Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή

Για αγορές προϊόντων αξίας άνω των πενήντα εννιά (59,00) ευρώ, δεν επιβαρύνεστε οικονομικά την αντικαταβολή.

Για αγορές προϊόντων αξίας άνω των τριάντα (30,00) ευρώ, δεν επιβαρύνεστε οικονομικά τα μεταφορικά.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο στον διανομέα κατά την παράδοση - παραλαβή. Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή (και η παραγγελία σας είναι κάτω των 59€ ), υπάρχει επιπλέον χρέωση μόνο 1,90 ευρώ. Σημείωση: Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται μόνο για αποστολές σε Ελλάδα.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται η αποστολή του πακέτου σας να καθυστερήσει έως και μια (1) εργάσιμη ημέρα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

EUROBANK: IBAN GR1702602500000040200063557 (Αρ.Λογαριασμού: 0026.0250.04.0200063557)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : ΙΒΑΝ GR34 0171 6080 0066 0813 9227 042 (Αρ.Λογαριασμού: 6608-139227-042)

Ως δικαιούχος των άνω λογαριασμών εμφανίζεται η εταιρεία μας με την επωνυμία:

Αργυρίου Χρήστος Αναστάσιος

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός από EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τα έξοδα και των 2 τραπεζών (τράπεζα αποστολέα-τράπεζα παραλήπτη) θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα και κατά την διαδικασία καταχώρισης του εμβάσματος να κάνει την επιλογή στην επιβάρυνση εξόδων την ένδειξη "OUR"

3) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπο μας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα shop.christianartesio.gr υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard, κλπ.)

Οι παραπάνω συναλλαγές γίνονται μέσω της Eurobank.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2521035533 ή στο [email protected]

Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας & εμπιστευτικότητας η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

4) Paypal

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal. Προσθήκη e-mail [email protected]

5) Με μετρητά για παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο φυσικό κατάστημα Artesio Stores, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email από τους συνεργάτες μας για την παραλαβή της παραγγελίας από τα κεντρικά ταμεία του καταστήματος που έχετε επιλέξει. Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.