Αρχική / Blog / S for Summer: Τα καλοκαιρινά nail colors &designs που θα λατρέψετε

S for Summer: Τα καλοκαιρινά nail colors &designs που θα λατρέψετε

Πίσω στο blog
29/04/2021
Καλοκαιρινά hot nail designs 2021

Ο Μάιος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει και οι πρώτες έξοδοι βρίσκονται προς των πυλών. Τα άκρα σας, τόσο σε μανικιούρ όσο και σε πεντικιούρ, πρέπει να είναι περιποιημένα, για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Παρακολουθώντας όλες τις manicure & pedicure επιλογές των πιο επίδοξων fashionistas και beauty gurus στα social media, και συγκεκριμένα σε Instagram και Pinterest μόλις βρήκαμε τις πιο hot αποχρώσεις και σχέδια που αξίζει να δοκιμάσετε από σήμερα κιόλας, για να φτάσετε στο καλοκαίρι πιο όμορφες από ποτέ.

Εάν έχετε κάποιον από τους παρακάτω τόνους στη συλλογή με τα βερνίκια σας χρησιμοποιήστε τον. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε για nail shopping στο πάντα ενημερωμένο για καθετί νέο eshop της Christian Artesio, για να τα αποκτήσετε όλα. Ή απλώς εμπνευστείτε για να βρείτε το επόμενο μανικιούρ σας και να κλείσετε αμέσως το ραντεβού με την αισθητικό σας!

Florals

Είναι η νούμερο ένα επιλογή σας για το φετινό μανικιούρ και πεντικιούρ της άνοιξης/καλοκαιριού, αφού τα floral σχέδια αποπνέουν μια παιχνιδιάρικη αίσθηση και μια αθωότητα. Σε αυτό το σχέδιο μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, με τα σχέδια και τις υφές, ή να επιλέξετε τα αγαπημένα σας nail stickers, για να αποκτήσετε τα λουλούδια των ονείρων σας εύκολα στα άκρα σας. Φέτος, την τιμητική τους έχουν οι μαργαρίτες, που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του νυχιού και σε οποιοδήποτε μέγεθος. Στο πάντα ενημερωμένο e-shop του Christian Artesio θα βρείτε μια πληθώρα προτάσεων σε πανέμορφα nail stickers που δε θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

Multicolor Pastels

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όλες εκείνες οι αποχρώσεις που είναι πιο απαλές χρωματικά και άρα είναι ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες. Προτιμήστε την αγαπημένη σας είτε σε όλα τα νύχια για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα είτε διαλέξτε πολλούς παλ τόνους μαζί και βάλτε από έναν σε κάθε νύχι για ένα multicolor στιλ στα άκρα σας. Πάρτε για παράδειγμα το παστέλ multicolor γαλλικό μανικιούρ, που θα βλέπετε συνέχεια στο Instagram από εδώ και στο εξής.

Nudes

Οι γήινες αποχρώσεις θα είναι πάντα must όλο τον χρόνο και ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, αφού αναδεικνύουν το μαύρισμα ή το self tan που έχετε κάνει. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βρείτε τον ιδανικό για εσάς τόνο, για να ταιριάξει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Προτιμήστε την ίδια απόχρωση και στο πεντικιούρ σας, για ένα matchy matchy αποτέλεσμα στα άκρα σας!

Peachy

Το ροδακινί μπορεί να παραπέμπει στα γήινα χρώματα, αλλά στην πραγματικότητα διαφέρει κατά πολύ από αυτά, αφού είναι πιο ζωντανό και ιδανικό για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από το nude. Και αυτήν την απόχρωση προτιμήστε την τόσο σε μανικιούρ όσο και σε πεντικιούρ, για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε!

Lilaq

Το λιλά είναι η τέλεια απόχρωση για το καλοκαίρι και πρέπει να την τολμήσετε ειδικά εάν αγαπάτε το μοβ αλλά δε θέλετε και κάτι τόσο έντονο στα άκρα σας. Προτιμήστε το λιλά σε κοντά ή μακριά νύχια και το αποτέλεσμα θα είναι ονειρεμένο. Μπορείτε, μάλιστα, είτε να κινηθείτε μονοχρωματικά είτε να συνδυάσετε το λιλά με κάποιο άλλο χρώμα, όπως το κλασικό λευκό για να πετύχετε το τέλειο nail combo.

Yellow

Αυτήν την καλοκαιρινή σεζόν, μην αφήσετε εκτός των επιλογών σας σε μανικιούρ και πεντικιούρ και το κίτρινο, το οποίο διαθέτει μια γκάμα τόνων, από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο έντονο, σχεδόν neon. Αναδεικνύει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα και θα συνοδεύσει όλα τα καλοκαιρινά σας outfits. Love it!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.