Αρχική / Blog / Line it: Γραμμικά σχέδια στη στιγμή!

Line it: Γραμμικά σχέδια στη στιγμή!

Πίσω στο blog
15/06/2022
Γραμμικά σχέδια νυχιών με το liner ημιμόνιμο christianartesio blog post

Είστε λάτρες των γραμμικών σχεδίων στα νύχια, αλλά δυσκολεύεστε στο να τα δημιουργήσετε; Μην ανησυχείτε καθόλου! Τα ημιμόνιμα βερνίκια “liners” είναι ο σύμμαχος σας, για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά, περίτεχνα σχέδια μέσα σε λίγα λεπτά! Τα ημιμόνιμα βερνίκια “liners” διαθέτουν ένα ειδικό διαμορφωμένο λεπτό πινελάκι, το οποίο είναι ιδανικό για την ακριβή σχεδίαση γραμμικών σχεδίων, για την τελειοποίηση του περιγράμματος λεπτών γραμμών,  για το γέμισμα σχεδίων, αλλά και για την εύκολη δημιουργία της γραμμής του γαλλικού. Το χρώμα τους είναι πλούσιο και σούπερ καλυπτικό! Πολυμερίζονται για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα UV/LED και για 2 λεπτά σε λάμπα UV, όπως ένα κλασικό ημιμόνιμο βερνίκι. Διατίθενται στα εξής χρώματα: λευκό, μαύρο, κόκκινο, μπορντό, φουξ, μωβ, μπλε, πράσινο,  ασημί μεταλλικό, ασημί γκλίτερ, χρυσό μεταλλικό, χρυσό γκλίτερ, ροζ/ χρυσό γκλιτερ.

Γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό αποτελεί το πιο κλασικό και διαχρονικό σχέδιο στα νύχια.  Τα τελευταία χρόνια επικρατούν πολλές παραλλαγές του. Πολλοί γεμίζουν τις άκρες των νυχιών ή τη βάση τους με glitter ή με κάποιο άλλο χρώμα, πέραν του λευκού. Η νέα τάση, που επικρατεί, αποκαλείται rainbow French manicure, καθώς οι άκρες των νυχιών είναι σε διαφορετικό χρώμα και θυμίζουν ουράνιο τόξο. Τα ημιμόνιμα βερνίκια “liners”, τα οποία διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων, είναι ιδανικά ακριβώς για αυτές τις παραλλαγές.

Γραμμικά σχέδια και γέμισμα σχεδίων

Το γραμμικό σχέδιο αποτελεί επίσης ένα διαχρονικό και chic σχέδιο για το μανικιούρ. Το μόνο, που έχετε να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε μοτίβα, ευθείες ή ακανόνιστες γραμμές με το “liner” ημιμόνιμο βερνίκι. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε το περίγραμμα σχεδίων και να τα γεμίσετε με το χρώμα της επιλογής σας εύκολα και γρήγορα!

 

Τι περιμένετε; Αποκτήστε τώρα τα νέα ημιμόνιμα βερνίκια “liners” της Christian Artesio και απογειώστε το μανικιούρ σας!!

νύχια

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας