Αρχική / Blog / Επαγγελματικές Βούρτσες μαλλιών NANO για πιστολάκι

Επαγγελματικές Βούρτσες μαλλιών NANO για πιστολάκι

Πίσω στο blog
23/01/2023
Επαγγελματικές Βούρτσες μαλλιών NANO για πιστολάκι

Τα μαλλιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας. Τα χτενίσματα με  πιστολάκι και βούρτσα αποτελούν μια συχνή επιλογή στο styling των μαλλιών. Όμως δεν αρκεί μόνο ένα καλό πιστολάκι, για το επιθυμητό χτένισμα. Ο τύπος βούρτσας, που χρησιμοποιούμε κατά το styling, παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Οι κατάλληλες βούρτσες, για να δημιουργήσουμε χτενίσματα με όγκο, είναι οι στρογγυλές βούρτσες. Επιλέξτε μια ποιοτική βούρτσα μαλλιών, ελαφριά, που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των μαλλιών σας. Εμείς σας προτείνουμε τις βούρτσες ΝΑΝΟ Technology.

Οι βούρτσες νανοτεχνολογίας, ή αλλιώς βούρτσες ΝΑΝΟ, είναι οι βούρτσες μαλλιών τελευταίας τεχνολογίας, που θα δώσουν όγκο και ανάλαφρη κίνηση στα μαλλιά σας. Είναι ιδανικές για όλους τους τύπους μαλλιών. Διαθέτουν κεραμική επίστρωση στον μεταλλικό πυρήνα, η οποία κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλη την επιφάνεια της βούρτσας, χωρίς να φθείρει την τρίχα και μειώνει σημαντικά τον χρόνο στεγνώματος. Οι τρίχες της βούρτσας ΝΑΝΟ είναι κατασκευασμένες από νάιλον και αντέχουν σε θερμοκρασία έως και 200°C. Χάρη στην ιονική τεχνολογία τους, εξουδετερώνουν τον στατικό ηλεκτρισμό και αποτρέπουν το φριζάρισμα των μαλλιών. Είναι ελαφριές και διαθέτουν εργονομικά σχεδιασμένη λαβή με σιλικόνη, η οποία διευκολύνει την περιστροφή τους κατά το ίσιωμα.

Οι βούρτσες ΝΑΝΟ διατίθενται σε πέντε διαφορετικά μεγέθη: 53mm, 43mm, 32mm, 25mm, 19mm. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της βούρτσας, ανάλογα με το χτένισμα, που θέλετε να πετύχετε και το μήκος των μαλλιών σας. Τα μαλλιά σας θα πρέπει να τυλίγονται γύρω από όλη τη διάμετρο της βούρτσας, κατά τη διάρκεια του styling. Οπότε η επιλογή του μεγέθους της βούρτσας, που θα χρησιμοποιήσετε, είναι πολύ σημαντική. Οι βούρτσες μικρότερης διαμέτρου είναι ιδανικές για τα πιο κοντά μαλλιά, ενώ οι βούρτσες μεγαλύτερης διαμέτρου, είναι ιδανικές για τα πιο μακριά και πυκνά μαλλιά. Επιπλέον, οι βούρτσες μικρού μεγέθους δημιουργούν πιο σφιχτές μπούκλες, σε αντίθεση με τις βούρτσες μεγαλύτερου μεγέθους, οι οποίες ισιώνουν τα μαλλιά και δημιουργούν ανάλαφρους κυματισμούς.

Βούρτσα ΝΑΝΟ 19mm

Η διάμετρος 19mm είναι ιδανική για τα πολύ κοντά, «αγορέ» μαλλιά, όπως τα κουρέματα Pixie. Τα κουρέματα Pixie είναι συνήθως πολύ κοντά στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ είναι πιο μακριά στο πάνω μέρος και καταλήγουν σε μπροστινές αφέλειες. Με τη διάμετρο 19mm μπορούμε να δώσουμε φυσικό όγκο στη ρίζα της τρίχας και να φορμάρουμε τις αφέλειες.

Βούρτσα ΝΑΝΟ 25mm

Η διάμετρος 25mm είναι ιδανική για τα κοντά, καρέ μαλλιά στο ύψος του πηγουνιού και για αφέλειες. Η συγκεκριμένη διάμετρος μπορεί να δώσει κυματιστό αποτέλεσμα στα κοντά μαλλιά και να στρογγυλέψει τις άκρες τους προς τα μέσα.

Βούρτσα ΝΑΝΟ 32mm

Η διάμετρος 32mm είναι ιδανική για καρέ μαλλιά στο ύψος του ώμου. Με αυτή τη διάμετρο θα πετύχετε ένα χτένισμα γεμάτο φυσικότητα. Θα πετύχετε εύκολα ανάλαφρους κυματισμούς, εστιάζοντας στις άκρες των μαλλιών.

Βούρτσα ΝΑΝΟ 43mm

Η διάμετρος 43mm είναι ιδανική για μαλλιά μεσαίου μήκους, δηλαδή κάτω από τους ώμους μέχρι το ύψος του στήθους. Αυτό το μέγεθος είναι πιο ευέλικτο και πιο εύκολο στη χρήση για μαλλιά τέτοιου μήκους. Εάν χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα μικρότερου μεγέθους, πιθανόν να δυσκολευτείτε.

Βούρτσα ΝΑΝΟ 53mm

Η διάμετρος 53mm είναι ιδανική για τα μακριά και πολύ πυκνά μαλλιά. Χαρίζει στα μαλλιά πλούσιο όγκο, ανάλαφρες μπούκλες και απόλυτο ίσιωμα. Αποφύγετε το μικρότερο μέγεθος, καθώς τα μαλλιά σας δε θα μπορούν να τυλιχτούν γύρω από όλη τη βούρτσα και θα μπερδευτούν αναμεταξύ τους.

Ο τύπος και το μέγεθος της βούρτσας, που χρησιμοποιούμε, παίζει σημαντικό ρόλο στο styling των μαλλιών μας. Εμείς προτείνουμε για το styling με πιστολάκι τις επαγγελματικές βούρτσες ΝΑΝΟ. Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό μέγεθος βούρτσας ΝΑΝΟ, σύμφωνα με το μήκος των μαλλιών σας και δημιουργήστε χτενίσματα με όγκο και ανάλαφρη, φυσική κίνηση.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.