Αρχική / Blog / Christmas hairstyles 2021

Christmas hairstyles 2021

Πίσω στο blog
10/12/2021
Χτενίσματα μαλλιών για Χριστούγεννα 2021 blog post

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου και πρέπει να λάμψεις κι εσύ! Γι’ αυτό σου έχουμε ετοιμάσει κάποιες ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο σικ χτενίσματα για τις βραδινές γιορτινές σου εξόδους.

Slicked hair

Τα slicked hair, ή αλλιώς κολλημένα μαλλιά, αποτελούν ένα εύκολο, κομψό χτένισμα. Αυτό, όμως, που θα τα κάνει ιδιαίτερα για τις γιορτές, είναι κάποιες μικρές παραλλαγές. Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι βούρτσα, χτένα, gel, λακ, αφρός, ισιωτική.

  • Slicked hair με μπαρέτες, πιάστρες

Αρχικά, βουρτσίστε καλά τα στεγνά μαλλιά σας. Έπειτα, χωρίστε τα στη μέση. Απλώστε στα χέρια σας λίγη ποσότητα gel και εφαρμόστε το από τις ρίζες προς τα πίσω χωρίς να χαλάσετε τη χωρίστρα στη μέση. Αφού εφαρμόσετε το gel, πάρτε μια χτένα και χτενίστε τα μαλλιά σας, κολλώντας τα στο κεφάλι πίσω από τα αυτιά. Εάν θέλετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας να είναι ελαφρώς σπαστά, χρησιμοποιείστε αφρό. Τέλος, πιάστε τα με μπαρέτες πίσω από τα αυτιά και ψεκάστε με λακ για να τελειοποιήσετε τη δημιουργία σας.

  • Slicked hair με σπάσιμο

Για slicked hair με σπάσιμο ακολουθείτε την ίδια διαδικασία μέχρι το σημείο, που τοποθετείτε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά. Χρησιμοποιείστε αφρό ή μια ισιωτική και δημιουργείστε ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά σας. Τέλος, ψεκάστε με λακ, για να σταθεροποιηθεί καλύτερα το χτένισμα.

Curly hair

Δημιουργείστε πλούσια χτενίσματα με μπούκλες. Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα, που δε λείπει ποτέ από τις γιορτινές μέρες. Φτιάξτε ανάλαφρες, κανονικές μπούκλες ή ακόμα και κυματιστά μαλλιά. Χρησιμοποιείστε ισιωτική ή φαρδιά μπουκλιέρα για ανάλαφρες μπούκλες. Για κανονικές μπούκλες χρησιμοποιείστε το εξής ψαλίδι. Για κυματιστά μαλλιά χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι vang ή αφρό. Αφού τελειώσετε με το χτένισμα, ψεκάστε με λακ για μεγαλύτερη διάρκεια.

Hair buns

Οι κότσοι αποτελούν την πιο chic επιλογή. Κότσοι με αφέλειες ή πλεξούδες και  σινιόνς θα απογειώσουν την εμφάνιση σας, καθώς και το μακιγιάζ σας. Με μια βούρτσα ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, χτενίστε τα προς τα πίσω και στριφογυρίστε τα, μέχρι να σχηματιστεί ένας κότσος. Πιάστε τον κότσο προσεκτικά με τσιμπιδάκια. Έπειτα, τραβήξτε απαλά και χαλαρώστε τις άκρες του κότσου. Με την άκρη μιας λισουάρ σχηματίστε τον καλύτερα. Ψεκάστε με λακ για να στερεωθεί.

Ponnytails

Ένα ακόμα χτένισμα, που θα κλέψει τις εντυπώσεις είναι η αλογοουρά. Όπως και οι κότσοι, οι αλογοουρές αναδεικνύουν επίσης το πρόσωπο και το μακιγιάζ. Το μόνο, που έχετε να κάνετε είναι να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας και να τα πιάσετε μια αλογοουρά στο ύψος, που επιθυμείτε (χαμηλή, μεσαία, ψηλή). Εάν θέλετε να κάνετε την αλογοουρά σας πιο ιδιαίτερη και περίτεχνη, φτιάξτε μια αλογοουρά πλεξούδα. Χρησιμοποιείστε gel ή λακ, για να «κολλήσουν» τα μαλλιά σας στο κεφάλι και να μη φριζάρουν.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.