Αρχική / Blog / Ανακαλύψτε τις 5 πιο hot αποχρώσεις αυτήν τη στιγμή για να κάνετε στο μανικιούρ σας!

Ανακαλύψτε τις 5 πιο hot αποχρώσεις αυτήν τη στιγμή για να κάνετε στο μανικιούρ σας!

Πίσω στο blog
15/07/2020
Hot αποχρώσεις νυχιών για Ιούλιο 2020 blog post

Καλοκαιρινές εμφανίσεις σημαίνει να είστε αψεγάδιαστες και πανέμορφες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μένοντας λοιπόν στο κομμάτι των νυχιών, και παρακολουθώντας λοιπόν όλες τις manicure επιλογές των αγαπημένων μας fashionistas και beauty gurus στα social media, σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο hot αποχρώσεις που κυριαρχούν αυτήν τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς και αξίζει να δοκιμάσετε στα άκρα σας. Είμαστε σίγουροι πως εάν τις επιλέξετε, θα κοιτάνε όλοι τα νύχια σας όπου κι αν βρεθείτε!

Εάν έχετε κάποιον από τους παρακάτω τόνους στη συλλογή με τα βερνίκια σας χρησιμοποιήστε τον. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε για ατελείωτο nail shopping από το πάντα ενημερωμένο e-shop αλλά και τα καταστήματα Christian Artesio που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, για να τα αποκτήσετε. Ή απλώς εμπνευστείτε ελεύθερα για να βρείτε το επόμενο manicure σας και να κλείσετε αμέσως το ραντεβού με την αισθητικό σας!

Banana

Το λεγόμενο μπανανί ή banana nails, που πλησιάζει προς το παστέλ κίτρινο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ανοιχτό και φωτεινό σαν το λευκό, αποτελεί τεράστια τάση αυτήν τη στιγμή στον χώρο των νυχιών. Plus, είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και ξεφεύγει από το κλασικό άσπρο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις προηγούμενες καλοκαιρινές σεζόν. Επιλέξτε το είτε μόνο του είτε με floral σχέδια ή αυτοκόλλητα πάνω του κι ετοιμαστείτε να κάνετε τις πιο fancy εμφανίσεις σας στην πόλη ή το νησί!

Neon yellow

Αγαπημένο χρώμα αυτήν τη στιγμή στον χώρο των νυχιών είναι το neon yellow, ή αλλιώς το φωσφοριζέ κίτρινο. Ναι, πρόκειται για μια δύσκολη κι εκκεντρική απόχρωση, που δεν επιλέγουν πολλοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο φωτεινό και ταιριάζει τέλεια με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. Extra tip: Εάν πάλι δεν αγαπάτε τον συγκεκριμένο τόνο, μπορείτε πολύ απλά να διαλέξετε κάποια άλλη neon απόχρωση και να απογειώσετε τα looks σας.

Multicolour French Manicure

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μια διαχρονική πρόταση για όλες τις γυναίκες αφού πάει σε όλες και είναι η λύση στα nail διλήμματα που έχετε για το τι χρώμα να κάνετε στα νύχια σας. Φέτος, αλλάζει μορφή και απομακρύνει από πάνω του τη σοβαρότητα που μπορεί να έφερε. Αντί για την λευκή γραμμή, μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και να προτιμήσετε διαφορετικό τόνο σε κάθε γραμμή του manicure σας. Για παράδειγμα, μπλέξτε μαζί παστέλ κίτρινο, γαλάζιο, φούξια, λαχανί και πράσινο και ολοκληρώστε με ένα διάφανο top coat.

Nude

Για εσάς πάλι που αγαπάτε το μπεζ και γενικά τις nude αποχρώσεις, φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να το επιλέξετε άφοβα, αφού εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο nail trend. Για να δημιουργήσετε ένα κομψό αποτέλεσμα προτιμήστε το σε όλη την επιφάνεια των νυχιών χωρίς κανένα σχέδιο, ενώ εάν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μπορείτε να ζητήσετε από τη nail artist σας να δημιουργήσει μερικές γραμμές λευκού χρώματος πάνω στο nude για να πετύχετε το τέλειο graphic nail design.

Orange

Το πορτοκαλί δεν είναι σίγουρα το πρώτο χρώμα που σκέφτεται μια γυναίκα για να δοκιμάσει στα νύχια της. Την φετινή σεζόν μπορείτε είτε να το προτιμήσετε στην έντονη απόχρωσή του εάν θέλετε κάτι πιο φωτεινό είτε στην πιο παστέλ εκδοχή του, για να πετύχετε πιο ήπιο αποτέλεσμα του χρώματος στα άκρα σας. Όποιο κι αν προτιμήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο: νύχια on fleek!

Eat. Sleep. Nails, Repeat!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.