Αρχική / Blog / How to: Εφαρμογή Acrygel

How to: Εφαρμογή Acrygel

Πίσω στο blog
02/09/2022
Εφαρμογή acrygel christian artesio, εργαλεία και υλικά blog post

Το Acrygel αποτελεί την τελευταία καινοτομία στα τεχνητά νύχια. Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του gel και του ακρυλικού. Είναι ένα υλικό σκληρό, άοσμο και ελαφρύ. Χάρη στην παχύρευστη υφή του, δεν τρέχει κατά την εφαρμογή. Πολυμερίζεται κανονικά σε λάμπες UV/LED. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την επιμήκυνση και τη φυσική ενίσχυση των νυχιών σας. Παρακάτω θα δούμε βήμα- βήμα τη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθήσουμε, για τη σωστή εφαρμογή του.

Βήμα 1

Πριν ξεκινήσετε, απολυμάνετε τα χέρια σας με το αντισηπτικό gel χεριών. Στη συνέχεια, με μια λίμα, δώστε το επιθυμητό σχήμα στα νύχια σας, λιμάροντας απαλά τις άκρες τους. Με τη βοήθεια του cuticle remover σπρώξτε τα επωνύχια σας με ένα pusher και έπειτα αφαιρέστε τα με ένα πενσάκι επωνυχίων.

Βήμα 2

Λιμάρετε ελαφρά την επιφάνεια των νυχιών σας με ένα μπάφερ και απομακρύνετε τη σκόνη με ένα βουρτσάκι.

Βήμα 3

Αφυδατώστε την επιφάνεια των νυχιών με primer και αφήστε το να εξατμιστεί. Το primer θα προετοιμάσει το φυσικό σας νύχι και θα βοηθήσει στην καλύτερη συγκόλληση των επόμενων στρώσεων.

Βήμα 4

Απλώστε μια στρώση απλής ή ενισχυμένης βάσης (Base, Rubber Base) και πολυμερίστε για 2 λεπτά σε λάμπα UV ή 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/UV. Επιλέξτε την ενισχυμένη βάση ημιμόνιμου, εάν τα νύχια σας είναι εύθραυστα και αδύναμα.

Βήμα 5

Πιέστε ελαφρά το σωληνάριο και κόψτε μια μικρή ποσότητα Acrygel με ένα

μεταλλικό pusher ή με τη σπάτουλα του πινέλου Acrygel.

Βήμα 6

Τοποθετήστε το πάνω στην επιφάνεια του νυχιού και βρέξτε το πινέλο με cleaner. Κατόπιν πιέστε την ποσότητα του Acrygel ταμποναριστά (όπως στο ακρυλικό) πάνω στην επιφάνεια του νυχιού ή στη φόρμα, μέχρις ότου διαμορφωθεί το επιθυμητό σχήμα. Πολυμερίστε σε λάμπα UV για 2 λεπτά ή σε LED/UV για 30 δευτερόλεπτα. Σκουπίστε την επιφάνεια του νυχιού με cleaner και λιμάρετε.

Βήμα 7

Εφαρμόστε το επιθυμητό χρώμα σε ημιμόνιμο βερνίκι και πολυμερίστε για 2 λεπτά σε λάμπα UV ή 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED. Απλώστε τη δεύτερη στρώση ημιμόνιμου χρώματος και πολυμερίστε επίσης για 2 λεπτά σε λάμπα UV ή 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/UV.

 

Βήμα 8

Τέλος, εφαρμόστε μια στρώση ημιμόνιμου γυαλιστικού Top ή  No Wipe Top και πολυμερίστε για 2 λεπτά σε λάμπα UV ή 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/UV.

Βήμα 9

Αν χρησιμοποιήσετε το γυαλιστικό Top, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία. Εμποτίστε ένα χαρτάκι κυτταρίνης με cleaner και αφαιρέστε την. Αν χρησιμοποιήσετε το γυαλιστικό No Wipe Top, δε χρειάζεται να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία.

Βήμα 10

Τέλος, ενυδατώστε την περιοχή των επωνυχίων σας, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με ένα cuticle oil.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.