Αρχική / Blog / Νέα κομμωτηριακά είδη

Νέα κομμωτηριακά είδη

Πίσω στο blog
13/04/2023
Νέα κομμωτηριακά είδη

Το άνοιγμα ενός νέου κομμωτηρίου, απαιτεί σημαντική οργάνωση, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά. Το κλειδί για την ομαλή λειτουργία ενός κομμωτηρίου είναι η καλή οργάνωση και η απόκτηση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού. Ο απαραίτητος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την καλή οργάνωση αποτελούν το μυστικό για την αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Η Christian Artesio προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σε είδη κομμωτηρίου, για να εξοπλίσετε τον χώρο σας και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Θα βρείτε προϊόντα για το styling και την περιποίηση των μαλλιών, βαφές, τεχνικά προϊόντα, εργαλεία, αξεσουάρ, ηλεκτρικές συσκευές και είδη εξοπλισμού. Στο σημερινό μας blogpost θα δούμε κάποια προϊόντα από τις νέες μας παραλαβές. Για να δείτε όλα τα κομμωτηριακά  μας προϊόντα πατήστε εδώ.

Ποδιά νάιλον βαφής

Απαλλαγείτε από τους λεκέδες και προστατέψτε τα ρούχα σας κατά τη διαδικασία της βαφής με την ειδικά σχεδιασμένη νάιλον ποδιά. Η νάιλον ποιότητα της, την καθιστά αδιάβροχη και ανθεκτική στους λεκέδες βαφής. Με εύχρηστο λουράκι για να ρυθμίζετε το μέγεθος της μέσης και του λαιμού. Με δύο βαθιές τσέπες για την τοποθέτηση εργαλείων (χτένες, ψαλίδια κλπ.).

Χτένες

Οι επαγγελματικές χτένες αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για κάθε επαγγελματία κομμωτικής τέχνης. Η σκληρή κατασκευή τους από καουτσούκ, τις καθιστά ελαστικές, δυνατές και ανθεκτικές στα χημικά προϊόντα. Έχουν καλό κράτημα και λεία δόντια, τα οποία γλιστράνε ακόμα και στα πιο πυκνά μαλλιά.  Η χτένα με τη μεταλλική πιρούνα στο πίσω μέρος και τα λεπτά άνισα δόντια, είναι ιδανική για το κρεπάρισμα των μαλλιών. Η ίσια χτένα είναι ιδανική για τέλεια, ίσια, περιποιημένα μαλλιά. Η χτένα λισουάρ με πλαστική ουρά είναι ιδανική για το styling  των μαλλιών. Η χτένα με λαβή είναι ιδανική για το κατέβασμα των μακριών μαλλιών.

Λαστιχάκια μαλλιών

Πιάστε τα μαλλιά σας με λαστιχάκια υφασμάτινα, σπιράλ, σιλικόνης και δημιουργήστε εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες, κοτσιδάκια, αλογοουρές, κότσους κλπ. Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών, δε σπάνε την τρίχα και έχουν δυνατό κράτημα. Επιλέξτε το κατάλληλο για κάθε χτένισμα.

Συνθετικά κλιπ μαλλιών

Τα συνθετικά κλιπ μαλλιών είναι ο εύκολος τρόπος, για να πιάσετε τα μαλλιά σας μια αλογοουρά ή έναν κότσο. Διπλώνουν, τυλίγουν και «κουμπώνουν» στη στιγμή! Δε σπάνε τη φυσική τρίχα. Εναρμονίζονται τέλεια με τα φυσικά μαλλιά. Είναι διαθέσιμα σε 4 χρώματα μαύρο, καστανό σκούρο, καστανό και ξανθό.

Κάσκα φυσούνα

Η κάσκα φυσούνα, σχεδιασμένη από νάιλον, λόγω της θερμότητας που παράγει, είναι ιδανική για τη μείωση του χρόνου αναμονής σε χτενίσματα και τεχνικές εργασίες, όπως η βαφή, η περμανάντ κλπ. Είναι ελαφριά, δε βαραίνει το κεφάλι και είναι πολύ εύκολη στη χρήση της. Επίσης, χρησιμοποιείται για θεραπείες μαλλιών με μάσκα.

Βοηθοί κομμωτηρίου

Οργανώστε έξυπνα και πρακτικά τον χώρο του κομμωτηρίου σας με τους βοηθούς κομμωτηρίου. Διαθέτουν ανθεκτική, σταθερή κατασκευή με ροδάκια για εύκολη και ασφαλή μετακίνηση εντός του χώρου. Είναι ιδανικοί για την οργάνωση των προϊόντων, καθώς και για την προετοιμασία της βαφής.

Hair line optimizer

Εφαρμόστε τη σκόνη πύκνωσης στα μαλλιά με τη βοήθεια του Hair line optimizer και πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το optimizer αναγκάζει τις ίνες να πέφτουν ανομοιόμορφα στο κεφάλι σας, σχηματίζοντας τη γραμμή των μαλλιών με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, βοηθάει στο να μη λερωθεί το μέτωπο, κατά την εφαρμογή της σκόνης.

Μπολ βαφής & Αναδευτήρας

Τα σκεύη, που χρησιμοποιείτε για τη διαδικασία της βαφής πρέπει να είναι πλαστικά, καθώς τα μεταλλικά σκεύη μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα συστατικά της βαφής και να επηρεάσουν το χρώμα. Προμηθευτείτε το πλαστικό μπολ με βάση σιλικόνης, για να προετοιμάσετε με ασφάλεια το μείγμα της βαφής σας. Ανακατέψτε εύκολα το μείγμα της βαφής με τον αναδευτήρα, που διαθέτει ατσάλινη, ανθεκτική χειρολαβή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη στο σημείο, που έρχεται σε επαφή με τη βαφή.

Βάση πιστολάκι

Η βάση για πιστολάκι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, εξαιρετικά σταθερή και ανθεκτική, θα κρατάει πάντα το πιστολάκι σας σε σωστή, κατακόρυφη θέση και θα διευκολύνει τις κινήσεις σας. Αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ, για να οργανώσετε σωστά το μπάνιο σας και το κομμωτήριο σας. Είναι συμβατή με τους περισσότερους τύπους σεσουάρ και χρειάζεται βίδωμα στον τοίχο.

Flattoper

Η χτένα Flattoper είναι ιδανική για κουρέματα ακριβείας. Είναι μια ειδική χτένα κοπής με ενσωματωμένο αλφάδι, που βοηθά στην οριζόντια κοπή των μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μηχανή ή ψαλίδι. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο, που θα διευκολύνει  τη δουλειά σας και θα προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα.   

Πινέλο αυχένος

Το απόλυτο Vintage, επαγγελματικό πινέλο αυχένος είναι must προϊόν για το κομμωτήριο/ μπαρμπέρικο σας. Απομακρύνει τις τρίχες, που έχουν απομείνει στον αυχένα πολύ απαλά, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Διαθέτη υψηλής ποιότητας ξύλινη, ανθεκτική λαβή.

Σκούπα

Λύστε τα χέρια σας και κάντε την καθαριότητα του κομμωτηρίου σας να μοιάζει με παιχνίδι. Η σκούπα από καουτσούκ απομακρύνει τη σκόνη, τα χνούδια και τις τρίχες  πολύ εύκολα. Χάρη στην ειδική κατασκευή της, οι τρίχες κολλάνε πάνω και συλλέγονται πολύ εύκολα, χωρίς να διασκορπίζονται στον χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρές ή στεγνές επιφάνειες, καθώς και σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Είναι πλενόμενη και καθαρίζεται εύκολα.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.