Αρχική / Blog / Autumn Nail Trends 2021

Autumn Nail Trends 2021

Πίσω στο blog
01/10/2021
Φθινοπωρινά nail trends 2021 blog post

Κι αφού αφήσαμε πίσω το καλοκαιράκι και υποδεχτήκαμε τους φθινοπωρινούς μήνες, ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε το μανικιούρ μας και να το προσαρμόσουμε στις φθινοπωρινές τάσεις του 2021. Ποια είναι λοιπόν τα χρώματα και τα σχέδια, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις αυτό το φθινόπωρο;

Χρώματα

Τα nude χρώματα σε καφέ-μπεζ και ροζ αποχρώσεις έχουν και φέτος την τιμητική τους. Οι απαλές αυτές αποχρώσεις προσδίδουν μια τόσο σικ εμφάνιση στο μανικιούρ και έχουν αγαπηθεί από τις περισσότερες.

Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν από τα autumn nail trends 2021 όλες οι καφετί αποχρώσεις. Όπως και να το κάνουμε, το καφέ χρώμα είναι στενά συνδεδεμένο με την εποχή του φθινοπώρου και αποτελεί το top trend.

Must have για αυτό το φθινόπωρο αποτελούν οι σχετικά σκούρες πράσινες αποχρώσεις, όπως το κυπαρισσί, το χρώμα της ελιάς και το χακί. Το πράσινο είναι γενικά ένα τολμηρό χρώμα, αλλά μην το φοβάστε καθόλου, καθώς οι συγκεκριμένες αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με τα ρούχα της εποχής.

Τέλος, περνάμε στις ακόμα πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις, όπως το  μπορντό, το βουργουνδί και το βαθύ χρώμα του κόκκινου κρασιού. Εξαιρετικές επιλογές για τα μέσα του φθινοπώρου, αλλά και για τους επόμενους χειμερινούς μήνες.

Σχέδια

Από τα σχέδια δε λείπουν φυσικά τα κλασικά, αλλά τόσο κομψά marble nails, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν ή να δημιουργηθούν με οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε.

Τα colorful French nails, καθώς και τα αφηρημένα σχέδια με πολλές, διαφορετικές αποχρώσεις, που αφήσαμε πίσω στο καλοκαίρι, συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους και αυτή την εποχή. Η μόνη διαφορά είναι, ότι ο συνδυασμός των χρωμάτων κινείται στις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Τα animal prints, τα οποία συνδυάζονται άψογα με τις καφετί αποχρώσεις, αποτελούν ιδανικό, φθινοπωρινό σχέδιο και σίγουρα θα κερδίσουν κάθε εντύπωση.

Τέλος, ένα καινούριο, άκρως εντυπωσιακό σχέδιο, που θα φορεθεί πολύ είναι τα μεταλλικά νύχια ή αλλιώς νύχια καθρέφτη σε ασημί, ροζ, μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις. Εάν θέλετε, μπορείτε να εφαρμόσετε το μεταλλικό εφέ σε ορισμένα σημεία κι όχι σε ολόκληρο το νύχι σας. Επιπλέον, δημιουργήστε το απόλυτο trend με μεταλλικές λεπτομέρειες πάνω σε ματ νύχια.

Προϊόντα για να ολοκληρώσετε τις φθινοπωρινές σας δημιουργίες.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.