Αρχική / Blog / Χριστούγεννα 2022: Το τέλειο δώρο ομορφιάς για εκείνη!

Χριστούγεννα 2022: Το τέλειο δώρο ομορφιάς για εκείνη!

Πίσω στο blog
06/12/2022
Προϊόντα christian artesio για το καλύτερο δώρο χριστουγέννων για εκείνη

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά! Αυτές τις γιορτινές μέρες επιλέγουμε τα πιο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με δώρα ομορφιάς, που μπορείτε να χαρίσετε στις φίλες σας, στη μητέρα σας, στην αδελφή σας, στη σύζυγο κλπ. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω κάποιες ξεχωριστές ιδέες δώρων για εκείνη!

  1. Μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα ανυπομονεί να λάμψει τις γιορτές! Τα προϊόντα μακιγιάζ ίσως είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα δώρα για μια γυναίκα και ιδίως την περίοδο των γιορτών. Επιλέξτε ένα make up, μία πούδρα, ένα ρουζ, ένα μολύβι φρυδιών, ένα κραγιόν για ζουμερά χείλη, ένα μολύβι χειλιών στο χρώμα του κραγιόν, μία σκιά ματιών, ένα eyeliner και ένα σετ βλεφαρίδων για σαγηνευτικό βλέμμα. Ολοκληρώστε το πακέτο με πινέλα μακιγιάζ ή με ένα νεσεσέρ . Εκτός από τα προϊόντα μακιγιάζ, μπορείτε ακόμη να επιλέξετε έναν καθρέφτη μακιγιάζ  με φώτα LED για ένα άρτιο, επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

  1. Μαλλιά

Εάν λατρεύει τα μαλλιά της και ασχολείται συνεχώς με την περιποίηση τους, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε προϊόντα για hair styling. Ένα πιστολάκι μαλλιών, ή μια ισιωτική, ή ένα ψαλίδι για μπούκλες είναι το ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσει εντυπωσιακά χτενίσματα. Συνδυάστε αυτή την επιλογή με ένα Mετάξι/Silk, για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα. Για την ολοκλήρωση και τη σταθεροποίηση των χτενισμάτων, μπορείτε να επιλέξετε μια λακ.

 Για τη φροντίδα των μαλλιών μπορείτε να επιλέξετε ένα σαμπουάν και μια μάσκα με αμινοξέα φυτικής κερατίνης για ολική αναδόμηση της τρίχας. Για τη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών, μπορείτε να επιλέξετε μια ενυδατική μάσκα ή μια μάσκα χρώματος. Επίσης, μπορείτε να συνδυάστε τις παραπάνω επιλογές με μια βούρτσα, είτε για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών, είτε για το ίσιωμα τους με πιστολάκι.         

  1. Νύχια

Οι γυναίκες λατρεύουν τα περιποιημένα άκρα! Ένα σετ για την περιποίηση των νυχιών είναι η ιδανική επιλογή. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας μεμονωμένα  προϊόντα ονυχοπλαστικής, όπως βερνίκια, ημιμόνιμα βερνίκια, gel, Acrygel, ακρυλικά και διάφορα άλλα αξεσουάρ - διακοσμητικά νυχιών. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε ένα βαλιτσάκι για την αποθήκευση προϊόντων. Ένα βαλιτσάκι είναι χρήσιμο για κάθε γυναίκα, καθώς εξοικονομεί χώρο και μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε!

  1. Περιποίηση προσώπου & σώματος

Το skincare ή αλλιώς φροντίδα της επιδερμίδας είναι το Άλφα και το Ωμέγα για μια γυναίκα. Σε κάθε γυναίκα αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της από την κορυφή ως τα νύχια! Αυτές τις γιορτές λοιπόν μπορείτε να χαρίσετε σε μια γυναίκα το απόλυτο σετ περιποίησης προσώπου και σώματος. Περιλαμβάνει ένα σκράμπ προσώπου με εκχύλισμα πορτοκαλιού, ένα γαλάκτωμα καθαρισμού με σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε & F, καθώς και μία κρέμα σώματος με έλαια αμυγδάλου για πλήρη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Μια ακόμη χρήσιμη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου είναι ένα σετ καθαρισμού. Το σετ καθαρισμού περιλαμβάνει μια συσκευή ατμού, που καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και μια συσκευή, που αφαιρεί τα μαύρα στίγματα. Με τις συσκευές αυτές αφαιρούνται υπολείμματα μακιγιάζ, νεκρά κύτταρα, ακαθαρσίες και η επιδερμίδα παραμένει καθημερινά καθαρή και αναζωογονημένη.

Ό,τι και να επιλέξετε είναι σίγουρο, πως θα είναι το τέλειο δώρο ομορφιάς για εκείνη! Μην αργείτε λοιπόν, τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.