Αρχική / Blog / Barbiecore - H ροζ HOT τάση του καλοκαιριού

Barbiecore - H ροζ HOT τάση του καλοκαιριού

Πίσω στο blog
20/07/2023
Barbiecore - H ροζ HOT τάση του καλοκαιριού

Το Barbiecore αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Πρόκειται για μια girly αισθητική εμπνευσμένη από τη γνωστή σε όλους μας κούκλα μόδας «Barbie». Έχει να κάνει με τα έντονα ροζ χρώματα (όπως φούξια, ματζέντα, ροζ τσιχλόφουσκας, νέον), τα οποία κυριαρχούν στον χώρο της μόδας εδώ και μερικούς μήνες και δημιουργούν αμέτρητα ρομαντικά και χαριτωμένα looks.

Η Barbiecore τάση ξεκίνησε την Άνοιξη του 2022, όταν το ροζ- φούξ χρώμα έκανε την εμφάνιση του στις πασαρέλες του Valentino. Το φετινό καλοκαίρι η ροζ girly τάση αναμένεται να φτάσει στο αποκορύφωμα της με την ταινία «Barbie» της Greta Gerwig, η οποία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Η ταινία «Barbie» έρχεται να μας υπενθυμίσει, ότι τίποτα δεν είναι τόσο φανταστικό, όσο η ζωή σε έντονο ροζ χρώμα. Το αγαπημένο χρώμα στην γκαρνταρόμπα της Barbie έχει προκαλέσει σάλο στα social media και έχει καταλάβει για τα καλά τη βιομηχανία της μόδας. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν εξωτερικεύστε την πιο θηλυκή πλευρά σας φορώντας έντονα ροζ χρώματα στις καθημερινές και βραδινές σας εμφανίσεις. Βάλτε το ροζ χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας, στο μακιγιάζ σας, στα μαλλιά σας, ακόμα και στα νύχια σας!

Τα Barbiecore νύχια είναι η νέα ροζ τάση. Βάψτε τα νύχια σας σε ροζ έντονες αποχρώσεις ή συνδυάστε τις έντονες ροζ αποχρώσεις με πιο απαλές. Δημιουργήστε girly, χαριτωμένα σχέδια και διεκδικήστε μια θέση στον ροζ κόσμο της Barbie! Εμπνευστείτε από τις παρακάτω προτάσεις και δημιουργήστε το πιο hot μανικιούρ της φετινής σεζόν!

Ημιμίνιμο Νο 237Liner No 005 , Σκόνη Aurora

5

Ημιμόνιμο Νο 104 , Liner No 001

2

Ημιμόνιμο Νο 018

4

Ημιμόνιμο Νο 248

6

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας