Αρχική / Blog / Οδηγός Ομορφιάς για τα Χριστούγεννα

Οδηγός Ομορφιάς για τα Χριστούγεννα

Πίσω στο blog
12/12/2023
Οδηγός Ομορφιάς για τα Χριστούγεννα

Η πιο αγαπημένη και λαμπερή γιορτή του χρόνου πλησιάζει και δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα! Η γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαιτεί λάμψη και ομορφιά. Έφτασε η στιγμή, που περίμενες! Είναι η στιγμή να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να εξωτερικεύσεις τη λάμψη σου! Φτιάξε μαζί μας το δικό σου χρονοδιάγραμμα ομορφιάς και φροντίδας. Επένδυσε σε προϊόντα, που θα ενισχύσουν τη λάμψη σου αυτές τις γιορτές. Περιποιήσου την επιδερμίδα σου, δημιούργησε το τέλειο μακιγιάζ, τα τέλεια μαλλιά και το τέλειο μανικιούρ. Είσαι έτοιμη για τον απόλυτο οδηγό ομορφιάς;

Περιποίηση Προσώπου

Ο καθαρισμός του προσώπου μας είναι το άλφα και το ωμέγα για τη διατήρηση της υγείας και της λάμψης της επιδερμίδας μας. Εάν θέλεις να έχεις μια αλαβάστρινη, λαμπερή επιδερμίδα τις γιορτινές ημέρες, ξεκίνησε με τον καθαρισμό του προσώπου σου. Χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό σαπούνι ή γαλάκτωμα, ώστε να αφαιρέσεις τη λιπαρότητα, τους ρύπους και να τονώσεις την επιδερμίδα σου. Συνέχισε με ένα scrub για απολέπιση. Το scrub είναι ο σύμμαχος σου, για να απομακρύνεις εξολοκλήρου τα νεκρά κύτταρα, τα βακτήρια και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκαταστήσεις τη λάμψη στο πρόσωπο σου και θα ανανεώσεις την επιδερμίδα σου. Κι αφού καθαρίσεις σχολαστικά την επιδερμίδα του προσώπου σου, είναι η ώρα να την ενυδατώσεις. Πρόσφερε της θρεπτικά, ενυδατικά, ευεργετικά συστατικά με μία μάσκα προσώπου. Υπάρχουν ενυδατικές μάσκες προσώπου, καθαριστικές, αντιγηραντικές, καταπραϋντικές, για λάμψη και σύσφιξη. Επίλεξε την κατάλληλη, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Επιπλέον, εάν θέλεις να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους, που σε ταλαιπωρούν και να αποκτήσεις ένα φρέσκο, λαμπερό βλέμμα δοκίμασε τα eye patches. Τα eye patches θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγρασίας, της λάμψης και της ελαστικότητας στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις τα χείλη σου. Όσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του προσώπου μας, άλλο τόσο σημαντική είναι και η ενυδάτωση των χειλιών μας, για να έχουμε αργότερα ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ με ζουμερά χείλη. Ενυδάτωσε λοιπόν τα χείλη σου με μία μάσκα χειλιών. Τέλος, άπλωσε στο πρόσωπο σου μια ενυδατική κρέμα, προκειμένου να διατηρηθεί η υγρασία στην επιδερμίδα σου.

Μακιγιάζ

Το κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα των γιορτών και δεν μπορεί φυσικά να λείπει από το Χριστουγεννιάτικο-Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ. Τα κόκκινα ζουμερά glossy ή matte χείλη θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις βραδινές σου εξόδους. Εάν όμως θέλεις να δώσεις περισσότερη ένταση στο βλέμμα σου με ένα smokey eyelook, τότε προτίμησε κάτι πιο απαλό και ήσυχο στα χείλη σου, όπως μια nude, απαλή ροζ ή μπεζ απόχρωση. Οι shimmer σκιές είναι αυτές, που θα απογειώσουν το εορταστικό μακιγιάζ σου και θα χαρίσουν λάμψη στο βλέμμα σου. Χρυσές, ασημί, μπρονζέ, πράσινες, μπλε, καφέ αποχρώσεις είναι αυτές, που θα φορεθούν περισσότερο τα φετινά Χριστούγεννα. Και εννοείται πως δε λείπουν τα προϊόντα λάμψης, highlighters. Το highlighter θα προσθέσει την τελευταία και πιο glam πινελιά στο μακιγιάζ σου. Έτσι θα αποκτήσεις το πιο λαμπερό μακιγιάζ για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου!

