Αρχική / Blog / 5 ινσταγκραμικά nail designs που θα αντιγράψουμε asap

5 ινσταγκραμικά nail designs που θα αντιγράψουμε asap

Πίσω στο blog
29/10/2020
Τάσεις νυχιών στο Instagram 2020 blog post

Το Instagram αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να βρούμε το επόμενο μανικιούρ μας και να απογειώσουμε κάθε μας εμφάνιση. Από μίνιμαλ και διακριτικά μέχρι πιο εκκεντρικά σχέδια και πρωτότυπα nails designs, είναι δεδομένο πως ό,τι κι αν κάνετε στα νύχια σας θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε μερικές ιδέες που είδαμε στη διάσημη πλατφόρμα και μας εντυπωσίασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εσείς ποιο θα επιλέξετε για το επόμενο manicure σας;

Plus, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τη συλλογή με τα βερνίκια νυχιών σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop μας ή και κάποιο από τα Artesio stores ανά την Ελλάδα, για να αποκτήσετε κάποιο από τα παρακάτω χρώματα και πολλά πολλά ακόμη.

Orange passion

Μετά το διαχρονικό κόκκινο, που όλες λίγο-πολύ επιλέγουμε για τα νύχια μας αυτόν τον μήνα και γενικά όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα, φέτος το ενδιαφέρον έχει μονοπωλήσει και το εντυπωσιακό πορτοκαλί. Επηρεασμένο από την περίοδο του Halloween κι επιθυμώντας να αφήσει πίσω τους όλες τις κλασικές νόρμες, τα orange nails ήρθαν για να μείνουν. Προτιμήστε τα σε όλα τα νύχια χωρίς κάποιο σχέδιο, για να δημιουργήσετε το τέλειο μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Blue power

Το έντονο και καθαρό μπλε είναι άλλο ένα χρώμα που βλέπουμε πολύ στο Instagram και ανυπομονούμε να κάνουμε και στα δικά μας νύχια. Είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για εσάς που δε θέλετε να βάφετε άλλο τα άκρα σας σε μαύρες αποχρώσεις. Προτιμήστε το λοιπόν είτε σε μονοχρωμία σε όλα τα νύχια σας είτε συνδυάζοντάς το με το φωτεινό λευκό για μια υπέροχη αντίθεση. We love it!

Period red

Το φωτεινό κόκκινο ψηφίστηκε ως το χρώμα του 2021 από το ινστιτούτο Pantone, κι εμείς ήδη χαιρόμαστε με αυτό το νέο, γιατί πρόκειται για μια απόχρωση που πάει σε όλες ανεξαρτήτως χρώματος επιδερμίδας και ηλικίας. Ζητήστε από τη nail artist σας να σας προτείνει το ιδανικό κόκκινο για τον τόνο του δέρματός σας και απογειώστε κάθε σας look.

Marble nails

Το μάρμαρο εκτός από κομψότητα στη διακόσμηση προσδίδει και μια κομψότητα και στο μανικιούρ μας. Τα marble nails μπορούν να σταθούν σε διάφορες αποχρώσεις με επικρατέστερη τη γκρι και τη μαύρη. Μπείτε στο e-shop της Christian Artesio αι αναζητήστε τα ειδικά marble stickers για να διακοσμήσετε στα νύχια σας με τον πιο elegant τρόπο. Θα μας θυμηθείτε!

Golden dreams

Τα φύλλα χρυσού στα νύχια αποτελούν μια τάση που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ξανά και ξανά σε πάμπολλες φωτογραφίες στο Instagram από τα απανταχού beauty girls και όχι μόνο. Επιλέξτε μερικά λεπτά golden leaves και προσθέστε τα σε ακανόνιστα σημεία πάνω στην επιφάνεια του νυχιού, αφήνοντας τη βάση στο φυσικό της χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα χαρίσετε μια φοβερή διακριτική λάμψη στο μανικιούρ σας. Από την άλλη, μπορείτε να συνδυάσετε το χρυσό με έντονους τόνους, όπως το πράσινο ή και με πιο γήινους, όπως το μπεζ και το καφέ.

*Μπείτε στο προφίλ μας στο Instagram, @christianartesio, κι εμπνευστείτε από τα μοναδικά nails designs που ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε! Εσείς ποιο θα προτιμήσετε;

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.