Αρχική / Blog / How to: Εφαρμογή και αφαίρεση αυτοκόλλητων νερού

How to: Εφαρμογή και αφαίρεση αυτοκόλλητων νερού

Πίσω στο blog
30/03/2023
How to: Εφαρμογή και αφαίρεση αυτοκόλλητων νερού

Η τάση του nail art γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στον χώρο της ονυχοπλαστικής. Είναι ένας δημιουργικός τρόπος, για να διακοσμήσετε το μανικιούρ σας. Μπορείτε να ζωγραφίσετε σχέδια πάνω στα νύχια σας με βερνίκι, είτε να τα στολίσετε με στρας και glitter, είτε να αποτυπώσετε πάνω τους έτοιμα σχέδια με foil και αυτοκόλλητα. Στο σημερινό blog post θα μιλήσουμε για τα αυτοκόλλητα νερού, τα οποία αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για όμορφα σχέδια στο μανικιούρ.

 Τι είναι; 

Τα αυτοκόλλητα νερού είναι ιδανικά για όσες αγαπούν τα nail art σχέδια, αλλά δεν έχουν αρκετό χρόνο, για να τα δημιουργήσουν μόνες τους ή δυσκολεύονται. Τα αυτοκόλλητα νερού είναι έτοιμα σχέδια ή εικόνες, τα οποία είναι αποτυπωμένα σε ειδικό χαρτί. Όταν μπαίνουν στο νερό, τα σχέδια αποκολλούνται από το χαρτί και είναι έτοιμα να εφαρμοστούν στο νύχι. Είναι ένας φανταστικός τρόπος, για να διακοσμήσετε το μανικιούρ σας μέσα σε λίγα λεπτά. Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από αυτοκόλλητα νερού σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Κι αφού η γιορτή του Πάσχα είναι προ των πυλών, εμείς σας προτείνουμε να βάψετε τα νύχια σας σε έντονα ή παστέλ χρώματα και να τα διακοσμήσετε με floral αυτοκόλλητα νερού.

 Εφαρμογή

Η εφαρμογή τους είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε ένα ονειρεμένο μανικιούρ. Αρχικά, θα χρειαστείτε ένα ποτηράκι ή μπολ με νερό, χαρτάκια κυτταρίνης, ένα ψαλιδάκι, μια τσιμπίδα, ένα Top coat (ημιμόνιμο ή απλό) και τα αυτοκόλλητα νερού της επιλογής σας.

  1. Αφού βάψετε τα νύχια σας στο χρώμα της επιλογής σας και τα πολυμερίσετε/στεγνώσετε, πάρτε στα χέρια σας την καρτέλα με τα αυτοκόλλητα, και κόψτε με το ψαλιδάκι περιμετρικά το αυτοκόλλητο, που θέλετε να εφαρμόσετε.
  2. Γεμίστε ένα μπολ ή ένα ποτηράκι με νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό τους χειμερινούς μήνες.
  3. Καθαρίστε καλά την επιφάνεια των νυχιών σας, πριν τοποθετήσετε τα αυτοκόλλητα.
  4. Με την τσιμπίδα πιάστε το αυτοκόλλητο, που κόψατε και βουτήξτε το στο νερό για περίπου 15 δευτερόλεπτα.
  5. Βρέξτε το νύχι, στο οποίο θα τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο.
  6. Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο από το νερό και διαχωρίστε το από το χαρτί του. Πιάστε το με την τσιμπίδα και εφαρμόστε το στο νύχι σας.
  7. Πιέστε απαλά το αυτοκόλλητο πάνω στην επιφάνεια του νυχιού σας με ένα χαρτάκι κυτταρίνης. Το χαρτάκι κυτταρίνης θα απορροφήσει το περιττό νερό, και δε θα αφήσει χνούδι στα νύχια σας.
  8. Αφού στεγνώσει από το νερό, περάστε μια στρώση Top coat. Πολυμερίστε, αν πρόκειται για Top coat ημιμόνιμου. Τέλος, περάστε μια δεύτερη στρώση από το Top και πολυμερίστε. Το Top coat θα χαρίσει λάμψη και διάρκεια στο nail art σχέδιο σας.

Αφαίρεση

Όπως η εφαρμογή, έτσι και η αφαίρεση τους είναι μια εύκολη διαδικασία. Αν χρησιμοποιήσατε απλό βερνίκι, αφαιρέστε κανονικά με βαμβάκι και ασετόν. Εάν χρησιμοποιήσατε ημιμόνιμο βερνίκι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Με μία λίμα αφαιρέστε τις στρώσεις του Top coat.
  2. Στη συνέχεια, εμποτίστε ένα βαμβάκι με Soak Off Remover ή με καθαρό ασετόν. Τυλίξτε το κάθε νύχι με αλουμινόχαρτο και αφήστε το έτσι για περίπου 10-15 λεπτά.
  3. Τέλος, αφαιρέστε τα υπολείμματα του βερνικιού με pusher ή ξυλάκι. Αφαιρέστε προσεκτικά το βερνίκι, έτσι ώστε να μην τραυματιστεί η φυσική πλάκα του νυχιού.

 

 

Όπως έχετε καταλάβει, τα αυτοκόλλητα νερού είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος, για να διακοσμήσετε τα νύχια σας. Τι θα λέγατε για μια δοκιμή; 😉

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.