Μαλλιά

Όπως το πρόσωπο μας, έτσι και τα μαλλιά μας χρειάζονται την κατάλληλη περιποίηση, ώστε να λάμπουν αυτές τις γιορτινές μέρες. Επίλεξε ένα σαμπουάν με αμινοξέα φυτικής κερατίνης για την ολική αναδόμηση και τη θρέψη των μαλλιών σου. Συνδύασε το σαμπουάν σου με μία μάσκα μαλλιών, η οποία θα ενισχύσει την αναδόμηση τους και θα διατηρήσει την υγεία τους. Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ αφυδατωμένα, δοκίμασε να τα ενυδατώσεις με μια άμεση θεραπεία, όπως το Miracle Water. Αν είναι ταλαιπωρημένα και θαμπά, επανάφερε τη λάμψη τους με το conditioner 10 in 1. Για την προστασία από τη θερμότητα άπλωσε στα μαλλιά σου μερικές σταγόνες Silk. Το Silk είναι must have προϊόν, καθώς αυτή την περίοδο δεν αποχωριζόμαστε το πιστολάκι ή την ισιωτική μας. Εφαρμόζεται πριν από τη χρήση θερμικών εργαλείων και χαρίζει στα μαλλιά ελαστικότητα και ανάλαφρη, φυσική κίνηση. Για το styling των μαλλιών σου σίγουρα θα χρειαστείς το Shine & Shield Spray, το οποίο θα δώσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα λάμψης στα μαλλιά σου και θα ενισχύσει το χρώμα τους. Φυσικά θα χρειαστείς και μία λακ, για να τελειοποιήσεις και να σταθεροποιήσεις τις δημιουργίες σου. Αν ακολουθήσεις τη σωστή περιποίηση, το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα μαλλιά σου θα σφύζουν από υγεία και ακαταμάχητη λάμψη στο γιορτινό ρεβεγιόν.

Όσον αφορά τα χτενίσματα, αυτά τα Χριστούγεννα θα επικρατήσουν τα ίσια μαλλιά, τα ελαφρώς σπαστά, οι αλογοουρές και οι κότσοι. Αν θέλεις να δώσεις στα μαλλιά σου ένα πιο πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα, σου προτείνουμε να προσθέσεις μια συνθετική ή φυσική τρέσα ή extensions.

Νύχια

Τα περιποιημένα, βαμμένα νύχια συμπληρώνουν τη συνολική μας εμφάνιση. Είναι το τελευταίο πράγμα, που έχεις να κάνεις για το γιορτινό ρεβεγιόν. Δημιούργησε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο μανικιούρ και πρόσθεσε ακόμα περισσότερη λάμψη στην εμφάνιση  σου. Το κυρίαρχο χρώμα στο μανικιούρ είναι το κόκκινο κι έπειτα ακολουθούν το λευκό, το μαύρο, το πράσινο και οι πιο nude-ροζ αποχρώσεις. Και φυσικά δε λείπουν τα glitter και τα στρας. Σχέδια όπως, χριστουγεννιάτικα δεντράκια, αστεράκια, γλειφιτζούρια, λευκές χιονονιφάδες, ταρανδάκια θα φορεθούν και αυτή τη σεζόν. Εννοείται πως θα επικρατήσουν και τα πιο minimal σχέδια, όπως το γαλλικό, συνδυασμένο με κόκκινο, ασημί, χρυσό, μπρονζέ glitter. Ό,τι και να επιλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

 

Εάν ακολουθήσεις τον παραπάνω οδηγό ομορφιάς είμαστε σίγουροι, πως θα λάμπεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Περιποιήσου τον εαυτό σου, όπως του αξίζει!

Καλές γιορτές!!!🎅🏻✨

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας