Αρχική / Blog / Φτιάξε τη βαλίτσα των διακοπών σου με Christian Artesio

Φτιάξε τη βαλίτσα των διακοπών σου με Christian Artesio

Πίσω στο blog
09/08/2023
Φτιάξε τη βαλίτσα των διακοπών σου με Christian Artesio

Ο Αύγουστος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας των διακοπών. Αν έχεις ξεκινήσει να μετράς αντίστροφα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε ήρθε η στιγμή να οργανώσεις τη βαλίτσα σου! Αρχικά, φτιάξε μια λίστα και συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα, όπως ρούχα, μαγιό, αξεσουάρ κλπ. Εμείς σου προτείνουμε παρακάτω μερικά χρήσιμα πράγματα, που μπορείς προμηθευτείς από την Christian Artesio.

  •  Νεσεσέρ: Ένα απαραίτητο προϊόν, για να οργανώσεις τα προσωπικά σου είδη. Μέσα στο νεσεσέρ μπορείς να αποθηκεύσεις καλλυντικά, κοσμήματα, αξεσουάρ μαλλιών, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα κα οτιδήποτε άλλο θεωρείς εσύ χρήσιμο!
  • Μπουκαλάκια ταξιδίου: Τα μπουκαλάκια ταξιδίου είναι επίσης απαραίτητα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Έχουν χωρητικότητα από 5 έως 100ml, εξοικονομούν σημαντικό χώρο στη βαλίτσα σου, και είναι ιδανικά για να αποθηκεύσεις προϊόντα υγρής μορφής, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρα, έλαια, αρώματα, νερό ντεμακιγιάζ, αντηλιακό υγρό, κρέμες σώματος κ.α.
  • Άδειο βαζάκι: Στα άδεια βαζάκια επίσης μπορείς να αποθηκεύσεις προϊόντα υγρής μορφής, όπως κρέμες προσώπου, make up κ.α. Πιθανόν να χρειαστείς περισσότερα από ένα βαζάκια, καθώς η χωρητικότητα τους είναι 3gr.
  • Οδοντόβουρτσα: Απαραίτητο εργαλείο για τη στοματική σου υγιεινή, είναι η οδοντόβουρτσα. Η οδοντόβουρτσα λοιπόν και η οδοντόκρεμα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου.
  • Καλλυντικά: Δε γίνεται να πας τις διακοπές σου, χωρίς προϊόντα μακιγιάζ. Είναι ο εξοπλισμός ομορφιάς, που κουβαλάει κάθε γυναίκα μαζί της. Προμηθεύσου make up, ρουζ, highlighter, πούδρα, σκιές, κραγιόν σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα και απογείωσε τις εμφανίσεις σου.
  • Σφουγγαράκι-πινέλο μακιγιάζ: Το travel size πινελάκι θα σου λύσει τα χέρια. Από τη μία πλευρά είναι σφουγγαράκι για την τοποθέτηση concealer και από την άλλη πλευρά είναι πινέλο για την τοποθέτηση ρουζ και contour.
  • Σφουγγάρι ντεμακιγιάζ: Αφού βαφτείς με τα προϊόντα μακιγιάζ σου αργότερα θα χρειαστεί να τα αφαιρέσεις. Το σφουγγαράκι ντεμακιγιάζ θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου και να καθαρίσεις εντατικά το πρόσωπο σου.
  • Patches: Μετά το ντεμακιγιάζ ενυδάτωσε σε βάθος και ανακούφισε την περιοχή των ματιών με τα patches κολλαγόνου. Θα μειώσουν το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου και θα προσφέρουν αίσθημα φρεσκάδας και χαλάρωσης.
  • Τσιμπιδάκι φρυδιών: Φυσικά από ένα γυναικείο νεσεσέρ δε λείπει το τσιμπιδάκι φρυδιών, για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών.
  • Βούρτσες μαλλιών mini: Οι mini βούρτσες μαλλιών είναι πολύ βολικές, καθώς μπορείς να τις έχεις πάντα και παντού μαζί σου (στο νεσεσέρ, στη τσάντα σου κλπ). Ξεμπερδεύουν τα μαλλιά, χωρίς πόνο και αποτρέπουν το σπάσιμο της τρίχας.
  • Λαστιχάκια: Με τόση ζέστη αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα θα χρειαστείς λαστιχάκια στις διακοπές σου. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια όμορφη αλογοουρά ή δημιούργησε τις αγαπημένες σου πλεξούδες. Υπάρχουν λαστιχάκια σιλικόνης, υφασμάτινα και λαστιχάκια σε σχήμα καλώδιο, που αποτρέπουν το σπάσιμο των μαλλιών.
  • Ξυραφάκι: Αν χρησιμοποιείς ξυραφάκι για την αποτρίχωση των ποδιών σου, τότε αυτό είναι ο σύμμαχος σου για να έχεις απαλά και περιποιημένα πόδια στις διακοπές σου.
  • 10 in 1 Conditioner: Η ενυδάτωση των μαλλιών σου δε πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Τα μαλλιά εκτίθενται στον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται, να χάνουν τη λάμψη τους και να ξηραίνουν. Το Conditioner 10 in 1 θα χαρίσει στα μαλλιά σου πλήρη ενυδάτωση, ζωντάνια στο χρώμα, λάμψη, αναδόμηση, ελαστικότητα, απαλότητα, φυσική κίνηση.
  • Ράσπα ποδιών mini: Η mini ξύλινη ράσπα είναι ότι πρέπει για το νεσεσέρ των διακοπών σου. Είναι κατάλληλη για την περιποίηση των ποδιών, καθώς απομακρύνει τις σκληρύνσεις και τα νεκρά κύτταρα από τα πέλματα.
  • Νυχοκόπτης: Ο νυχοκόπτης είναι ένα εργαλείο, που σίγουρα θα χρειαστείς σε περίπτωση που σπάσει ή σε ενοχλήσει κάποιο νύχι, παρανυχίδα.
  • Βuffer νυχιών mini & λίμα: Τέλος, για την περιποίηση των νυχιών σου τα mini buffer και οι μεταλλικές λίμες θα σου χρειαστούν. Είναι ιδανικά για το λιμάρισμα των νυχιών και την απομάκρυνση ανομοιομορφιών.

Προλαβαίνεις να παραγγείλεις ή να επισκεφτείς ένα φυσικό κατάστημα Artesio, ώστε να προμηθευτείς όλα αυτά, που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις!

Καλές διακοπές!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας