Αρχική / Blog / Easter Hairstyles 2021

Easter Hairstyles 2021

Πίσω στο blog
21/04/2021
Πασχαλινά χτενίσματα μαλλιών 2021

Μπορεί και φέτος να περάσουμε ένα διαφορετικό Πάσχα, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα αφήσουμε την εμφάνισή μας ατημέλητη. Τα μαλλιά είναι το νούμερο ένα στοιχείο που δίνει αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα, οπότε πρέπει να είναι συνεχώς περιποιημένα και καλοχτενισμένα. Είτε επισκεφθείτε το αγαπημένο σας κομμωτήριο είτε προτιμήσετε να δημιουργήσετε μόνες σας τα χτενίσματα που είδατε στο Instagram και λατρέψατε, εμείς είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε όλες τις τάσεις στα hairstyles που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτό το Πάσχα. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο και αποκτήστε τα πιο όμορφα μαλλιά για την Easter season!

Negin Mirsalehi’s curls

Η Negin Mirsalehi είναι η ιδρύτρια του πολυσυζητημένου haircare brand, Gisou, και διαθέτει αναμφισβήτητα τις πιο όμορφες και viral μπούκλες. Το ξέρατε, όμως, πως τις δημιουργεί χωρίς καν να χρησιμοποιήσει θερμότητα; Για να τις πετύχει, χωρίζει τα μαλλιά της σε δύο τμήματα και τυλίγει το κάθε τμήμα γύρω από τη ζώνη από ένα μπουρνούζι. Κοιμάται έτσι ή τα αφήνει για μερικές ώρες μέσα στη μέρα και ξεμπλέκοντάς τα έχουν σχηματιστεί οι πιο όμορφες και καλοσχηματισμένες μπούκλες, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο. Για το τέλος, μπορείτε να απλώσετε ένα έλαιο μαλλιών για έξτρα λάμψη στην τρίχα. Δοκιμάστε το!

Low bun

Εάν από την άλλη, επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα πιο κομψό χτένισμα στα μαλλιά σας, τότε δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε έναν κότσο κάτω χαμηλά στο ύψος του αυχένα σας. Στο τέλος μην ξεχάσετε να τον στερεώσετε με αρκετές φουρκέτες στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας, ώστε να μη φαίνονται, και να ψεκάσετε με λακ για σταθερότητα και διάρκεια στο hairstyle σας.

The ponytail

Η αλογοουρά είναι το νούμερο ένα χτένισμα που πάει σε όλες τις γυναίκες όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών τους. Τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι που θα είναι είτε διάφανο είτε στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά σας. Μπορείτε, κάλλιστα, να χρησιμοποιήσετε satin scrunchies που χαρίζουν μια κομψή νότα στην αλογοουρά σας. Αφού πιάσετε τα μαλλιά σας, ψεκάστε με λακ μια χτένα και χτενίστε τις φύτρες που πετάνε για το απόλυτο sleek look.

Twisted half-up

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσάς. Δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες σε όλα τα μαλλιά σας και χτενίστε απαλά για να δείχνουν πιο φυσικές. Έπειτα, κάντε χωρίστρα στη μέση και πιάστε δύο τούφες, μία από την κάθε πλευρά. Πιάστε τες μαζί στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με ένα hair clip με στρας ή με πέρλες. Ψεκάστε με λακ και είστε έτοιμες!

Straight hair

Τα ολόισια και υγιή μαλλιά είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τα μαλλιά σας, αφού πρόκειται για ένα χτένισμα που πάει σε όλες. Προτιμήστε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία κερατίνης, κατά προτίμηση φυτικής, ώστε να εξασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας θα είναι απόλυτα ίσια συνεχώς αλλά και για να μη χρησιμοποιείτε θερμότητα για μήνες. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε από την κομμώτριά σας να φορμάρει ίσια τα μαλλιά σας με το πιστολάκι πάντα με κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν. Φυσικά, το ίδιο ισχύει εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την ισιωτική σας. Η θερμότητα καταστρέφει την τρίχα και προκαλεί ψαλίδα.

Street style curls

Εάν από την άλλη δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε απλώς να εφαρμόσετε αφρό σε όλο το μήκος των μαλλιών σας αποφεύγοντας τη ρίζα, και με τα χέρια σας να δουλέψετε τις τούφες των μαλλιών σας. Ένα πιστολάκι με φυσούνα θα βοηθήσει στο να αποκτήσετε όγκο. Με αυτόν τον τρόπο και τις απλές κινήσεις θα έχετε πετύχει τις πιο όμορφες ατημέλητες, street style μπούκλες.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.