Αρχική / Blog / Κομμωτική, Αισθητική, Ονυχοπλαστική: Όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τις σπουδές σου!

Κομμωτική, Αισθητική, Ονυχοπλαστική: Όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τις σπουδές σου!

Πίσω στο blog
09/10/2023
Κομμωτική, Αισθητική, Ονυχοπλαστική: Όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τις σπουδές σου!

Η νέα σπουδαστική χρονιά ξεκινά! Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου και να εκπαιδευτείς στην ειδικότητα, που έχεις επιλέξει; Εάν η ειδικότητα σου ανήκει στον τομέα της κοσμετολογίας, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος! Στο σημερινό blog post θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην τέχνη της Κομμωτικής, της Αισθητικής και της Ονυχοπλαστικής- Ποδολογίας. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε κάποια προϊόντα και εργαλεία, που θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια των σπουδών σου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου θα χρειαστείς τον δικό σου εξοπλισμό. Οι σχολές ως συνήθως παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά καλό είναι να προμηθευτείς τα δικά σου προσωπικά εργαλεία και προϊόντα, ώστε να μάθεις καλύτερα την τέχνη σου και να εξασκήσεις τις δεξιότητες σου, ακόμα και στο σπίτι. Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλα τα απαραίτητα, που θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια των σπουδών σου στην Κομμωτική, στην Αισθητική και στην Ονυχοπλαστική- Ποδολογία.

Κομμωτική

Στην ειδικότητα «Κομμωτική Τέχνη» διδάσκονται συνολικά 11 μαθήματα. Τα προϊόντα και εργαλεία, που θα χρειαστείς είναι:

Αισθητική

Στην ειδικότητα «Αισθητική Τέχνη και Μακιγιάζ» διδάσκονται 21 μαθήματα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια απαραίτητα είδη, για τα μαθήματα της αισθητικής προσώπου και σώματος, του μακιγιάζ και της αισθητικής άκρων.

Για το μάθημα της αισθητικής προσώπου και σώματος, θα χρειαστείς:

Για το μάθημα του μακιγιάζ, θα χρειαστείς:

Για το μάθημα της αισθητικής άκρων, θα χρειαστείς:

Ονυχοπλαστική- Ποδολογία

Στην ειδικότητα «Ποδολογία- Ονυχοπλαστική» διδάσκονται 24 μαθήματα. Κάποια από τα προϊόντα, που θα χρειαστείς είναι:

 

Ελπίζουμε η λίστα μας να σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σπουδές σου. Σου ευχόμαστε μια εποικοδομητική και δημιουργική σπουδαστική χρονιά! Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας