Αρχική / Blog / Easter Nail Colors & Designs 2021

Easter Nail Colors & Designs 2021

Πίσω στο blog
08/04/2021
Πασχαλινά σχέδια και χρώματα νυχιών 2021

Το Πάσχα πλησιάζει, τα ινστιτούτα αισθητικής έχουν υποδεχτεί ξανά τους πελάτες τους κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνετε το επόμενο μανικιούρ και πεντικιούρ σας που θα έχει την απαραίτητη πασχαλινή διάθεση. Εμείς στην Christian Artesio παρακολουθώντας όλα τα Easter trends στα νύχια για τη φετινή άνοιξη, καταλήξαμε στα πιο όμορφα, ρομαντικά και hot χρώματα και σχέδια. Αυτά που επιλέγουν ξανά και ξανά όλες οι beautistas και που θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε κι εσείς, για να διανύσετε την περίοδο του Πάσχα πιο όμορφες από ποτέ, με άκρα που όλοι θα κοιτάνε και θα ζηλεύουν. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Εάν έχετε κάποια από τις παρακάτω αποχρώσεις στη συλλογή με τα βερνίκια σας χρησιμοποιήστε την. Εάν όχι, επισκεφθείτε τα Artesio stores ή ακόμη και το eshop μας κι ετοιμαστείτε για ένα ατελείωτο nail shopping για να την αποκτήσετε.

Polka dots

Το πουά είναι το επικρατέστερο σχέδιο για μανικιούρ αλλά και για πεντικιούρ που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το Πάσχα. Μπορείτε είτε να ακολουθήσετε την κλασική μέθοδο επιλέγοντας το λευκό για βάση και σχεδιάζοντας μαύρες βούλες είτε να προτιμήσετε τις πολύχρωμες αποχρώσεις αφήνοντας τη βάση σας λευκή ή και διάφανη και σχηματίζοντας βούλες διαφορετικών τόνων για ένα funky αποτέλεσμα.

Cow nails

Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να μην είναι απόλυτα καινούριο, αλλά έχει τραβήξει την προσοχή μας εδώ και πολύ καιρό. Ο λόγος για το Cow nails trend, το οποίο μιμείται το αντίστοιχο print και φέρνει μια παιχνιδιάρικη αλλά και ινσταγκραμική διάσταση στα νύχια σας. Προτιμήστε το gel manicure για να αποδώσετε την τάση σε μεγάλη έκταση νυχιού.

Florals

Φυσικά, από τη λίστα με τα Easter nail colors & designs της φετινής χρονιάς δε θα μπορούσε να απουσιάζει και το floral print που χαρίζει μια ανοιξιάτικη και ρομαντική πινελιά στο μανικιούρ σας. Μπορείτε είτε να επιλέξετε nail stickers με άνθη της αρεσκείας σας ή να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να σας σχεδιάσει τα λουλούδια που επιθυμείτε πάνω στα νύχια σας. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο κομψό.

Multicolors French manicure

Μια άλλη τάση στα νύχια που ήρθε για να μείνει είναι το πολυχρωματικό γαλλικό μανικιούρ. Εδώ μπορείτε να αφήσετε στην άκρη την κλασική λευκή γραμμή του γαλλικού και να επιλέξετε κάποια παστέλ ή και φλούο απόχρωση στη θέση της. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε και διαφορετικό τόνο στη γραμμή του κάθε νυχιού για το απόλυτο funky look.

Peach-toned manicure

Το ροδακινί είναι το απόλυτο χρώμα για το φετινό Πάσχα, αφού μιμείται το κλασικό nude και προσθέτει μια ζωηρή και ταυτόχρονα ρομαντική νότα στο μανικιούρ σας με το ροδακινί στοιχείο. Προτιμήστε το τόσο για τα νύχια των χεριών όσο και για αυτά των ποδιών για ένα απίστευτα elegant και μονοχρωματικό αποτέλεσμα στα άκρα σας.

Holographic

Το ολογραφικό σχέδιο στα νύχια χαρίζει μια άλλη διάσταση στο μανικιούρ σας, που αυτήν την εποχή είναι απόλυτα in fashion. Μπορείτε να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να κολλήσει στα νύχια σας κάποιο holographic foil σε όποια απόχρωση θέλετε είτε να της ζητήσετε να χρησιμοποιήσει ειδικά βερνίκια νυχιών που προσδίδουν αυτό το εντυπωσιακό και λαμπερό φινίρισμα.

Pastel blue

Μετά το κλασικό μπλε που ήταν το χρώμα της περυσινής χρονιάς σύμφωνα με το ινστιτούτο Pantone, το παστέλ μπλε ήρθε για να μείνει χαρίζοντας μια απόλυτα ρομαντική νότα στα άκρα σας. Προτιμήστε το μόνο του στα νύχια σας χωρίς κάποιο σχέδιο, ενώ εάν θέλετε να προσθέσετε ένα nail design, συνδυάστε το με λευκά γραμμικά ή abstract σχέδια, που του ταιριάζουν απόλυτα και αναδεικνύουν περισσότερο το απαλό μπλε.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.