Αρχική / Blog / Ισιώστε σωστά τα μαλλιά σας!

Ισιώστε σωστά τα μαλλιά σας!

Πίσω στο blog
16/05/2018
Tips για το σωστό ίσιωμα μαλλιών blog post

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες ή tips που πολλές φορές προσπερνάμε, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται η τρίχα μας και να ταλαιπωρούνται τα μαλλιά μας.

 

Χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνική και σωστά προϊόντα styling μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

H κίνηση στα ίσια μαλλιά δίνεται με το πιστολάκι και τη βούρτσα. Συγκεκριμένα, καθώς περνάτε τη βούρτσα από το μήκος των μαλλιών και φτάνετε στην άκρη, ξεκινήστε να την περιστρέφετε ελαφρά ώστε να δώσετε την καμπύλη.

Ένα smooth ίσιωμα επιτυγχάνεται μόνο με βούρτσα και σεσουάρ. Για να το κάνετε ακόμα πιο φυσικό, μην χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τούφες. Χωρίστε τα σε δύο μέρη, μισά στη μια μεριά του κεφαλιού και μισά στην άλλη και ισιώστε τα έτσι όλα μαζί.

 

Για να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας πριν την εφαρμογή μασιάς θα πρέπει να εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά σας το λαδάκι silk και το λαδάκι argan που προστατεύει την τρίχα από τη χρήση θερμικών εργαλείων.

 

Σε λεπτή τρίχα η ισιωτική θα πρέπει να είναι το πολύ στους 150 βαθμούς και η χοντρή τρίχα στους 200 βαθμούς! Είναι καλύτερο να ξεχωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες για να δουλέψετε πιο καθαρά και πιο γρήγορα. Τέλος, ψεκάστε λακ στα μαλλιά σας, έτσι ώστε να κρατήσει περισσότερο.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.