Αρχική / Blog / Ράστα: Το πιο καλοκαιρινό hair trend!

Ράστα: Το πιο καλοκαιρινό hair trend!

Πίσω στο blog
31/05/2022
Μαλλιά για ράστα christianartesio καλοκαίρινό hair trend post

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι, just let your hair do the talking! Αφήστε λοιπόν τα μαλλιά σας να κάνουν τον «θόρυβο» και κάντε τους γύρω σας να μιλούν για αυτά. Πλέξτε πρόσθετα συνθετικά μαλλιά με τα δικά σας φυσικά μαλλιά και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα με διάρκεια. Τα συνθετικά μαλλιά για ράστα, εκτός του ότι αποτελούν μια όμορφη πρόταση ανανέωσης για το καλοκαίρι, προστατεύουν τη φυσική τρίχα από τη φθορά και τις υψηλές θερμοκρασίες. Οπότε τι περιμένετε;

Με τα πρόσθετα συνθετικά μαλλιά προσδώστε όγκο, καθώς και μάκρος στα φυσικά μαλλιά σας και δημιουργήστε εντυπωσιακά ράστα κοτσιδάκια (box braids), γαλλικά πλεξουδάκια, αλογοουρές κ.ά. Επιλέξτε μαλλιά συνθετικής ποιότητας, ώστε τα χτενίσματα σας να έχουν διάρκεια και να μη χαλάνε απ’ τα πρώτα λουσίματα.

Η Christian Artesio σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε 52 χρώματα, το χρώμα της αρεσκείας σας, που θα απογειώσει το στυλ και τις εμφανίσεις σας. Θα βρείτε αποχρώσεις έντονες, νέον, παστέλ, αλλά και πιο φυσικές, για εσάς τους όχι τόσο τολμηρούς. Δημιουργήστε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμήστε τα πλεξουδάκια σας με πολύχρωμες χάντρες και μπείτε σε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

Αν θέλετε ένα άρτιο αποτέλεσμα με διάρκεια, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε κάποιον κομμωτή, ο οποίος εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους τεχνικές και να μην επιχειρήσετε να πλέξετε τα μαλλιά μόνοι σας. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία του πλεξίματος, τα φυσικά μαλλιά σας πρέπει να είναι λουσμένα, ενυδατωμένα και στεγνά.

Τέλος, προκειμένου το χτένισμα σας να έχει ακόμη περισσότερη διάρκεια, ενυδατώστε τα μαλλιά σας με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Πρώτον, φροντίστε το σαμπουάν, που θα χρησιμοποιήσετε, να είναι ήπιο και ενυδατικό. Δεύτερον, μη λούζεστε τακτικά, καθώς οι πλεξούδες σας θα αρχίσουν να φριζάρουν και να χαλαρώνουν. Τρίτον, εφαρμόστε conditioner στις άκρες των μαλλιών, ώστε να τους προσφέρετε την πλήρη ενυδάτωση.

rasta

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.