Αρχική / Blog / Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες

Πίσω στο blog
31/03/2020
Η νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για τους επόμενους μήνες 2020 blog post

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η επίσκεψη στο κομμωτήριο να φαντάζει με ένα άπιαστο όνειρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρακολουθείτε τις τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο μοδάτα και hot χρώματα στις βαφές που θα κυριαρχήσουν και θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο stylish πλευρά του εαυτού σας. Ανακαλύψτε τα κι εσείς ευθύς αμέσως κι επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη για να πετύχετε τις πιο γοητευτικές εμφανίσεις, όπου και αν βρεθείτε.

 

Plus, στο e-shop μας θα βρείτε μερικές από αυτές, για να διαλέξετε, οπότε μη χάνετε άλλο χρόνο και συνεχίστε το scroll down, για να τις μάθετε όλες μία προς μία! Είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσουν!

 

Ξανθά μαλλιά-μαύρη ρίζα

Όσοι είδαμε το τελευταίο βιντεοκλίπ της Dua Lipa για το τραγούδι Break My Heart, σίγουρα παρατηρήσαμε τη μεγάλη ρίζα που άφησε η pop τραγουδίστρια στα μαλλιά της. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ένα trend που θα επικρατήσει αρκετά τους επόμενους μήνες και αξίζει να δοκιμάσουν πολλές από εσάς. Το συγκεκριμένο look δίνει πολλές διαστάσεις στα μαλλιά και είναι ιδανικό για περιπετειώδη άτομα που δε φοβούνται να κάνουν ένα statement με την εμφάνισή τους. Βρείτε το τέλειο ξανθό και μην ξανααγχωθείτε για τη ρίζα σας!

 

Σοκολατί με δόσεις… κανέλας

Όσες αγαπάτε το σοκολατί αλλά και ξεσηκώνεστε με το άρωμα της κανέλας, αυτή είναι μια τάση που αξίζει να υιοθετήσετε, αφού έχει δημιουργηθεί για εσάς. Το καστανό λοιπόν γίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ, ακόμη και για εσάς που πιστεύετε ότι είναι ανιαρό κι έχει περάσει η μόδα του στον χώρο των hair colour trends. Πρόκειται για μια δυνατή μίξη, που κολακεύει περισσότερο τις ζεστές επιδερμίδες, ενώ ταυτόχρονα γλυκαίνει όλο το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας.

 

Το ξανθό… αλλιώς

Αγαπημένες μας ξανθιές, ήρθε η ώρα να κάνετε πιο σκούρο το ξανθό σας, αφού οι τάσεις φέτος στις βαφές επιτάσσουν πιο σκούρες και ουδέτερες αποχρώσεις. Το buttery blonde όπως ονομάζεται στο εξωτερικό, προτρέπει να κάνετε πιο φυσικά ξανθά τα μαλλιά σας, δίνοντας ένα απόλυτα natural αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας. Θα το λατρέψετε!


Twilight

Όχι δεν πρόκειται για τη γνωστή ταινία, αλλά για τη νέα τάση στις βαφές μαλλιών που θα σας ξετρελάνει και θα κάνει τις εμφανίσεις σας πιο αισθησιακές και γοητευτικές. Ο λόγος για το twilighting, που το πρωτοείδαμε στην απίθανη Beyonce. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παραλλαγή του ombre στιλ με τη μόνη διαφορά ότι η αλλαγή εντοπίζεται μόνο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, για να φωτίσει το πρόσωπο.

 

Χάλκινο

Το χρώμα του χαλκού έρχεται να βάλει το χρώμα στις ζωές σας, αφού φέτος είναι πιο επίκαιρο και φλογερό από ποτέ. Τολμήστε το όσες από εσάς έχετε λευκό δέρμα, αφού θα τονίσει ακόμη περισσότερο το πρόσωπό σας και θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε τους πάντες γύρω σας. Μάλιστα, ακόμη και οι πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες μπορούν να βρουν την ιδανική για αυτές απόχρωση, που θα τις κολακεύσει στο μέγιστο. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και απογειώστε το χάλκινο.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.