Αρχική / Blog / Christmas nails: Όλα τα σχέδια και χρώματα που πρέπει να επιλέξετε για να έχετε λαμπερά άκρα για τις γιορτές!

Christmas nails: Όλα τα σχέδια και χρώματα που πρέπει να επιλέξετε για να έχετε λαμπερά άκρα για τις γιορτές!

Πίσω στο blog
01/12/2020
Γιορτινά σχέδια μανικιούρ για το Χριστούγεννα 2020 blog post

Το Instagram αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να βρούμε το επόμενο μανικιούρ μας και να απογειώσουμε κάθε μας εμφάνιση. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εσείς πρέπει να περιποιηθείτε τα άκρα σας με την πρώτη ευκαιρία, για να είστε περιποιημένες και λαμπερές για όλη τη festive season. Στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε μερικές ιδέες που μας εντυπωσίασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μάλιστα, πολλά από αυτά τα σχέδια μπορείτε να τα πετύχετε ακόμη και μόνες σας χρησιμοποιώντας κάποια από τα nail stickers και foils που θα βρείτε στο eshop μας. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο, ενημερωθείτε για τις τάσεις στον κόσμο των νυχιών & ετοιμαστείτε για να μπείτε στο απόλυτο Xmas mood!
S for Snowflakes
Χριστούγεννα χωρίς χιόνι δε γίνονται, οπότε μήπως ήρθε η ώρα να μεταφέρετε αυτήν τη διάθεση και στα νύχια σας; Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε μερικές χιονονιφάδες με nail foils στα άκρα σας. Αφήστε τη βάση του νυχιού σας φυσική ή τολμήστε ένα έντονο μπλε χρώμα και είστε έτοιμες για ένα εντυπωσιακό manicure.

nailsSanta Claus is coming to town
Εάν θέλετε να φέρετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο μανικιούρ σας, τότε δεν έχετε παρά να κολλήσετε στα νύχια σας αυτοκόλλητα με τον Άη-Βασίλη, και είμαστε σίγουροι πως όλοι θα κοιτάνε τα άκρα σας. Για βάση, επιλέξτε ένα κόκκινο χρώμα ή κι ένα λευκό, για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

nailsRed passion
Το κόκκινο είναι αναμφισβήτητα το χρώμα των γιορτών κι εσείς δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να το επιλέγετε και αυτήν τη γιορτινή περίοδο. Με το άνοιγμα των nail salons, μπορείτε να συμβουλευτείτε την αισθητικό σας σχετικά με το ποια είναι η σωστή για εσάς απόχρωση κόκκινου και να την προτιμήσετε. Μέχρι τότε, στραφείτε προς κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό. 

nailsGold love
Το χρυσό είναι ακόμη ένας τόνος που αγαπάμε να διαλέγουμε ξανά και ξανά για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Είναι λαμπερό, ταιριάζει σε όλες, και δίνει ένταση ακόμη και στο πιο απλό σχέδιο. Προτιμήστε το είτε μόνο του είτε σε συνδυασμός με γήινες αποχρώσεις. Τολμήστε να κάνετε και κάποια εύκολα σχέδια!

nailsGlitter nails
Φυσικά, το glitter δε θα μπορούσε να λείπει από την «οικογένεια» των Xmas nails designs. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να βρείτε εκείνη την απόχρωση που σας ταιριάζει και σας εκφράζει περισσότερο και να την τοποθετήσετε σε όλα σας τα νύχια. Από κόκκινο, ασημί, χρυσό, σκούρο πράσινο και μπλε μέχρι και πιο ιδιαίτερους τόνους και mix & match επιλογές, το τελικό look θα σας μαγέψει! Αν παράλληλα συνδυάσετε τα glitter νύχια σας με χριστουγεννιάτικες στάμπες, το αποτέλεσμα θα πάει σε άλλο level!

nailsΠαγέτες
Μια άλλη εναλλακτική λύση για τα γιορτινά σας σχέδια είναι οι παγέτες στα νύχια, μια νέα τάση στον χώρο των νυχιών, που πρέπει κι εσείς να δοκιμάσετε ασυζητητί. Στο eshop μας θα βρείτε μια ποικιλία από σκόνη παγέτας για τα νύχια σας, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε και να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας σας να σας την τοποθετήσει σωστά. Εμείς ξεχωρίζουμε το πράσινο, εσείς ποια απόχρωση θα προτιμήσετε;

nailsAll I want for Christmas is you… just kidding, buy me nail polish!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.