Αρχική / Blog / Αποτρίχωση Roll on

Αποτρίχωση Roll on

Πίσω στο blog
10/07/2023
Αποτρίχωση Roll on

Στη σημερινή αγορά, υπάρχει μια ποικιλία σε κεριά αποτρίχωσης. Υπάρχουν κεριά σε δοχεία, ταψάκια, ρολέτες, σταγόνες, τα οποία κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και αρώματα. Οι ρολέτες κεριού τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στον χώρο της αισθητικής, προσφέροντας μέγιστα αποτελέσματα στη διαδικασία της αποτρίχωσης. Είναι ένας πρακτικός τύπος αποτρίχωσης, που εξοικονομεί σημαντικό χρόνο. Αρχικά, δε χρειάζεται να ελέγξετε την ποσότητα του κεριού, που θα ζεστάνετε. Επιπλέον, δε χρειάζεται να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της συσκευής, το κερί λιώνει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία. Επίσης, δεν αφήνει υπολείμματα σε κάποιο σκεύος, όπως π.χ. τα κεριά σε σταγόνες, ώστε να χρειαστεί να το καθαρίσετε. Ρολάρετε πάνω στο δέρμα σας και το κερί απλώνεται απευθείαςκαι ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Οδηγίες Χρήσης

  1. Τοποθετήστε το κερί ρολέτα στη θερμαινόμενη συσκευή. Το κερί συνήθως χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να λιώσει. Περιστρέψτε τη ρολέτα, για να δείτε αν το κερί έχει ρευστοποιηθεί.
  2. Πριν τη εφαρμογή απολεπίστε και καθαρίστε καλά την επιδερμίδα σας. Έπειτα, εφαρμόστε τη λοσιόν για πριν την αποτρίχωση, ώστε το κερί να προσκολληθεί καλύτερα στην επιφάνεια του δέρματος.
  3. Τοποθετήστε την κεφαλή της ρολέτας απευθείας στην περιοχή, που θέλετε να αποτριχώσετε και κρατήστε τη σε γωνία 45 μοιρών. Ρολάρετε και απλώστε το κερί σε μια ευθεία γραμμή από τη φορά, που μεγαλώνουν οι τρίχες.
  4. Πάρτε μια λωρίδα χαρτιού αποτρίχωσης και τοποθετήστε τη στην περιοχή, που εφαρμόσατε το κερί.
  5. Πιέστε σε όλη την επιφάνεια, ώστε να κολλήσει το κερί και τραβήξτε απότομα προς την αντίθετη φορά της τρίχας.
  6. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίστε και στις υπόλοιπες περιοχές του δέρματος σας. Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε τα υπολείμματα κεριού και καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας με ενυδατικό γαλάκτωμα ή λάδι.

Ρολέτες

Όπως προαναφέρθηκε, στην αγορά κυκλοφορούν ρολέτες κεριών με διαφορετικό άρωμα και διαφορετική σύσταση. Υπάρχουν κεριά υποαλλεργικά, παχύρευστα, σε μορφή gel κ.α. Υπάρχουν ρολέτες, που έχουν ως βάση το νερό (υδατοδιαλυτές, δηλαδή διασπώνται με το νερό) και ρολέτες, που έχουν ως βάση το λάδι (λιποδιαλυτές, δηλαδή διασπώνται με τα έλαια). Τα λιποδιαλυτά κεριά αποτρίχωσης είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, χάρη στη φυσική τους σύνθεση, που είναι πλούσια σε υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά. Παρακάτω θα δούμε κάποια λιποδιαλυτά κεριά σε ρολέτες και τις ιδιότητες τους.

Αζουλένιο: Το αζουλένιο αποτελεί εκχύλισμα του μπλε χαμομηλιού. Έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους τρίχας, για σκληρές και κανονικές επιδερμίδες. Η σύνθεση του σε φυτικές ρητίνες και κολοφώνιο, το καθιστά αποτελεσματικό ακόμα και στις πιο σκληρές, επίμονες τρίχες. Είναι κατάλληλο για χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι.

Χλωροφύλλη: Η χλωροφύλλη είναι εξαιρετικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έχει θεραπευτικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το κερί χλωροφύλλη είναι ιδανικό για τις επίμονες, δύσκολες τρίχες και για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι.

Τιτάνιο: Το κερί τιτανίου, εμπλουτισμένο με ρητίνες φυτικής προέλευσης και διοξείδιο του τιτανίου, εγγυάται μια απαλή θεραπεία αποτρίχωσης, χωρίς πόνο και ερεθισμούς. Χάρη στο διοξείδιο του τιτανίου, η υφή του είναι πηχτή, κρεμώδης και αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο κοντές, σκληρές τρίχες. Είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες περιοχές, όπως μπικίνι, μασχάλες, καθώς και για το υπόλοιπο σώμα.

Φυσικό-Μέλι: Είναι κατασκευασμένο από τις πιο εκλεπτυσμένες ρητίνες φυσικής προέλευσης, που εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα και απαλότητα στο δέρμα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους τρίχας και για κανονικές επιδερμίδες. Είναι κατάλληλο για χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι.

