Αρχική / Blog / How to: Εφαρμογή Dipping Powder

How to: Εφαρμογή Dipping Powder

Πίσω στο blog
30/08/2022
Εφαρμογή dipping powder system christianartesio blog post

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνική dipping powder έχει κατακτήσει μια θέση στον κόσμο της ονυχοπλαστικής. Η τεχνική dipping powder συνδυάζει το απλό μανικιούρ με το ακρυλικό και αποτελεί την πιο θρεπτική μέθοδο μανικιούρ, καθώς δε χρησιμοποιούνται καθόλου ακτίνες UV για τη σταθεροποίηση του βερνικιού. Αντιθέτως, χρησιμοποιούνται ειδικά υγρά και σκόνες, που αποτυπώνουν το χρώμα στο νύχι στεγνώνοντας φυσικά με τον αέρα. Είναι η ιδανική μέθοδος για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κέντρα ονυχοπλαστικής και επιθυμούν ένα ανθεκτικό μανικιούρ με διάρκεια και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Παρακάτω θα δούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εφαρμογής. Για την τεχνική dipping powder θα χρειαστείτε τις ειδικές χρωματιστές σκόνες και τα ειδικά υγρά (Bond, Base, Activator, Top, Vitamin Oil, Brush Saver).

Βήμα 1
Προετοιμάστε το φυσικό σας νύχι. Λιμάρετε απαλά τις άκρες των νυχιών σας, ώστε να δώσετε το επιθυμητό σχήμα. Εφαρμόστε cuticle remover στην περιοχή των επωνυχίων. Αφού σπρώξετε τα επωνύχια σας με ένα pusher, αφαιρέστε τα με ένα πενσάκι. Στη συνέχεια, λιμάρετε ελαφρά την επιφάνεια των νυχιών σας με ένα μπάφερ και απομακρύνετε τη σκόνη με ένα βουρτσάκι. Τέλος, αφυδατώστε την επιφάνεια των νυχιών με primer και αφήστε το να εξατμιστεί.

Βήμα 2
Εφαρμόστε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, μία στρώση από το μπουκαλάκι 1-Bond. Σε περίπτωση, που δεν το έχετε, εφαρμόστε primer. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να απορροφηθεί.

Βήμα 3
Εφαρμόστε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού μία στρώση από το μπουκαλάκι 2-Base και αφήστε το μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει με τον αέρα.

Βήμα 4
Στη συνέχεια, βουτήξτε το νύχι σας μέσα στη σκόνη dipping clear και σκουπίστε την περιττή σκόνη πάνω από το νύχι με ένα πινέλο καθαρισμού σκόνης.

Βήμα 5
Εφαρμόστε δεύτερη στρώση από το μπουκαλάκι 2-Base σε όλο το νύχι. Αφήστε το λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει με τον αέρα.

Βήμα 6
Έπειτα, βουτήξτε το νύχι σας για δεύτερη φορά μέσα στην σκόνη dipping clear και σκουπίστε την περιττή σκόνη πάνω από το νύχι.

Βήμα 7
Εφαρμόστε σε όλο το νύχι ακόμα μία στρώση από το μπουκαλάκι 2-Base και το αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα.

Βήμα 8
Βουτήξτε το νύχι σας μέσα στη χρωματιστή σκόνη dipping της επιλογής σας και έπειτα σκουπίστε την περιττή σκόνη πάνω από το νύχι.

Βήμα 9
Εφαρμόστε δεύτερη στρώση σε όλο το νύχι από το μπουκαλάκι 2-Base. Αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα.

Βήμα 10
Βουτήξτε το νύχι σας για δεύτερη φορά μέσα στη χρωματιστή σκόνη dipping της επιλογής σας και έπειτα σκουπίστε την περιττή σκόνη πάνω από το νύχι.

Βήμα 11
Σε αυτό το σημείο το νύχι έχει γίνει σκληρό. Λιμάρετε το, δίνοντας το επιθυμητό μήκος και σχήμα. Στη συνέχεια λειάνετε με ένα μπάφερ την επιφάνεια του. Απομακρύνετε την περιττή σκόνη με ένα βουρτσάκι καθαρισμού σκόνης.

Βήμα 12
Εφαρμόστε σε όλο το νύχι σας μία στρώση από το μπουκαλάκι 3-Activator και αφήστε το λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει με τον αέρα.

Βήμα 13
Έπειτα, εφαρμόστε σε όλο το νύχι μία στρώση από το μπουκαλάκι 4-Top και αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα για περίπου 1-2 λεπτά.

Βήμα 14
 Εφαρμόστε δεύτερη στρώση σε όλο το νύχι από το μπουκαλάκι 4-Top. Αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα για περίπου 1-2 λεπτά.

Βήμα 15
Τέλος, ενυδατώστε πλήρως στην περιοχή των επωνυχίων σας με το μπουκαλάκι 5-Vitamin oil.

Βήμα 16

Καθαρίστε τα πινελάκια από τα μπουκαλάκια 2-Base και 4-Top με το μπουκαλάκι 6-Brush Saver. Τοποθετήστε μέσα στο μπουκαλάκι 6-Brush Saver τα λερωμένα πινελάκια. Κουνήστε τα και αφήστε τα μέσα για περίπου 15 λεπτά. Αφαιρέστε τα πινελάκια και σκουπίστε τα με ένα χαρτάκι κυτταρίνης.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.