Αρχική / Blog / Συμβουλές για το πεντικιούρ

Συμβουλές για το πεντικιούρ

Πίσω στο blog
28/08/2017
Tips για πεντικιούρ blog post

Τελειώνει και ο Αυγουστος και σιγά σιγά ολοκληρώνετε το καλοκαίρι με αποτέλεσμα τα πέλματά μας να έχουν σκληρύνει από τις παραλίες και τα πέδιλα.

Τα βήματα για ένα απολαυστικό πεντρικιούρ είναι τα εξής:

  1. Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό. Προσθέστε ειδικά άλατα που είναι για ποδόλουτρο και βυθίστε τα πόδια σας για 5-10 λεπτά.

  2. Χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα που βοηθούν στις σκληρύνσεις των ποδιών και με μια ράσπα τρίψτε τα πέλματα και ιδιαίτερα την φτέρνα.

  3. Αν τα πετσάκια γύρω από τα νύχια δεν σας φαίνονται άσχημα, μπορείτε, αντί να τα κόψετε, να τα σπρώξετε απαλά προς τα πίσω με την βοήθεια του cuticle remover.

  4. Απλώστε στα πόδια σας την ενυδατική κρέμα Ρόδον Christian Artesio και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

  5. Απλώνετε μια βάση νυχιών πριν το βερνίκι. Με αυτό τον τρόπο προστατεύετε τα νύχια σας από το κιτρίνισμα.

  6. Περάστε το βερνίκι της επιλογής σας δύο φορές.

  7. Όταν αφαιρείτε ένα έντονο βερνίκι νυχιών, γεμίστε με ασετόν μια μπάλα βαμβακιού και πιέστε απαλά πάνω στο νύχι και αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα εκεί.

  8. Βασικό είναι να αντικαθιστάτε τα εργαλεία για την περιποίηση των ποδιών τουλάχιστον κάθε 3 μήνες όταν είναι για προσωπική χρήση.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.