Αρχική / Blog / Τα 5 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε πάντα καλοχτενισμένες ακόμη κι αν φοράτε πολλές ώρες μάσκα

Τα 5 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε πάντα καλοχτενισμένες ακόμη κι αν φοράτε πολλές ώρες μάσκα

Πίσω στο blog
13/10/2020
Χτενίσματα μαλλιών για βολική χρήση μάσκας προστασίας blog post

Οι μάσκες αποτελούν πραγματικότητα στην περίοδο της πανδημίας και η χρήση τους φαίνεται πως θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι θα πρέπει να συνηθίσετε σε αυτές με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πολλές γυναίκες οι οποίες προχωράνε στην πολύωρη χρήση τους παραπονιούνται τόσο για το μακιγιάζ όσο και για τα χτενίσματα που μπορούν να κάνουν φορώντας τες. Εμείς, μένοντας στο κομμάτι των hairstyles, αποφασίσαμε να σας δείξουμε τα 5 top χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι ή και με τη βοήθεια της hairstylist σας, και θα σας κάνουν να φαίνεστε πάντα καλοχτενισμένες ακόμη και με… μάσκα. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά & εντυπωσιάστε ασυζητητί!

The braids project

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλετε φορώντας μια μάσκα είναι τα μαλλιά να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σας και να σας ενοχλούν. Αντ’ αυτού, μια λύση είναι να κάνετε δύο λεπτές πλεξίδες πιάνοντας τις δυο μπροστινές τούφες, μια αριστερά και μια δεξιά, και να τις πιάσετε μαζί στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με μερικά τσιμπιδάκια ή hair clips. Τόσο απλό και τόσο κομψό!

Hair accessories

Τα hair clips, τα ευφάνταστα τσιμπιδάκια και οι στέκες αποτελούν τεράστια τάση τη φετινή χρονιά, οπότε μη σταματήσετε να τα φοράτε ακόμη και με μάσκα. Μπορείτε είτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό ατημέλητο κότσο και να τον στολίσετε με διάφορα hair clips μικρού μεγέθους ή με ένα υπερμέγεθες είτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, να κάνετε χωρίστρα στο κέντρο και να τοποθετήσετε ένα headband. So chic!

The ponytail love

Άλλο ένα χτένισμα που θα σας δείχνει τόσο κομψή και περιποιημένη ακόμη κι όταν φοράτε μάσκα. Μπορείτε λοιπόν να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή ή και ψηλή αλογοουρά και να τη στερεώσετε με ένα scrunchie ή ακόμη και με ένα μαντήλι στο print της αρεσκείας σας.

W for waves

Εάν μόλις ξυπνήσατε και δεν έχετε καθόλου όρεξη να χτενιστείτε, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε επιμελώς ατημέλητες μπούκλες, οι οποίες θα προσθέσουν στο στιλ σας μια αισθησιακή αύρα. Για να τις δημιουργήσετε, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας salt spray ή τον απίθανο αφρό μαλλιών για πολύ δυνατό κράτημα που θα βρείτε στο e-shop ή στα καταστήματα Artesio σε όλη την Ελλάδα. Θα τον λατρέψετε!

Half bun

Εάν πάλι δε σας αρέσει η κλασική αλογοουρά και θέλετε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο άνετο με τα υπόλοιπα χτενίσματα, τότε μπορείτε κάλλιστα να πιάσετε τα μισά μαλλιά πάνω σε ένα μικρό σινιόν και να αφήσετε τα υπόλοιπα κάτω ανέμελα. Για να στολίσετε τον κότσο σας, θα μπορούσατε να προσθέσετε είτε μερικά hair clips με πέρλες είτε να τραβήξετε ακανόνιστα και πολύ προσεκτικά μερικές φύτρες, για να δώσετε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πολύ loose χτένισμα. Τόσο απλό!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.