Αρχική / Blog / How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος πάνω σε dual forms

How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος πάνω σε dual forms

Πίσω στο blog
31/01/2023
How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος πάνω σε dual forms

Βήμα 1
Δώστε το επιθυμητό σχήμα στο φυσικό νύχι. Σπρώξτε τα επωνύχια με τη βοήθεια του cuticle remover ή αφαιρέστε τα χρησιμοποιώντας πενσάκι επωνυχίων. Ψεκάστε με αντισηπτικό τα χέρια σας. Αφυδατώστε την επιφάνεια του νυχιού, εφαρμόζοντας primer και αφήστε το να εξατμιστεί.
Βήμα 2
Επιλέξτε ένα dual forms, το οποίο να ταιριάζει στο νύχι
Βήμα 3
Τοποθετήστε μια λεπτή στρώση στο φυσικό νύχι, χρησιμοποιώντας την βάση του ημιμόνιμου. Πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε LED ή 2 λεπτά σε λάμπα UV. Μην αφαιρείτε την κολλώδη ουσία.

Βήμα 4

Χτίστε με το hard gel μέσα από το dual form και σχηματίστε το μήκος και το σχήμα του νυχιού που θέλετε.

Βήμα 5
Τοποθετήστε το dual form στο νύχι, με το υλικό να ακουμπάει στο νύχι και το dual form εξωτερικά. Πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα σε LED ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.

Βήμα 6
Αφαιρέστε τα dual form
Βήμα 7
Λιμάρετε όπου χρειάζεται για το σχήμα του νυχιού
Βήμα 8
Απλώστε το ημιμόνιμο χρώμα σε 2 στρώσεις και πολυμερίστε την κάθε στρώση για 30sec σε LED ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.
Βήμα 10
Τέλος, απλώστε μια λεπτή στρώση είτε από το UV Clear Gel Christian Artesio είτε από το Top ή Top No Wipe Christian Artesio ημιμόνιμο βερνίκι και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/ UV ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.
Βήμα 11
Αφού τελείωσετε με τον πολυμερισμό αν έχετε χρησιμοποιήσει το Top τότε, εμποτίστε ένα χαρτάκι κυτταρίνης με cleaner Christian Artesio και σκουπίστε ελαφρά όλα τα νύχια, για να απομακρύνετε την κολλώδη ουσία και να δώσετε την τελική λάμψη. Διαφορετικά με το Top No Wipe δεν χρειάζεται αυτό το βήμα.
Βήμα 12
Ενυδατώστε τα επωνύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ με το cuticle oil Christian Artesio.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.