Αρχική / Blog / Haircut Trends: Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα κουρέματα για το 2021

Haircut Trends: Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα κουρέματα για το 2021

Πίσω στο blog
11/02/2021
Νέες τάσεις κουρέματος μαλλιών για το 2021 blog post

Όπως συμβαίνει κάθε νέο έτος, έτσι και φέτος οι καινούριες τάσεις κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομορφιάς. Από ιδιαίτερα haircuts και χρώματα μέχρι πρωτότυπα αξεσουάρ μαλλιών, το καθένα από αυτά είναι σίγουρο πως θα σας ανανεώσει στη στιγμή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μένοντας στα haircut trends που ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους σε πασαρέλες, στο Instagram feed των κοριτσιών της μόδας και της ομορφιάς και σε blogs, θα σας παρουσιάσουμε ποιες είναι αυτές οι τάσεις και σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν. Εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε το δικό σας αγαπημένο κούρεμα και να πετύχετε τις πιο fashionable εμφανίσεις… εντός κι εκτός σπιτιού!

Plus, στο eshop της Christian Artesio θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τα ιδανικά προϊόντα styling αλλά και τα πιο έξυπνα styling tools που θα σας χαρίσουν looks που θα συζητηθούν! Ανακαλύψτε τα ASAP!

Very long hair

Τα μακριά μαλλιά μπορεί να είχαν φύγει από το προσκήνιο της μόδας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος έχουν την τιμητική τους με πάρα πολλές celebrities να τα επιλέγουν. Για παράδειγμα, η Kylie Jenner εμφανίστηκε στο Instagram της με υπερβολικά μακριά μαλλιά σαν γοργόνας και όλοι μιλάνε για αυτά. Εσείς φέτος θα τα τολμήσετε;

Bob hairstyle

Στον αντίποδα των μακριών μαλλιών βρίσκονται τα κοντά, αυτά που φτάνουν λίγο πιο κάτω από τα αυτιά και χαρίζουν μια κομψή νότα στην εμφάνισή σας. Είναι ιδανικά για όλες τις γυναίκες και ειδικά εκείνες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο, αφού δημιουργούν γωνίες και το κάνουν να δείχνει πιο λεπτό.

Lob haircut

Το lob haircut είναι λίγο πιο μακρύ από το bob, φτάνοντας μέχρι τον ώμο. Είναι πιο ασφαλές για εσάς που φοβάστε να κόψετε αρκετά κοντά τα μαλλιά σας και θέλετε πρώτα να προετοιμαστείτε. Προτιμήστε να το αφήσετε στο ίδιο μήκος, χωρίς φιλάρισμα, για να δείχνει πιο συμμετρικό και on point το τελικό look.

Αφέλειες

Σίγουρα δεν είναι και το πιο αγαπημένο κούρεμα των γυναικών, αφού δεν πάει σε όλες –παρά μόνο σε αυτές που έχουν μεγάλο μέτωπο- και ταυτόχρονα χρειάζεται καθημερινό styling. Ωστόσο, εάν το διαλέξετε, φροντίστε να το κάνετε όπως οι Γαλλίδες, πιο ασύμμετρο, ατημέλητο, σαν να είχατε από πάντα αφέλειες στα μαλλιά σας.

Pixie hair

Τα pixie hair ταιριάζουν σε κοπέλες που θέλουν να δοκιμάζουν εκκεντρικά κουρέματα στα μαλλιά τους και δε φοβούνται να πειραματιστούν με τα μήκη. Ιδανικό για όσες έχουν λεπτό πρόσωπο και έντονα ζυγωματικά, το pixie haircut θα χαρίσει στα looks σας μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και παράλληλα μια aggressive αισθητική που θα μαγέψει τους πάντες στο πέρασμά σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.