Αρχική / Blog / Νύχια: Φθινόπωρο & Χειμώνας 2022-2023

Νύχια: Φθινόπωρο & Χειμώνας 2022-2023

Πίσω στο blog
17/11/2022
Φθινοπωρινά μανικιούρ χειμώνα 2022-2023 blog post

Μιας και έχουμε μπει στην «καρδιά» του Φθινοπώρου, είναι καιρός να μιλήσουμε για τις φθινοπωρινές και χειμερινές τάσεις στο μανικιούρ το 2022- 2023. Οι περλέ, μεταλιζέ, οι σκούρες μπλε, πράσινες, μωβ, γκρι και καφέ-nude αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Ας δούμε παρακάτω πιο συγκεκριμένα τα χρώματα, που θα επικρατήσουν.

Glazed Donut Nails

2Τα Glazed Donut nails, γνωστά και ως Hailey Bieber nails, είναι η νέα τάση στο μανικιούρ, που συνεχίζεται και τους φθινοπωρινούς- χειμερινούς μήνες το 2022. Είναι ένα διακριτικό, σικ, λαμπερό μανικιούρ, που ταιριάζει με κάθε ντύσιμο και χρώμα. Πρόκειται για ένα φυσικό χρώμα στα νύχια, το οποίο έχει ένα περλέ φινίρισμα. Η βάση του μπορεί να είναι διάφανη, nude, λευκή ή γαλακτερή. Τελευταία επικρατούν πολλές παραλλαγές του σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας στο χρώμα της επιλογής σας και από πάνω να προσθέσετε το εφέ της πέρλας.

Προϊόντα που θα χρειαστείτε:

Metallic Nails

3Οι μεταλιζέ αποχρώσεις αποτελούν ακόμα μια σικ, λαμπερή επιλογή και είναι ιδανική για τις βραδινές σας εξόδους. Θα τις συναντήσετε σε χρώματα όπως μαύρο, ασημί, χρυσό, μπρονζέ, μπλέ, πράσινο, μωβ. Βάψτε τα νύχια σας στο χρώμα της επιλογής σας κι από πάνω περάστε την ανάλογη μεταλλική σκόνη.

Προϊόντα που θα χρειαστείτε:

Blue is the New Βlack

1Το μπλε είναι το χρώμα, που ήρθε τη φετινή χειμερινή σεζόν, να αντικαταστήσει το μαύρο. Συγκεκριμένα, το cobalt, το royal και το midnight blue βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων. Είναι έντονες και πλούσιες αποχρώσεις, που δεν περνούν απαρατήρητες. Πέρα όμως από τα παραπάνω χρώματα, στην κορυφή συναντάμε και το baby blue, ένα χρώμα απαλό, που οι περισσότεροι το έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι. Είναι μια υπέροχη επιλογή, που θα αναδείξει το στυλ σας και τον Χειμώνα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορες άλλες μπλε αποχρώσεις κι όχι μόνο!  

Shades of Green

1Οι σκούρες αποχρώσεις του πράσινου είναι εξίσου μια εξαιρετική επιλογή για αυτή τη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το emerald (σμαραγδί), το forest (κυπαρισσί), το khaki (χακί) και το olive (της ελιάς) green βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών. Μπορείτε να συνδυάσετε τις παραπάνω αποχρώσεις με πράσινο glitter ή  με φύλλα χρυσού, για ένα πιο σικ αποτέλεσμα.

Purple Trend

3

Το μωβ χρώμα αδιαμφισβήτητα αποτελεί την τοπ τάση στη μόδα για το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2022. Έτσι λοιπόν δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μωβ αποχρώσεις από τον χώρο της ονυχοπλαστικής. Συγκεκριμένα, οι δαμασκηνί, σκούρες μωβ και γκρι- μωβ αποχρώσεις αποτελούν την πιο μοδάτη, must have επιλογή για τα νύχια. Για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, μπορείτε να τις συνδυάσετε με glitter.

Gray all the way

1Μιας και ο καιρός αυτή την εποχή είναι βροχερός και μουντός, τα γκρι- ασημί νύχια είναι η τέλεια επιλογή! Το γκρι είναι ένα μουντό χρώμα, το οποίο προκύπτει από την ανάμειξη του μαύρου με το λευκό. Συνδυάζεται εύκολα με αρκετά χρώματα και φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο μαύρο χρώμα. Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα συνδυάστε το με φύλλα ασημί ή ασημί glitter.  Για ένα κομψό αποτέλεσμα, καλύψτε τη γυαλάδα με ένα ματ φινίρισμα.

Brown & Nude Tones

Όπως κάθε Φθινόπωρο, οι γήινες, καφέ αποχρώσεις και τα nude χρώματα αποτελούν μια safe επιλογή στο μανικιούρ. Οι αποχρώσεις του καφέ, που επικρατούν περισσότερο φέτος, είναι το cinnamon (κανελί), coffee (του καφέ), cedar (του κέδρου). Μάλιστα, τις συναντάμε σε συνδυασμό με μπεζ- nude αποχρώσεις. Τέλος, μπορείτε να τελειοποιήσετε το μανικιούρ σας με ένα ματ φινίρισμα. Το ματ δένει καταπληκτικά με τις καφέ αποχρώσεις και αποτελεί αγαπημένη τάση για τους χειμερινούς μήνες.

*Ανακαλύψτε στην Christian Artesio τα πιο hot χρώματα σε ημιμόνιμα & απλά βερνίκια και δημιουργήστε τα πιο IN fashion φθινοπωρινά – χειμερινά νύχια για το 2022-2023.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.