Αρχική / Blog / How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος πάνω σε tips

How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος πάνω σε tips

Πίσω στο blog
25/02/2022
How to: επιμήκυνση νυχιού με gel χτισίματος πάνω σε tips

 

Βήμα 1

Δώστε το επιθυμητό σχήμα στο φυσικό νύχι. Σπρώξτε τα επωνύχια με τη βοήθεια του cuticle remover ή αφαιρέστε τα χρησιμοποιώντας πενσάκι επωνυχίων. Ψεκάστε με αντισηπτικό τα χέρια σας. Αφυδατώστε την επιφάνεια του νυχιού, εφαρμόζοντας primer και αφήστε το να εξατμιστεί.

Βήμα 2

Επιλέξτε ένα tip, το οποίο να εφαρμόζει απόλυτα ή να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απ' ότι χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε μια λίμα από την πλευρά των 180 grit, για να ελαττώσετε τα πλαϊνά.

Βήμα 3

Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα κόλλας στην περιοχή της επαφής του tip με το νύχι και απλώστε την ομοιόμορφα, προσέχοντας, έτσι ώστε να καλυφθούν οι γωνίες. Τοποθετήστε το tip κρατώντας το σε γωνία 45°, και πιέστε ελαφρά τη θήκη επαφής. Χαμηλώστε την περιοχή επαφής με μια αργή κίνηση προς τα κάτω και σταματήστε, όταν πετύχετε το επιθυμητό πλαϊνό τόξο, πιέζοντας παράλληλα, για να φύγουν όλες οι φυσαλίδες της κόλλας. 
Πιέστε σταθερά για 5-10 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4

Κόψτε το tip ακαριαία, χρησιμοποιώντας έναν κόφτη.

Βήμα 5

Σχηματίστε και λιμάρετε το tip.
α) Φορμάρετε το άκρο επέκτασης του tip με μια λίμα 180grit, για να δημιουργήσετε το επιθυμητό σχήμα.
β) Λεπτύνετε όλο το tip ομοιόμορφα με κυκλική κίνηση, με μια λίμα 180 grit.
γ) Αφαιρέστε την περίσσια σκόνη με ένα βουρτσάκι καθαρισμού.

Βήμα 6

Δημιουργήστε μια λεπτή στρώση στο φυσικό νύχι και στις 3 ζώνες, χρησιμοποιώντας το Uv Gel Clear ή οποιοδήποτε άλλο gel για χτίσιμο. Αυτή η στρώση θα αυξήσει την επικόλληση των επόμενων στρώσεων. 

Πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/UV ή 2 λεπτά σε λάμπα UV. Μην αφαιρείτε την κολλώδη ουσία.

*Αν χρησιμοποιήσετε το Led Gel Clear,  μπορείτε να το πολυμερίσετε σε λάμπα LED/UV ή σε λάμπα LED για 30 δευτερόλεπτα. Δεν πολυμερίζεται σε λάμπα UV.

Βήμα 7

Χτίζοντας τις ζώνες 2 και 3 (Uv Gel Χτισίματος)

α) Ξεκινήστε να χτίζετε και να σχεδιάζετε το νύχι, τοποθετώντας λίγο gel στο κέντρο του νυχιού στη Ζώνη 2. 

β) Οδηγήστε το προϊόν από πλευρά σε πλευρά, γυρνώντας το πινέλο σε μια γωνία 45° και λεπταίνοντας προς τα πλαϊνά τοιχώματα, διατηρώντας την κύρια ποσότητα του gel στο κέντρο του νυχιού. 

γ) Κινήστε απαλά το gel πίσω προς τη Ζώνη 3. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη τοποθέτηση της κορυφής και λεπτές άκρες, βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε την πλειονότητα του προϊόντος στη Ζώνη 2. 

δ) Πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/ UV ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.

Βήμα 8

α) Αφαιρέστε την κολλώδη ουσία με το cleaner.
β) Φινίρετε το νύχι με μία λίμα για να δώσετε σχήμα.
γ) Λειάνετε όλη την επιφάνεια του νυχιού με ένα μπάφερ.
δ) Απομακρύνετε τυχόν σκόνη.
ε) Προσθέστε, όπου χρειάζεται κι άλλο Gel Builder, πολυμερίστε και μπαφάρετε.

Βήμα 9

Απλώστε σα βερνίκι το UV χρώμα Gel Christian Artesio και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε LED/UV ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.  Αν θέλετε πιο έντονο χρώμα, απλώστε και δεύτερη στρώση από το χρώμα, πολυμερίστε το για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/ UV ή 2 λεπτά σε λάμπα UV. Μπορείτε να εφαρμόσετε και χρώμα ημιμόνιμου (2 στρώσεις).

Βήμα 10

Τέλος, απλώστε μια λεπτή στρώση είτε από το UV Clear Gel Christian Artesio είτε από το Top Christian Artesio ημιμόνιμο βερνίκι και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED/ UV ή 2 λεπτά σε λάμπα UV.

Βήμα 11

Αφού τελείωσετε με τον πολυμερισμό, εμποτίστε ένα χαρτάκι κυτταρίνης με cleaner Christian Artesio και σκουπίστε ελαφρά όλα τα νύχια, για να απομακρύνετε την κολλώδη ουσία και να δώσετε την τελική λάμψη.

Βήμα 12

Ενυδατώστε τα επωνύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ με το cuticle oil Christian Artesio.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.