Αρχική / Blog / Ενυδάτωση μαλλιών το καλοκαίρι

Ενυδάτωση μαλλιών το καλοκαίρι

Πίσω στο blog
02/08/2022
Ενυδάτωση μαλλιών το καλοκαίρι με μαλακτικό νερό 2 φάσεων

Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα μαλλιά μας ξηραίνουν, αφυδατώνονται, χάνουν τη λάμψη τους και γενικότερα γίνονται πιο εύθραυστα και αδύναμα. Αυτό οφείλεται στους εξωτερικούς παράγοντες, στους οποίους εκτίθενται, όπως ο ήλιος, ο άνεμος, η άμμος, το αλάτι της θάλασσας. Είναι απαραίτητη λοιπόν, η καθημερινή ενυδάτωση και φροντίδα τους. Με τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να ενδυναμώσουμε τα ταλαιπωρημένα μας μαλλιά και να τα προστατέψουμε από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Σαμπουάν

Αρχικά, προμηθευτείτε το ιδανικό σαμπουάν, για τα μαλλιά σας. Εάν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα, επιλέξτε σαμπουάν για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα γκρίζα, λευκά ή ξανθά,  προμηθευτείτε και ένα σαμπουάν Silver Tone. Το συγκεκριμένο σαμπουάν εξουδετερώνει τις κίτρινες αποχρώσεις και προσφέρει μεταξένια απαλότητα στην τρίχα. Εάν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, επιλέξτε ένα σαμπουάν κατά της λιπαρότητας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα τριχόπτωσης ή πιτυρίδας , επιλέξτε ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης και κατά της πιτυρίδας αντίστοιχα.  Εάν επιθυμείτε βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας, προτιμήστε ένα σαμπουάν με αμινοξέα φυτικής κερατίνης. Τέλος, φροντίστε το σαμπουάν, που θα επιλέξετε να περιέχει ήπια συστατικά και φιλικά προς την τρίχα, ώστε να την θρέψουν και να την ενδυναμώσουν.

Μάσκα &Conditioner

Έπειτα από το λούσιμο, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών. Το καλοκαίρι η χρήση της μάσκας είναι must, καθώς τα μαλλιά μας «διψούν» για ενυδάτωση. Η μάσκα προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στα ενδότερα στρώματα της τρίχας. Εάν τα μαλλιά σας είναι θαμπά και κατεστραμμένα, επιλέξτε μια μάσκα με αμινοξέα φυτικής κερατίνης, για την ολική αναδόμηση της τρίχας. Εάν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα, αλλά έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, επιλέξτε μια μάσκα χρώματος για να επαναφέρετε το χρώμα τους και ταυτόχρονα να τα ενυδατώσετε. Για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά προτιμήστε μια ενυδατική- αναζωογονητική μάσκα.

Λαδάκια& Ενυδατικά σπρέι

Επόμενο βήμα είναι η εξωτερική ενυδάτωση, λάμψη και προστασία της τρίχας. Λαδάκια μαλλιών και ενυδατικά σπρέι είναι ο σύμμαχος σας για να το πετύχετε! Προμηθευτείτε ένα λαδάκι Argan και χαρίστε στα μαλλιά σας εντατική φροντίδα, υγιή εμφάνιση, βελούδινη απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη. Μετά το λούσιμο απλώστε με τις άκρες των δακτύλων σας 2-3 σταγόνες κατά μήκος των μαλλιών σας, δίνοντας έμφαση στις άκρες.

Όταν τα μαλλιά μας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα, καλό είναι να αποφεύγουμε τη χρήση θερμικών εργαλείων ( πιστολάκια, ισιωτικές κλπ.) και να τα αφήνουμε να στεγνώνουν φυσικά. Παρόλα αυτά, μπορούμε να τα προστατέψουμε πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιο θερμικό εργαλείο, με την εφαρμογή Silk. Το Silk προσφέρει στα μαλλιά αυξημένη προστασία, ελαστικότητα και φυσική κίνηση. Εφαρμόστε με τις άκρες των δακτύλων σας 2-3 σταγόνες Silk σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, δίνοντας βαρύτητα στις άκρες.

Τέλος, προμηθευτείτε ένα ενυδατικό σπρέι μαλλιών. Με ένα ψέκασμα προσφέρετε στα μαλλιά σας, πλήρη ενυδάτωση, τόνωση και λάμψη, όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, χάρη στην ειδική του σύνθεση, ενισχύει σε βάθος την αντοχή και την ελαστικότητα της τρίχας και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών.

 

*Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα θεραπείας και ενυδάτωσης στο Eshop της Christian Artesio και απολαύστε το καλοκαίρι με μαλλιά γεμάτα λάμψη και ζωντάνια!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.