Αρχική / Blog / Argan Oil

Argan Oil

Πίσω στο blog
08/05/2017
Παρουσίαση argan oil Christian Artesio blog post

Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι πρέπει να λάμπουμε και να ενυδατώνουμε τα μαλλιά μας και το δέρμα μας. Ένα προϊόν που μπορεί να βοηθησει σε αυτό είναι το argan oil. Το έλαιο αργκάν παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι γνωστό παγκοσμίως εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για τις ευεργετικές ιδιότητες του κυρίως στη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

  1. Ρίξε μία ή δύο σταγόνες στην ενυδατική κρέμα ή στο make-up σου για να νιώθεις πιο μαλακή την επιδερμίδα σου.
  2. Άπλωσε το στα χέρια και τα πόδια για σούπερ ενυδάτωση.
  3. Άπλωσε το κατευθείαν πάνω στο πρόσωπο ή στο σώμα σου σαν ένα φυσικό ενυδατικό προϊόν.
  4. Με τις άκρες των δακτύλων σου άπλωσε το στις άκρες των μαλλιών σου. Μετά θα δεις τις άκρες των μαλλιών σου να είναι λείες και απαλές.
  5. Κάνε απολέπιση σε όλο το σώμα, πρόσωπο και πόδια ρίχνοντας λίγο argan oil σε μία ποσότητα μαύρης ζάχαρης και φτιάξε το ιδανικό απολεπιστικό προιόν.

Δοκίμασε όλα τα παραπάνω και πες μας την γνώμη σου!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.