Αρχική / Blog / How to: Επιμήκυνση νυχιού με Gelly tips

How to: Επιμήκυνση νυχιού με Gelly tips

Πίσω στο blog
07/07/2022
Επιμήκυνση νυχιού με gelly tips christianartesio how to post

Θέλετε να επιμηκύνετε τα νύχια σας με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο; Τότε τα Gelly tips της Christian Artesio είναι ακριβώς αυτό, που αναζητάτε!

Τα gelly tips είναι ελαφριά, εύκαμπτα και σούπερ ανθεκτικά tips, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιμήκυνση των νυχιών σας. Είναι ήδη σχηματισμένα σε αμυγδαλωτό σχήμα και stiletto. Σε αντίθεση με τα απλά tips, τα οποία εφαρμόζονται με κόλλα, τα gelly tips εφαρμόζονται στο φυσικό νύχι με ημιμόνιμη παχύρευστη βάση Rubber Base. Οπότε, επιλέξτε gelly tips στο σχήμα της προτίμησης σας, μια ημιμόνιμη βάση Rubber Base, ένα μίνι φουρνάκι νυχιών και είστε έτοιμοι για επιμήκυνση!

Βήμα 1: Προετοιμασία φυσικού νυχιού

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, απολυμάνετε τα χέρια σας με ένα αντισηπτικό gel. Έπειτα, λιμάρετε απαλά τις άκρες των νυχιών σας, ώστε να δώσετε το επιθυμητό σχήμα. Εφαρμόστε cuticle remover στην περιοχή των επωνυχίων. Αφού σπρώξετε τα επωνύχια σας με ένα pusher, αφαιρέστε τα με ένα πενσάκι. Στη συνέχεια, λιμάρετε ελαφρά την επιφάνεια των νυχιών σας με ένα μπάφερ και απομακρύνετε τη σκόνη με ένα βουρτσάκι. Τέλος, αφυδατώστε την επιφάνεια των νυχιών με primer και αφήστε το να εξατμιστεί.

Βήμα 2: Εφαρμογή Gelly tips

Πριν τη διαδικασία εφαρμογής, δοκιμάστε αν το μέγεθος των gelly tips ταιριάζει στα νύχια σας. Αν είναι μεγαλύτερα λιμάρετε ελαφρώς τις άκρες, που θα έρθουν σε επαφή με τα επωνύχια σας. Χρησιμοποιήστε μια λίμα ή έναν τροχό για να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την εσωτερική πλευρά των gelly tips, η οποία θα έρθει σε επαφή με το φυσικό σας νύχι. Στη συνέχεια, με την ημιμόνιμη βάση rubber base εφαρμόστε μια στρώση στο φυσικό σας νύχι και πολυμερίστε για 2' σε λάμπα UV ή για 30'' σε λάμπα UV/LED. Έπειτα, απλώστε μια στρώση rubber base στην εσωτερική πλευρά του gelly tip, που θα έρθει σε επαφή με το φυσικό νύχι και πιέστε το tip πάνω του μέχρι να εφαρμοστεί καλά και να μην υπάρχουν φυσαλίδες. Πιέστε και ταυτόχρονα πολυμερίστε για 60'' στο μίνι LED φουρνάκι. Τέλος, αφαιρέστε τη γυαλάδα από την επιφάνεια των gelly tips με ένα μπάφερ.

Βήμα 3: Εφαρμογή ημιμόνιμου χρώματος

Αφού μπαφάρετε όλα τα gelly tips, απλώστε μια στρώση ημιμόνιμου βερνικιού στο χρώμα της επιλογής σας και πολυμερίστε για 2' σε λάμπα UV ή για 30'' σε λάμπα UV/LED. Απλώστε δεύτερη στρώση και πολυμερίστε ξανά. Τέλος, τοποθετήστε top no wipe για έξτρα λάμψη, πολυμερίστε για 2' σε λάμπα UV ή για 30'' σε λάμπα UV/LED και είστε έτοιμοι!

 

Η επιμήκυνση με Gelly tips εξοικονομεί σημαντικό χρόνο, συγκριτικά με άλλες μεθόδους επιμήκυνσης. Στην Christian Artesio, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το τέλειο μανικιούρ!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας