Αρχική / Blog / Τα κορυφαία Summer Hairtrends για το 2021

Τα κορυφαία Summer Hairtrends για το 2021

Πίσω στο blog
12/07/2021
Κορυφαία Summer hair trends 2021 blog post

Σας αρέσει να ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας; Θέλετε να έχετε μαλλιά “in fashion” και αυτό το καλοκαίρι; Βρίσκεστε στο κατάλληλο blog! Φέτος τα ατημέλητα και ανέμελα μαλλιά βρίσκονται στην κορυφή των trends. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τα πιο πολυσυζητημένα hairstyles, που θα «κλέψουν» κάθε εντύπωση!

Mermaid Waves

WAVES

Τα Mermaid Waves, γνωστά και ως Beach Waves (κυματιστά μαλλιά), κάνουν και αυτό το καλοκαίρι την εμφάνιση τους. Θεωρούνται από τα πιο εύκολα χτενίσματα και κολακεύουν κάθε τύπο, μήκος μαλλιών. Μπορείτε να τα επιτύχετε με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι, αφού λουστείτε, να πλέξετε τα νωπά μαλλιά σας (σε 2 ή περισσότερες πλεξούδες) και να τα αφήσετε έτσι για ώρες, μέχρι να στεγνώσουν. Ο δεύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε θερμικά εργαλεία, όπως μια μπουκλιέρα για ανάλαφρες μπούκλες, ή ένα ψαλίδι Vang, ή μια στενή ισιωτική. Με τον δεύτερο τρόπο το αποτέλεσμα θα κρατήσει περισσότερο. Όμως πριν από τη χρήση θερμικών εργαλείων, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε λαδάκι Argan Oil, το οποίο όχι μόνο θα θρέψει και θα ενυδατώσει την τρίχα σας, αλλά και θα την προστατέψει από τις υψηλές θερμοκρασίες. Αφού εφαρμόσετε το λαδάκι στα μαλλιά, χτενίστε τα καλά και χωρίστε τα σε μεγάλες τούφες. Τυλίξτε κάθε τούφα γύρω από το ψαλίδι μαλλιών, που θα επιλέξετε, και αφήστε την για περίπου 3'. Αφού τελειώσετε πάρτε μια χτένα ή βούρτσα με αραιά δόντια και χτενίστε τις μπούκλες σας, ώστε να μη φαίνονται επιτηδευμένες.

Wet Look

WET

Το Wet Look αποτελεί must για τις καλοκαιρινές, νυχτερινές εξορμήσεις. Είναι ένα από τα πιο σαγηνευτικά και σέξι χτενίσματα. Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε μόνο ένα gel μαλλιών και μια λακ. Αρχικά χτενίστε πολύ καλά τα μαλλιά σας με φορά προς τα πίσω, ώστε να ξεμπερδευτούν. Έπειτα, απλώστε στα χέρια σας λίγη ποσότητα gel και εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες με φορά προς τα πίσω. Για ένα πιο τελειοποιημένο αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα, ώστε το gel να απλωθεί ομοιόμορφα παντού. Αφού πάτε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και τα διαμορφώσετε με το gel, ψεκάστε με τη λακ, ώστε να σταθεροποιηθεί το χτένισμα ακόμα περισσότερο. Extra tip‧ συνδυάστε το wet look με ένα μακιγιάζ, που θα δίνει ένταση στο βλέμμα σας.

Updos/Buns

BUNS

Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν απ’ το φετινό καλοκαίρι τα χτενίσματα με κότσους. Ιδιαίτερα οι ατημέλητοι και ανεπιτήδευτοι κότσοι έχουν φέτος την τιμητική τους. Εάν θέλετε να αναδείξετε την πιο σικ και θηλυκή πλευρά σας επιλέξτε το συγκεκριμένο hairstyle. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα είδη κότσων, όπως χαμηλούς, ψηλούς, αυστηρούς, ατημέλητους. Αρχικά, θα χρειαστείτε μια βούρτσα για να χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας και να τα ξεμπερδέψετε. Αφού τα χτενίσετε, πιάστε τα μια κοτσίδα με ένα λαστιχάκι στο ύψος, που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, στριφογυρίστε την κοτσίδα γύρω από το λαστιχάκι για να δημιουργηθεί ο κότσος. Τέλος, σταθεροποιήστε τον κότσο πιάνοντας τον με φουρκέτες. Για έναν αυστηρό κότσο χρησιμοποιήστε μπομπάρι. Αφού πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά, περάστε την μέσα από το μπομπάρι. Έπειτα, ανοίξτε τα μαλλιά της αλογοουράς και τυλίξτε το μπομπάρι, ώστε να κρυφτεί. Ασφαλίστε με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια πιάστε με φουρκέτες ή τσιμπιδάκια τα μαλλιά, που εξέχουν. Εάν θέλετε το χτένισμα να παραμείνει στη θέση του για ώρες, αφού δημιουργήσετε τον κότσο, ψεκάστε με λίγη λακ

Cornrows/ Braids

BRAIDS

Τέλος, μεγάλη απήχηση φέτος έχουν και τα κοτσιδάκια ράστα, γνωστά ως Cornrows, αλλά και οι πλεξούδες. Όμως πέρα από την απλή τους εκδοχή, τα συναντάμε και σε μια διαφορετική με πολύ χρώμα. Και τι εννοούμε με αυτό; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμα συνθετικά μαλλιά για ράστα και να τα πλέξετε με τα δικά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και το μόνο σίγουρο είναι, πως δε θα περνάτε απαρατήρητες. Θα χρειαστείτε μια βούρτσα, για να χτενίσετε τα μαλλιά σας και να τα χωρίσετε σε τούφες, μαλλιά για ράστα και λαστιχάκια, για να τα ασφαλίσετε. Extra tip‧ εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε λαστιχάκια, για να ασφαλίσετε τις πλέξεις, μπορείτε να βουτήξετε τις άκρες τους σε καυτό νερό.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.