Κόκκινο Κρασί: Το κόκκινο κρασί έχει θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το κερί αυτό περιέχει εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Είναι υποαλλεργικό και απαλό για το δέρμα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους τρίχας. Η σύνθεση του σε υποαλλεργικές ρητίνες, το καθιστά ιδανικό για τις ευαίσθητες και κανονικές επιδερμίδες. Είναι κατάλληλο για χέρια, πόδια, μπικίνι και μασχάλες.  

Αλόη: Το κερί αλόης είναι κατασκευασμένο από άοσμες, άχρωμες υποαλλεργικές ρητίνες, που εγγυώνται μια απαλή, αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης, χωρίς ερεθισμούς. Αυτό το κερί έχει τη μορφή gel και προσφέρει καλύτερη προσκόλληση στις τρίχες. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και όλους τους τύπους τρίχας. Είναι κατάλληλο για την αποτρίχωση όλου του σώματος (χέρια, πόδια, μπικίνι, μασχάλες). Φροντίζει το δέρμα και εξασφαλίζει μια ενδελεχή, διαρκή, υποαλλεργική θεραπεία αποτρίχωσης.

Φράουλα: Το κερί φράουλας σε μορφή gel, είναι κατασκευασμένο από άοσμες, άχρωμες υποαλλεργικές ρητίνες, που εγγυώνται μια απαλή, αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης. Χάρη στα φυτικά του εκχυλίσματα, προσφέρει καλύτερη προσκόλληση στις τρίχες. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και επίμονες τρίχες. Είναι κατάλληλο για την αποτρίχωση όλου του σώματος (χέρια, πόδια, μπικίνι, μασχάλες).

Καρύδα: Το κερί καρύδας περιέχει υποαλλεργικά συστατικά. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ήπια δράση και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη. Έχει παχύρευστη σύσταση, χάρη στο διοξείδιο του τιτανίου, και ο πόνος ελαχιστοποιείται κατά την αφαίρεση της τρίχας. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους τρίχας και τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Κατάλληλο για την αποτρίχωση όλου του σώματος.

Σοκολάτα: Το κερί σοκολάτας είναι υποαλλεργικό και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Η ειδική του σύνθεση σε διοξείδιο του τιτανίου το καθιστά κρεμώδες και κατάλληλο για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ιδανικό για την αποτρίχωση όλου του σώματος και για όλους τους τύπους τρίχας. 

Φρούτα του Δάσους: Το συγκεκριμένο κερί έχει υποαλλεργική σύνθεση και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Η ειδική του σύνθεση σε διοξείδιο του τιτανίου το καθιστά κρεμώδες, παχύρευστο. Απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα και αφήνει το δέρμα βελούδο, χωρίς πόνο και ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για την αποτρίχωση όλου του σώματος και για όλους τους τύπους τρίχας.

Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται για τη φροντίδα και την ευεξία του δέρματος. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που έχει αντιοξειδωτική δράση και βιταμίνη Α, η οποία αναπλάθει το δέρμα. Έχει υποαλλεργική σύσταση και είναι κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους τρίχας και για την αποτρίχωση όλου του σώματος.

Μάλβα & Καλέντουλα: Το κερί Μάλβα & Καλέντουλα περιέχει φυτικά συστατικά, τα οποία ενισχύουν τα οφέλη του. Οι υποαλλεργικές ρητίνες, που περιέχει σε συνδυασμό με το διοξείδιο του τιτανίου, το καθιστούν παχύρευστο και κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Είναι ιδανικό για την αποτρίχωση όλου του σώματος και για όλους τους τύπους τρίχας.

Ταλκ: Το κερί ταλκ είναι εξαιρετικά κρεμώδες. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικές ρητίνες και διοξείδιο του τιτανίου, προσφέρει άψογα αποτελέσματα σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες και επίμονες, σκληρές τρίχες. Η αφαίρεση είναι απαλή και χαρίζει βελούδινη επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για την αποτρίχωση όλου του σώματος (χέρια, πόδια, μπικίνι, μασχάλες).

Ψευδάργυρος: Η σύνθεση αυτού του κεριού αποτελείται από ρητίνες φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του τιτανίου και οξείδιο του ψευδαργύρου. Το οξείδιο του ψευδαργύρου αφήνει το δέρμα απαλό, περιορίζοντας τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Το διοξείδιο του τιτανίου κάνει την υφή του κεριού κρεμώδη και εξασφαλίζει τέλεια αφαίρεση ακόμα και στις πιο κοντές, σκληρές τρίχες. Είναι ιδανικό για κανονικές επιδερμίδες και για όλους τους τύπου τρίχας. Κατάλληλο για την αποτρίχωση όλου του σώματος.

Γκλίτερ: Το κερί γκλίτερ είναι κατασκευασμένο από άοσμες, άχρωμες υποαλλεργικές ρητίνες, που εγγυώνται μια απαλή, αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης, χωρίς ερεθισμούς. Έχει τη μορφή gel και προσφέρει καλύτερη προσκόλληση στις τρίχες. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και όλους τους τύπους τρίχας. Είναι κατάλληλο για την αποτρίχωση όλου του σώματος (χέρια, πόδια, μπικίνι, μασχάλες).

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας