Αρχική / Blog / August Nails: Ανακαλύψτε τις 8 πιο hot αποχρώσεις που θα κάνουν τους πάντες να κοιτάζουν τα νύχια σας!

August Nails: Ανακαλύψτε τις 8 πιο hot αποχρώσεις που θα κάνουν τους πάντες να κοιτάζουν τα νύχια σας!

Πίσω στο blog
30/07/2020
Hot αποχρώσεις νυχιών για Αύγουστο 2020 blog post

Ο Αύγουστος αποτελεί πια πραγματικότητα και αυτό σημαίνει πως θέλετε να είσαι πανέμορφες από την κορυφή μέχρι τα νύχια κάθε αυγουστιάτικη βραδιά. Μένοντας, λοιπόν, στο κομμάτι των νυχιών, και παρακολουθώντας όλες τις manicure επιλογές των αγαπημένων μας fashionistas και beauty gurus στα social media, σας παρουσιάζουμε τις 8 πιο hot right now αποχρώσεις και nail designs, που κυριαρχούν αυτήν τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς και αξίζει να δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας. Ωστόσο, εάν κάποιος από τους παρακάτω τόνους βρίσκεται στο boudoir σας, μη διστάσετε να τον επιλέξετε και να δημιουργήστε μόνες σας το τέλειο manicure. Εάν πάλι όχι, τότε επιδοθείτε σε ένα ατελείωτο nail shopping, για να αποκτήσετε το ιδανικό για εσάς βερνίκι νυχιών!

Blue sea

Το κλασικό μπλε συμβολίζει τη θάλασσα και το καλοκαίρι, οπότε τι καλύτερο από το να επιλέξετε για τα νύχια σας; Πέραν τούτου, αποτελεί το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με το Pantone, οπότε δεν μπορεί να απουσιάζει από αυτήν τη λίστα. Προτιμήστε το μόνο του χωρίς κάποιο σχέδιο σε όλα τα νύχια σας και that’s all!

Neon vibes

Οι neon αποχρώσεις στα νύχια απ’ ό,τι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν ακόμη πιο funky τις εμφανίσεις μας. Βρείτε τον χρώμα που σας αρέσει και ζητήστε από τη nail artist σας να βρει τον ιδανικό neon τόνο του χρώματος που διαλέξατε. Τόσο απλό!

L for Lilac

Εάν δεν είστε και τόσο φανς του μοβ, τότε θα αγαπήσετε τη ρομαντική εκδοχή του, το λιλά, που είναι ο πιο διαδεδομένος παστέλ τόνος στα nail trends αυτήν την περίοδο. Προτιμήστε το είτε μόνο του σε όλα τα νύχια σας για ένα αρμονικό, μονοχρωματικό αποτέλεσμα, είτε σε συνδυασμό με λευκά διακριτικά σχέδια. Θα το λατρέψετε!

Faces everywhere

Σίγουρα θα έχετε πέσει σε σχέδια προσώπου πάνω σε νύχια κάνοντας ένα scroll down στο Instagram. Ουσιαστικά πρόκειται για face designs που ζωγραφίζονται πάνω σε κάθε νύχι με όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε, και δημιουργούν ένα μοναδικό artistic και ταυτόχρονα μίνιμαλ αποτέλεσμα. Σαν ένας πίνακας του Πικάσο!

Fuchsia passion

Το φούξια είναι το ιδανικό χρώμα για το αυγουστιάτικο μανικιούρ σας, και αυτό, γιατί έχει ένταση και ζωντάνια καθιστώντας και τις εμφανίσεις σας εξίσου «ζωηρές». Καλό είναι να το προτιμήσετε και αυτό μόνο του σε όλα τα νύχια, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο εκκεντρικό look στα άκρα σας.

Green space

Μπορεί να μην αποτελεί το πρώτο χρώμα που έρχεται στο μυαλό σας κάθε φορά που σκέφτεστε τι χρώμα να κάνετε στα νύχια σας, αλλά αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο hot αποχρώσεις αυτόν τον μήνα για το μανικιούρ σας. Συνδυάστε το με beige τόνους και δημιουργήστε ένα δυναμικό combo, που όλοι θα γυρίσουν να κοιτάξουν!

Send me nudes

Εννοείται πως από τη λίστα με τις αποχρώσεις για αυτόν τον μήνα, δεν μπορούν να λείπουν οι γήινοι τόνοι, που ταιριάζουν τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και είναι ταυτόχρονα τόσο κομψοί. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βρείτε το ιδανικό για τον τόνο του δέρματός σας nude, ώστε να σας κολακεύει.

Orange dreams

Μπορεί να αποτελεί άλλον έναν αλλιώτικο τόνο για το μανικιούρ σας, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο μεγάλη τάση αυτήν τη στιγμή, που δε γίνεται να μην το δοκιμάσετε κι εσείς. Από την πιο παστέλ εκδοχή του μέχρι και την πιο σκούρα, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας, είναι σίγουρο πως θα απογειώσει κάθε summer look σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.