Αρχική / Blog / Χριστουγεννιάτικα νύχια 2022

Χριστουγεννιάτικα νύχια 2022

Πίσω στο blog
06/12/2022
Χριστουγεννιάτικα manicure 2022 blog post

Η πιο εορταστική περίοδος του χρόνου πλησιάζει και δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα! Όπως κάθε χρόνο ήρθε και φέτος η στιγμή να επιλέξετε το γιορτινό σας μανικιούρ. Τα κόκκινα, μπορντό, μαύρα, λευκά, κυπαρισσί αλλά και nude χρώματα νυχιών αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές για τα Χριστούγεννα. Φυσικά δε λείπουν οι αστραφτερές χρυσές, μπρονζέ, ασημί αποχρώσεις, τα glitter και οι παγέτες. Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια, που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι αμέτρητα. Παρακάτω θα δούμε κάποιες ιδέες με σχέδια για να στολίσετε το μανικιούρ σας.

Christmas French Nails

Ένα αγαπημένο κλασικό σχέδιο, το οποίο προσαρμόζεται στα χριστουγεννιάτικα δεδομένα είναι το γαλλικό. Χρησιμοποιήστε μια nude βάση και σχεδιάστε τη γραμμή του γαλλικού με ένα ημιμόνιμο glitter, για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Τα πιο δημοφιλή glitter είναι σε αποχρώσεις ασημί, χρυσαφί, μπρονζέ, κόκκινο και μαύρο. Αν θέλετε να δώσετε στο μανικιούρ σας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, σχεδιάστε τη γραμμή του γαλλικού με κόκκινο χρώμα δημιουργώντας αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια.

Let it snow

Μεταφέρετε τη χειμερινή διάθεση στα νύχια σας σχεδιάζοντας λευκές χιονονιφάδες. Για περισσότερη λάμψη προσθέστε glitter. Εάν δυσκολεύεστε να σχεδιάσετε τις χιονονιφάδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα σχέδια και να τις αποτυπώσετε στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε foils, αυτοκόλλητα ή διακοσμητικά νυχιών και..voila!!

S for Sweater

Πάρτε στα χέρια σας ένα πινέλο και σχεδιάστε νύχια πουλόβερ! Τα πλεκτά νύχια έρχονται ξανά στο προσκήνιο, για να εντυπωσιάσουν και τα φετινά Χριστούγεννα. Βάψτε τα νύχια σας στο χρώμα της επιλογής σας, πολυμερίστε κι έπειτα σχεδιάστε με πινέλο και thick clear gel τα πλεκτά νύχια. Πολυμερίστε και βάψτε τις πλέξεις στο χρώμα της επιλογής σας. Μπορείτε να προσθέσετε glitter για να δώσετε λάμψη. Σφραγίστε με ματ top coat για μια βελούδινη, μοναδική υφή.

Christmas tree, Santa Claus & Reindeers

Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων αποτελούν το χριστουγεννιάτικό δέντρο, ο Άι Βασίλης και οι τάρανδοι. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν αυτά τα σχέδια από το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Βάψτε τα νύχια σας σε λευκό ή κόκκινο χρώμα και σχεδιάστε χριστουγεννιάτικα δέντρα, Άι Βασίληδες και ταράνδους. Εάν δυσκολεύεστε στη σχεδίαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε foils, αυτοκόλλητα ή πλακέτες νυχιών και να αποτυπώσετε έτοιμα τα σχέδια πάνω στα νύχια σας.

Full of Glitter

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου, οπότε πρέπει να λάμπουμε κι εμείς! Κάντε το μανικιούρ σας όσο το δυνατόν πιο αστραφτερό προσθέτοντας glitter, στρας και παγέτες. Μπορείτε, είτε να συνδυάσετε το χρώμα της επιλογής σας με glitter, είτε να βάψετε όλα τα νύχια σε μια απόχρωση glitter. Τοπ τάση αποτελούν τα κόκκινα νύχια σε συνδυασμό με κόκκινο ή χρυσό ή ασημί glitter. Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε παγέτες και στρας. Ο,τι και να επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι το μανικιούρ σας δε θα περάσει απαρατήρητο!

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά… Είστε έτοιμες να δώσετε στα νύχια σας μια γιορτινή διάθεση; Επιλέξτε το σχέδιο, που σας αρέσει και… Let your nails shine as bright as your Christmas lights!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.