Αρχική / Blog / Ανακαλύψτε όλα τα νέα χρώματα στα νύχια για τη φετινή άνοιξη

Ανακαλύψτε όλα τα νέα χρώματα στα νύχια για τη φετινή άνοιξη

Πίσω στο blog
03/04/2020
Νέα χρώματα νυχιών για άνοιξη 2020

Η άνοιξη αποτελεί πια πραγματικότητα κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να αναζητάμε το επόμενο χρώμα για το μανικιούρ μας. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις και παρατηρώντας όλες τις manicure επιλογές των πιο επίδοξων fashionistas και beauty gurus στα social media, μόλις βρήκαμε τα πιο hot nail trends που αξίζει να δοκιμάσετε από σήμερα κιόλας. Εάν έχετε κάποια από τις παρακάτω αποχρώσεις στη συλλογή με τα βερνίκια σας χρησιμοποιήστε την. Εάν όχι, ετοιμαστείτε για nail shopping για να την αποκτήσετε.

 

The colours

 

Μπλε

Το κλασικό μπλε ανακηρύχθηκε ως το χρώμα της χρονιάς για το 2020, οπότε όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να το υιοθετήσετε για να είστε in fashion. Εάν είστε φάνς τον διακριτικών αποχρώσεων προτιμήστε το παστέλ γαλάζιο, ενώ εάν σας αρέσουν οι πιο έντονοι τόνοι, τολμήστε το ηλεκτρίκ μπλε.

Μωβ

Το μωβ και όλες οι αποχρώσεις τους τη φετινή spring season θα έχουν την τιμητική τους. Βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει και σας εκφράζει απόλυτα και προτιμήστε τον είτε σε όλα τα νύχια είτε στα μισά. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε το πασίγνωστο πια ombre στιλ ξεκινώντας από την πιο απαλή απόχρωση και καταλήγοντας στο μικρότερο νύχι στην πιο σκούρα.

Φούξια

Για girly εμφανίσεις τι καλύτερο από το φούξια; Βάψτε τα νύχια σας στην αγαπημένη κοριτσίστικη έντονη ροζ απόχρωση κι εντυπωσιάστε τους πάντες με το γλυκό και ρομαντικό μανικιούρ σας.

Κίτρινο

Το κίτρινο ή banana yellow ή lemon nails είναι η τάση που βλέπουμε ξανά και ξανά στο Instagram και θα δοκιμάσουμε κι εμείς. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας φέρνοντας στην επιφάνεια την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του εαυτού σας!

Πορτοκαλί

Μπορεί να μην αποτελεί την πιο συνηθισμένη και ασφαλή επιλογή για το μανικιούρ σας, αλλά το πορτοκαλί ήρθε για να μείνει. Το είδαμε σε αμέτρητα catwalks στις εβδομάδες μόδας του εξωτερικού να κοσμεί τα άκρα των μοντέλων. Πλέον μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς, ενώ όσες έχετε πιο σκούρα επιδερμίδα, επιλέγοντάς το θα την αναδείξετε ακόμη περισσότερο. Τα ανοιχτόχρωμα δέρμα καλό είναι να προτιμήσουν ένα παστέλ πορτοκαλί τόνο.

Nudes

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όλες οι ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις που αγαπάμε να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Για παράδειγμα, προτιμήστε το λευκό, το beige, την ώχρα, το παστέλ καφέ, το γκρι ή το pinky nude που θα σας μεταμορφώσουν σε μια κομψή και γλυκιά κυρία.

 

The designs

 

Floral

Όσον αφορά τα σχέδια στα νύχια για τη φετινή άνοιξη, το floral βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο των τάσεων. Για μια elegant εικόνα, αφήστε την επιφάνεια του νυχιού σας γυμνή, στο φυσικό της χρώμα, και σχεδιάστε μικροσκοπικά λουλουδάκια ή ένα μεγαλύτερο σε αποχρώσεις που εσείς επιθυμείτε. Για παράδειγμα, πείτε ναι στις μαργαρίτες, που μπορείτε να σχηματίσετε ακόμη και μόνες σας με ένα πολύ λεπτό πινελάκι.

 

New French manicure

Το γαλλικό μανικιούρ φέτος αλλάζει οπτική και γίνεται πιο χαρούμενο και πολύχρωμο. Δηλαδή η καθιερωμένη λευκή γραμμή, αλλάζει χρώμα και μπορεί να γίνει σε κάποια από τις παραπάνω αποχρώσεις της άνοιξης. Για multicolor αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό τόνο σε κάθε νύχι.

 

Half-Moon

Το μισοφέγγαρο στα νύχια αποτελεί άλλη μία τάση στα ανοιξιάτικα σχέδια των νυχιών που θα δοκιμάσουμε οπωσδήποτε φέτος. Και σε αυτή την περίπτωση αφήνουμε την επιφάνεια του νυχιού γυμνή και στην εσωτερική πλευρά σχηματίζουμε ένα μισοφέγγαρο στο χρώμα που επιθυμούμε. Τα αποτέλεσμα είναι τόσο μίνιμαλ και κομψό.


Prints

Τα δημοφιλή prints στα νύχια, όπως το λεοπάρ ή της ζέβρας, είναι μια άλλη hot τάση που φέτος θα δούμε να φιγουράρει πολύ σε αρκετούς λογαριασμούς στα social media. Προτιμήστε αυτό που σας αρέσει και απογειώστε τα άκρα σας!

 

Logos

Τέλος, τα διάσημα fashion brands αποφάσισαν να κάνουν «επιδρομή» στον χώρο των νυχιών ντύνοντάς τα με τα logos του. Βρείτε την εταιρία και το λογότυπο που σας αρέσει και σχηματίστε το στα νύχια σας για ένα άκρως μοδάτο αποτέλεσμα. Δικό μας αγαπημένο το logo της Prada ή της Adidas για πιο athleisure εμφανίσεις!

 

I make nail contact before I make eye contact!”

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.