Αρχική / Blog / ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πίσω στο blog
29/06/2021
Διαδικασία πεντικιού για το σπίτι εύκολα και γρήγορα blog post

Είναι η περίοδος, που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει περιποιημένα άκρα. Ιδίως το πεντικιούρ, αποτελεί “must have” , καθώς χαρίζει ένα αισθητικά όμορφο και κομψό αποτέλεσμα στα πόδια. Και το καλύτερο; Μπορείτε να κάνετε το δικό σας πεντικιούρ στο σπίτι και να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Ας δούμε παρακάτω τα tips, που πρέπει να ακολουθήσετε, για να έχετε ένα άρτιο και  περιποιημένο πεντικιούρ.

Αρχικά αφαιρέστε με ασετόν το προηγούμενο βερνίκι νυχιών, εφόσον υπάρχει. Στη συνέχεια, γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, προσθέστε άλατα για ποδόλουτρο και βυθίστε τα πόδια σας για περίπου 10 λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια ράσπα ποδιών για να λιμάρετε ελαφρά τις σκληρύνσεις. Έπειτα, σκουπίστε τα πόδια σας με μια πετσέτα και τοποθετήστε βαμβάκι εμποτισμένο με μαλακτικό διάλυμα στις σκληρύνσεις. Τυλίξτε το με μια μεμβράνη και περιμένετε για 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια λιμάρετε ξανά με τη ράσπα και ξεπλύνετε. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει, καθώς ένα αίσθημα φρεσκάδας, και ενυδάτωσης θα περιβάλλει τα πόδια σας.

Το επόμενο βήμα για να ολοκληρωθεί το πεντικιούρ σας είναι περιποίηση των νυχιών. Χρησιμοποιώντας ένα pusher ή ξυλάκι και με τη βοήθεια του cuticle remover σπρώξτε απαλά τα πετσάκια προς τα πίσω. Έπειτα, κόψτε τα νύχια με έναν νυχοκόπτη και λιμάρετε τα με μια λίμα, δίνοντας τους τετραγωνισμένο σχήμα, ώστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς κατά το μεγάλωμα τους. Στη συνέχεια, επιλέξτε το χρώμα βερνικιού, που επιθυμείτε, και μία βάση. Τέλος, απλώστε στα πόδια σας την κρέμα Rodon για πλήρη ενυδάτωση και βελούδινο αποτέλεσμα. Είστε έτοιμες να απολαύσετε το πιο λαμπερό και άκρως καλοκαιρινό πεντικιούρ!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας