Αρχική / Blog / How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος με πινέλο πάνω σε φόρμα

How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος με πινέλο πάνω σε φόρμα

Πίσω στο blog
25/02/2022
How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος με πινέλο πάνω σε φόρμα

 

Βήμα 1
Δώστε το επιθυμητό σχήμα στο φυσικό νύχι. Σπρώξτε τα επωνύχια με τη βοήθεια του cuticle remover ή αφαιρέστε τα χρησιμοποιώντας πενσάκι επωνυχίων. Ψεκάστε με αντισηπτικό τα χέρια σας. Αφυδατώστε την επιφάνεια του νυχιού, εφαρμόζοντας primer και αφήστε το να εξατμιστεί.
Βήμα 2
Προετοιμάστε τη φόρμα χτισίματος.
Για να καθορίσετε τη σωστή εφαρμογή, τοποθετήστε τη φόρμα κάτω από την άκρη του νυχιού, ως και τη γραμμή του ελεύθερου άκρου. Χρησιμοποιήστε καμπυλωτό ψαλιδάκι , για να διαμορφώσετε την φόρμα, φροντίζοντας να εφαρμόζεται άνετα στη γραμμή του ελεύθερου άκρου. Αυτό θα βοηθήσει στο να αποφευχθεί η «διαρροή» του υλικού κάτω από το ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού κατά τη διάρκεια του χτισίματος.
Βήμα 3
Τοποθετήστε την φόρμα κάτω από το ελεύθερο άκρο σε γωνία 45° και κουνήστε την ελαφρά πάνω και κάτω από το ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού.
Βήμα 4
Σφίξτε μαζί τα δύο μπροστινά αυτάκια και πιέστε πάνω προς το νύχι, για να δημιουργήσετε μια τέλεια καμπύλη C. Σφίξτε τα πίσω αυτάκια, για να ασφαλίσετε τη φόρμα. Η πίσω εγκοπή V μπορεί να είναι ενωμένη ή ανοιχτή, ανάλογα αν θέλετε να κάνετε εφαρμογή σε μικρά ή σε μεγάλα δάκτυλα.
Βήμα 5
Δημιουργήστε μια λεπτή στρώση στο φυσικό νύχι, χρησιμοποιώντας τη βάση του ημιμόνιμου. Πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε LED ή 2 λεπτά σε λάμπα UV. Μην αφαιρείτε την κολλώδη ουσία.
Βήμα 6
α) Ξεκινήστε να χτίζετε και να σχεδιάζετε το νύχι, τοποθετώντας λίγο gel στο κέντρο του νυχιού. 
β) Οδηγήστε το προϊόν από πλευρά σε πλευρά, γυρνώντας το πινέλο σε μια γωνία 45° και λεπταίνοντας προς τα πλαϊνά τοιχώματα, διατηρώντας την κύρια ποσότητα του gel στο κέντρο του νυχιού. 
γ) Κινήστε απαλά το gel προς τα πίσω. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη τοποθέτηση της κορυφής και λεπτές άκρες, βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε την πλειονότητα του προϊόντος στο κέντρο του νυχιού. 
δ) Πολυμερίστε για 1 λεπτό σε LED ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.
Βήμα 7
α) Αφαιρέστε τη φόρμα από τα νύχια
β) Αφαιρέστε την κολλώδη ουσία με το cleaner.
γ) Φινίρετε το νύχι με μία λίμα για να δώσετε σχήμα.
δ) Λειάνετε όλη την επιφάνεια του νυχιού με ένα μπάφερ.
ε) Απομακρύνετε τυχόν σκόνη.
στ) Προσθέστε, όπου χρειάζεται κι άλλο Gel Builder, πολυμερίστε και μπαφάρετε
Βήμα 8
Απλώστε ημιμόνιμο χρώμα σε 2 στρώσεις και πολυμερίστε την κάθε στρώση για 30 δευτερόλεπτα σε LED ή για 2 λεπτά σε λάμπα UV.
Βήμα 9
Τέλος, απλώστε μια λεπτή στρώση είτε από το UV/LED Clear Gel Christian Artesio και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε LED ή για 2 λεπτά σε λάμπα UV.
Βήμα 10
Αφού τελείωσετε με τον πολυμερισμό, εμποτίστε ένα χαρτάκι κυτταρίνης με cleaner Christian Artesio και σκουπίστε ελαφρά όλα τα νύχια, για να απομακρύνετε την κολλώδη ουσία και να δώσετε την τελική λάμψη.
Βήμα 11
Ενυδατώστε τα επωνύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ με το cuticle oil Christian Artesio.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας