Αρχική / Blog / Περιποίηση μαλλιών μετά το καλοκαίρι

Περιποίηση μαλλιών μετά το καλοκαίρι

Πίσω στο blog
18/09/2023
Περιποίηση μαλλιών μετά το καλοκαίρι

O Σεπτέμβριος είναι ο μήνας, που τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική περιποίηση και ενυδάτωση, για να ξαναβρούν τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια, που άφησε το καλοκαίρι με το πέρασμά του. Τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, λόγω της έκθεσης τους σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η άμμος, το αλάτι της θάλασσας, ξηραίνουν, θαμπώνουν, αφυδατώνονται και αποδυναμώνονται. Οι τρίχες χάνουν την ελαστικότητα τους, γίνονται πιο εύθραυστες, και πιο ευάλωτες στην ψαλίδα. Επιπλέον, η ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και η γενική ταλαιπωρία των μαλλιών τους καλοκαιρινούς μήνες, οδηγούν σε προσωρινή τριχόπτωση.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη και να αποκαταστήσετε την υγεία των μαλλιών σας με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Παρακάτω θα δούμε τα προϊόντα CHRISTIAN ARTESIO, που προσφέρουν ολική αναδόμηση και άμεση θεραπεία στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Scrub

Η σωστή περιποίηση ξεκινάει από το τριχωτό της κεφαλής. Για να έχετε υγιή και όμορφα μαλλιά θα πρέπει αρχικά να έχετε ένα υγιές τριχωτό. Το Scalp Scrub Shampoo καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής, απομακρύνει τους ρύπους, τη λιπαρότητα, την ξηροδερμία και επαναφέρει την ισορροπία του. Επιπλέον, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή κι έτσι τα μαλλιά αναπτύσσονται πιο γρήγορα. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα, κάνοντας απαλό μασάζ.

Σαμπουάν

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα σαμπουάν πλούσιο σε βιταμίνες και αμινοξέα, τα οποία συμβάλλουν στην ολική αναδόμηση των μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, οι βιταμίνες βελτιώνουν την υφή και τη λάμψη της κατεστραμμένης τρίχας, ενώ τα αμινοξέα συμβάλλουν στην επανόρθωση και ενδυνάμωση της. Το σαμπουάν Keratin Care περιέχει αμινοξέα φυτικής κερατίνης και πλούσια ενεργά συστατικά. Τα μαλλιά αναδομούνται, ενυδατώνονται και αποκτούν μεταξένια υφή.

Εάν παρατηρείτε έντονη τριχόπτωση, επιλέξτε το σαμπουάν Treat, για να την καταπολεμήσετε. Η εμπλουτισμένη σύνθεση του σε βιταμίνες, όπως βιοτίνη, νικοτιναμίδιο, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη C, ενισχύει τη δομή των μαλλιών, διατηρεί την υγεία και τη λάμψη τους.

Μάσκα

Συνεχίστε την περιποίηση με μία μάσκα μαλλιών εμπλουτισμένη με ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά.

Η μάσκα Keratin μπορεί να συνδυαστεί με το σαμπουάν Keratin Care, ώστε να ολοκληρωθεί η θεραπεία αναδόμησης. Εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο. Καθαρίζει απαλά τα κατεστραμμένα μαλλιά και ανοίγει τα λέπια της τρίχας, ώστε να εισχωρούν σε βάθος τα αμινοξέα φυτικής κερατίνης. Τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη και την ελαστικότητά τους.

Η μάσκα Hair Treatment είναι μία κρέμα εντατικής περιποίησης με σύμπλεγμα βιταμινών E, C, F και πρωτεΐνες μεταξιού. Έχει ισχυρή ενυδατική δράση και βοηθάει τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα και τη ζωντάνια τους.

Η μάσκα Mask είναι ο καλύτερος σύμμαχος των ταλαιπωρημένων και θαμπών μαλλιών. Η σύνθεσή της είναι πλούσια σε πρωτεΐνες σιταριού, κολλαγόνο και προβιταμίνη, θρεπτικά συστατικά που δυναμώνουν και αναζωογονούν τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Θεραπείες & Conditioner

Μετά το λούσιμο, μπορείτε να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας προϊόντα θεραπείας και conditioner.

Εάν θέλετε μια άμεση θεραπεία για θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη από τις ρίζες έως τις άκρες, επιλέξτε το Miracle Water. Αυτό το θαυματουργό νερό, επαναφέρει την υγεία των κατεστραμμένων μαλλιών, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα, απαράμιλλη λάμψη, ανάλαφρη υφή, λεία όψη και extra ελαστικότητα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, προστατεύει την τρίχα από μελλοντικές φθορές και ελέγχει το φριζάρισμα. Το εφαρμόζετε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά, μετατρέπεται σε κρεμώδη μάσκα  και έπειτα το ξεπλένετε.

Το conditioner 10 in 1 με σύνθεση πλούσια σε κερατίνη, μετάξι και προβιταμίνη Β5 αναδομεί ολικά και προσφέρει 10 οφέλη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Φροντίζει το χρώμα τους, ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεύει από τις θερμικές επεξεργασίες, διευκολύνει το χτένισμα, αποτρέπει το σπάσιμο, προσφέρει λαμπερή όψη και πολυτελή υφή, προστατεύει από τον ήλιο, χαρίζει ελαστικότητα, προσφέρει έντονη μαλακτική αίσθηση, ενισχύει τη φυσική κίνηση των μαλλιών. Το ψεκάζετε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δεν το ξεβγάζετε.

Εάν θέλετε να τονώσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, δοκιμάστε το conditioner Two[2] Phase. Περιλαμβάνει προβιταμίνη Β5 και αμινοξέα κερατίνης, συστατικά, που συμβάλλουν στην αναδόμηση της τρίχας. Ψεκάστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, χωρίς να ξεβγάλετε και δώστε τους μια πνοή φρεσκάδας, όποτε τα νιώσετε ξηρά ή αφυδατωμένα.  

 Λαδάκια

Τέλος, μπορείτε να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας λαδάκι για προστασία, για ενυδάτωση, ή για τριχόπτωση. Επιλέξτε το κατάλληλο σύμφωνα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Το Argan Oil είναι βάλσαμο στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει βελούδινη υφή. Μετά το λούσιμο εφαρμόστε λίγες σταγόνες κατά μήκος των μαλλιών σας, δίνοντας έμφαση στις άκρες, χωρίς να το ξεβγάλετε.

Το μετάξι Silky Pro είναι ιδανικό για εφαρμογή πριν τη χρήση θερμικών εργαλείων. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, την ψαλίδα και χαρίζει ελαστικότητα, φυσική κίνηση. Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, δίνοντας έμφαση στις άκρες, χωρίς να ξεβγάλετε.

Το δαφνέλαιο Laurel Oil προστατεύει, ενισχύει τη δομή της τρίχας και τη θρέφει. Χάρη στα θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά, που περιέχει, δίνει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά. Εφαρμόστε το στις ρίζες και κάντε έντονο μασάζ. Αφήστε το για 30-40 λεπτά και έπειτα λούστε τα μαλλιά σας.

*Extra Tip: Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα περιποίησης και αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο, καθώς τα φυσικά έλαια απομακρύνονται από το τριχωτό της κεφαλής και η τρίχα αφυδατώνεται. Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης και στη σωστή τους χρήση.

Φροντίζουμε για την υγεία των μαλλιών σας, φροντίζουμε για εσάς!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας