Αρχική / Blog / How to: Σχέδια νυχιών για Πάσχα 2022

How to: Σχέδια νυχιών για Πάσχα 2022

Πίσω στο blog
12/04/2022
Πασχαλινά σχέδια διακόσμησης νυχιών 2022 blog post

Το Πάσχα πλησιάζει κι εμείς σας έχουμε ετοιμάσει τα πιο πασχαλινά σχέδια για το μανικιούρ σας το 2022! Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά!

Egg Nails

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα egg nails, τα οποία είναι σήμα κατατεθέν για τις Πασχαλινές ημέρες. Δώστε το σχήμα, που θέλετε στα νύχια σας. Βάψτε τα στο χρώμα της επιλογής σας, κατά προτίμηση σε παστέλ αποχρώσεις. Έπειτα, δημιουργήστε ακανόνιστες πιτσιλιές μαύρο ή καφέ σκούρο χρώμα.

Ένας δεύτερος τρόπος είναι να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού σας στο χρώμα της επιλογής σας και με ένα πινέλο για nail art να σχηματίσετε ωοειδή αυγουλάκια. Μέσα στα αυγουλάκια σχηματίστε ευθείες ή ζιγκ ζαγκ γραμμές ή ακόμα και βούλες με ένα εργαλείο για dots.

egg

Bunny Nails

Ένα ακόμα δημοφιλές πασχαλινό σχέδιο είναι το λαγουδάκι. Βάψτε την επιφάνεια των νυχιών σας στο χρώμα της επιλογής σας κι έπειτα σχεδιάστε λαγουδάκια σε όσα νύχια θέλετε. Με ένα πινέλο για nail art σχεδιάστε έναν λευκό, στρόγγυλο κύκλο, για κεφάλι.. Στη συνέχεια, σχεδιάστε δύο λευκά αυτιά και βάψτε το εσωτερικό τους ροζ. Με ένα εργαλείο για dotting σχεδιάστε μια ροζ μυτούλα και δύο μαύρα ματάκια. Έπειτα, με ένα πινέλο nail art, σχεδιάστε μουστάκια σε μαύρο χρώμα. Τέλος, εάν θέλετε, μπορείτε με το εργαλείο για dotting, να σχεδιάσετε δύο άσπρες βούλες μέσα στις μαύρες βούλες, που σχεδιάσατε για μάτια. Το λαγουδάκι σας είναι έτοιμο!

bunny

 

 

Chicken Nails

Ένα ακόμα πασχαλινό και ίσως λιγάκι τολμηρό σχέδιο είναι τα κοτοπουλάκια. Σχεδιάστε κοτοπουλάκια στα νύχια σας με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Βάψτε την επιφάνεια των νυχιών σας σε κίτρινο χρώμα και με ένα εργαλείο για dotting, σχεδιάστε δύο μαύρες βούλες για μάτια. Έπειτα, με λευκό χρώμα σχεδιάστε δύο μικρότερες βούλες μέσα στις μαύρες. Με ένα πινέλο για nail art, σχεδιάστε με πορτοκαλί χρώμα, ένα ανάποδο τρίγωνο για μύτη, και στο τέλος του νυχιού σχεδιάστε ποδαράκια.

chicken

 

Polka Dots

Άλλη μία πασχαλινή τάση είναι τα polka dots σχέδια ή αλλιώς τα λεγόμενα πουά. Βάψτε τα νύχια σας στο χρώμα της επιλογής σας και με ένα εργαλείο για dotting σχεδιάστε βούλες στο χρώμα, που θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να αφήσετε τη βάση των νυχιών σας διάφανη και να σχηματίσετε πολύχρωμες ή και μονόχρωμες βούλες.

dots

 

Florals

Το Πάσχα είναι η γιορτή της άνοιξης, και φυσικά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα λουλουδάτα σχέδια. Βάψτε τα νύχια σας σε ζωηρά, έντονα ή παστέλ χρώματα και σχεδιάστε λουλούδια. Εάν δυσκολεύεστε στον σχεδιασμό, μπορείτε να αποτυπώσετε στα νύχια σας έτοιμα λουλουδάτα σχέδια χρησιμοποιώντας Foil ή αυτοκόλλητα νερού.

florals

 

 

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.