Αρχική / Blog / ACRYGEL: Η επαναστατική καινοτομία στα τεχνητά νύχια

ACRYGEL: Η επαναστατική καινοτομία στα τεχνητά νύχια

Πίσω στο blog
04/06/2021
Acrygel η επανάσταση στα τεχνητά νύχια blog post

Το Αcrygel έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια στην αγορά και παραμένει έως σήμερα υψηλά στις προτιμήσεις των τεχνιτριών ονυχοπλαστικής. Πρόκειται για ένα προϊόν ονυχοπλαστικής, το οποίο προσφέρεται τόσο για τη φυσική ενίσχυση των νυχιών, όσο και για την επέκταση τους στο επιθυμητό μήκος. Χαρακτηρίζεται από πολλούς και ως «το μέλλον των τεχνητών νυχιών». Τι είναι όμως αυτό, που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα υλικά χτισίματος και να βρίσκεται στην κορυφή;

Τι είναι το Acrygel και ποια τα πλεονεκτήματα του;

Το Acrygel είναι ένα υλικό τεχνητών νυχιών, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ακρυλικού και του gel, χωρίς τα μειονεκτήματα του εξού και η ονομασία του (Acry + Gel). Ας δούμε παρακάτω τα προτερήματα του Αcrygel ένα προς ένα:

  • Συνδυάζει την αντοχή και τη διάρκεια του ακρυλικού, χωρίς τη δυσάρεστη οσμή του.
  • Είναι πιο παχύρευστο και δεν «τρέχει» όπως το gel, με αποτέλεσμα η εφαρμογή του να είναι πιο σταθερή, γρήγορη και εύκολη.
  • Δε στεγνώνει μόνο του, όπως το ακρυλικό, καθώς απαιτείται πολυμερισμός των νυχιών μετά την εφαρμογή του. Πολυμερίζεται κανονικά σε λάμπες UV & LED.
  • Δε  δημιουργεί το αίσθημα καύσου κατά τη διάρκεια του πολυμερισμού, όπως συμβαίνει με το gel.
  • Δεν αφήνει αυτή την ενοχλητική σκόνη κατά το λιμάρισμα, όπως συμβαίνει με το gel.
  • Δεν προκαλεί αλλεργίες, όπως μπορεί να προκαλέσει το ακρυλικό και το υγρό του, λόγω των χημικών ουσιών, που περιέχουν.
  • Δουλεύεται με όλους τους τρόπους εύκολα (dual forms, φόρμες για επιμήκυνση, ή ως φυσική ενίσχυση).
  • Η αφαίρεση του είναι πιο εύκολη από αυτήν του ακρυλικού, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται σημαντικός χρόνος κατά τη συντήρηση.
  • Δεν χρειάζεται κάποια ειδική ή περαιτέρω εκπαίδευση για επαγγελματίες τεχνίτριες. Είναι μια εύκολη μέθοδος.

Πώς να το εφαρμόσετε;

Βήμα 1ο  : Προετοιμασία φυσικού νυχιού

Αρχικά, με τη βοήθεια ενός Pusher ή τροχού ανασηκώστε μαλακά τα επωνύχια και αφαιρέστε τα. Στη συνέχεια λιμάρετε απαλά την επιφάνεια του νυχιού και ξεσκονίστε το νύχι με ένα πινέλο καθαρισμού σκόνης. Έπειτα, χρησιμοποιήστε ένα πενσάκι επωνυχίων, για να αφαιρέσετε τα επιπλέον επωνύχια και με μία λίμα διαμορφώστε το επιθυμητό σχήμα. Αφυδατώστε την επιφάνεια του νυχιού, χρησιμοποιώντας ένα χαρτάκι κυτταρίνης εμποτισμένο με Cleaner. Τέλος, εφαρμόστε Nail Prep για να προστατέψετε το νύχι από τους μύκητες και τα βακτηρίδια και στη συνέχεια εφαρμόστε Nail Primer.

Βήμα 2ο : Εφαρμογή Base Coat

Αφού ολοκληρώσετε την προετοιμασία στο φυσικό νύχι, εφαρμόστε το Base Coat ημιμόνιμο και πολυμερίστε σε λάμπα Led για 30" ή σε Uv  για 2'.

Βήμα 3ο : Εφαρμογή Acrygel

Πιέστε ελαφρά το σωληνάριο και κόψτε μια μικρή ποσότητα Acrygel με τη βοήθεια ενός  πινέλου Acrygel διπλής όψης.

Τοποθετήστε το πάνω στην επιφάνεια του νυχιού και βρέξτε το πινέλο με Cleaner. Στη συνέχεια πιέστε την ποσότητα του Acrygel ταμποναριστά πάνω στην επιφάνεια του νυχιού ή στη φόρμα, μέχρι να διαμορφώσετε το επιθυμητό σχήμα. Πολυμερίστε σε λάμπα Uv για 2' ή σε Led για 30". Έπειτα, σκουπίστε την επιφάνεια του νυχιού με Cleaner και λιμάρετε. Τέλος, εφαρμόστε, εάν θέλετε, ημιμόνιμο βερνίκι με χρώμα, πολυμερίστε και εφαρμόστε Top Coat.

Πώς να το αφαιρέσετε;

Το Acrygel αφαιρείται κατά κύριο λόγο με τροχό, λόγω της σκληρότητας και της ανθεκτικότητας του υλικού του. Αρχικά, ξεκινήστε να αφαιρείτε το υλικό με ένα σκληρό φρεζάκι καρβιδίου. Το καρβίδιο, χάρη στη σκληρότητα και την ανθεκτικότητά, που έχει ως μέταλλο, δε φθείρεται εύκολα και αφαιρεί μεγαλύτερη ποσότητα υλικού. Όταν πλησιάσετε στο φυσικό νύχι, αλλάξτε το φρεζάκι σε κάτι πιο μαλακό, ώστε να αφαιρεθεί πιο ήπια το υλικό, χωρίς να καταστραφεί το νύχι. Τέλος, αφαιρέστε τα υπολείμματα με μια λίμα.

Κάντε λοιπόν τη διαδικασία του μανικιούρ σας ευχάριστο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας το τελευταίας τεχνολογίας προϊόν Acrygel  και μαγέψτε τους γύρω σας με τις φανταστικές δημιουργίες σας!!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.