Αρχική / Blog / Άνοιξη 2022: Χρώματα & Σχέδια για το μανικιούρ σου

Άνοιξη 2022: Χρώματα & Σχέδια για το μανικιούρ σου

Πίσω στο blog
03/03/2022
Χρώματα και σχέδια για ανοιξιάτικο μανικιούρ blog post

Η Άνοιξη πλησιάζει! Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσουμε τα χειμερινά, σκούρα χρώματα στο μανικιούρ μας και να υποδεχτούμε τα φωτεινά, παστέλ χρώματα αυτής της εποχής! Πάμε να δούμε τα καλύτερα Spring nail trends για το 2022.

Pastel nails

Και αυτή την Άνοιξη στην κορυφή βρίσκονται τα παστέλ χρώματα. Στην κατηγορία των παστέλ ανήκουν τα απαλά, ανοιχτά χρώματα, όπως τα Baby Pink, Baby Blue, Peach, Banana, Mint, Lilac. Αρκετά διαδεδομένη είναι η τεχνική Rainbow (ουράνιο τόξο). Στην τεχνική Rainbow το κάθε νύχι βάφεται με διαφορετικό χρώμα. Οπότε, αν θέλετε κάτι το εντυπωσιακό, μπορείτε να παίξετε με τις διάφορες παστέλ αποχρώσεις και να δημιουργήσετε ένα rainbow αποτέλεσμα. Διαφορετικά, αν προτιμάτε κάτι πιο ήσυχο, μπορείτε να βαδίσετε σε πιο safe μονοχρωματικές επιλογές.

Colorful French nails

Άλλη μια τάση αποτελεί το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ. Ξεφεύγουμε από το κλασικό γαλλικό με την άσπρη γραμμή και μεταβαίνουμε σε κάτι πιο εκκεντρικό. Αρχικά, βάψτε τη βάση σας στο χρώμα, που επιθυμείτε, όπως κάνατε και στο κλασικό γαλλικό. Έπειτα, επιλέξτε ένα οποιοδήποτε χρώμα και σχεδιάστε τη γραμμή του γαλλικού με το κατάλληλο πινέλο. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη γραμμή σε κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα, ώστε να επιτύχετε το Rainbow αποτέλεσμα.

Floral nails

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλουδάτα σχέδια από μια εποχή, που όλα ανθίζουν. Παίξτε με διάφορες αποχρώσεις και δημιουργήστε πολύχρωμα λουλούδια ή μαργαρίτες με ένα πινέλο nail art. Εάν δυσκολεύεστε στον σχεδιασμό, μπορείτε να καταφύγετε σε άλλες τεχνικές, όπως η τεχνική Foil ή τα αυτοκόλλητα νερού. Αποτυπώστε έτοιμα σχέδια στα νύχια σας με τον πιο εύκολο τρόπο!

Butterfly nails

Τα σχέδια με πεταλούδες είναι ακόμα μια δημοφιλής τάση για την περίοδο της Άνοιξης. Εάν είστε καλοί στα σχέδια, μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας τις πεταλούδες. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα σχέδια με πεταλούδες και να τα αποτυπώσετε στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε foils ή αυτοκόλλητα ή διακοσμητικά.

Nude nails

Nude αποχρώσεις αποτελούν μια διαχρονική, κλασική επιλογή. Εάν επιθυμείτε ένα ήσυχο, ουδέτερο χρώμα στα νύχια σας επιλέξτε μια Nude απόχρωση. Τη φετινή Άνοιξη θα φορεθούν πολύ τα μονόχρωμα, λιτά Nude νύχια, καθώς αποτελούν μια πολύ κλασική και κομψή επιλογή.

 *Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα Ανοιξιάτικα ημιμόνιμα χρώματα της Christian Artesio και  εμπνευστείτε για τις δημιουργίες σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.