Αρχική / Blog / Tape Extensions: Εφαρμογή, αφαίρεση & επανατοποθέτηση

Tape Extensions: Εφαρμογή, αφαίρεση & επανατοποθέτηση

Πίσω στο blog
07/11/2022
Εφαρμογή, αφαίρεση αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών blog post

Λεπτά και λιγοστά μαλλιά; Οι αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών είναι ο ιδανικός και πιο εύκολος τρόπος, για να προσδώσεις όγκο και μήκος στα μαλλιά σου! Οι αυτοκόλλητες τρέσες, ή αλλιώς tape extensions, είναι μία από τις πιο δημοφιλής μεθόδους επέκτασης μαλλιών, καθώς η τοποθέτηση τους δεν απαιτεί χρόνο, είναι εύκολη και ανώδυνη. Αποτελούνται από ένα υφάδι μαλλιών πλάτους 4 εκατοστών, το οποίο στο πάνω μέρος του έχει μια αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως, η οποία κολλάει στα φυσικά μαλλιά. Η αυτοκόλλητη ταινία είναι καλυμμένη με χαρτί, το οποίο αφαιρείται κατά την τοποθέτηση. Είναι ελαφριές, δε βαραίνουν το κεφάλι και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τη διαδικασία εφαρμογής, αφαίρεσης και επανατοποθέτησης τους.

Εφαρμογή

Πριν την εφαρμογή

  • Φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι καθαρά, στεγνά και χτενισμένα. Μη λουστείτε την ίδια μέρα και μη χρησιμοποιήσετε μαλακτικό (conditioner).
  • Φροντίστε κατά την τοποθέτηση των extensions να υπάρχει λίγη απόσταση μεταξύ του τριχωτού της κεφαλής και του tape, προκειμένου τα μαλλιά να μην τραβιούνται και να κινούνται ελεύθερα.
  • Μην αγγίζετε την αυτοκόλλητη ταινία με τα χέρια σας, γιατί η κόλλα της θα εξασθενήσει.

Κατά την εφαρμογή

  • Διαχωρίστε με λισουάρ μια λεπτή λωρίδα από τα μαλλιά σας σε ελαφρώς μικρότερο πλάτος από την αυτοκόλλητη τρέσα. Πάρτε μια τρέσα, ξεκολλήστε προσεκτικά το χαρτί της και τοποθετήστε την ακριβώς κάτω από τις τούφες, που έχετε διαχωρίσει. Στη συνέχεια, πάρτε μια δεύτερη, ξεκολλήστε την και τοποθετήστε την ακριβώς πάνω από τις διαχωρισμένες τούφες, σχηματίζοντας ένα «σάντουιτς». Πιέστε καλά, μέχρι να κολλήσουν. Ουσιαστικά, τα μαλλιά σας βρίσκονται ανάμεσα σε 2 αυτοκόλλητες τρέσες.
  • Για πιο φυσικό αποτέλεσμα προσπαθήστε να τοποθετήσετε τις τρέσες όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα, ίσια και ευθυγραμμισμένα με τις ρίζες.
  • Μετά την εφαρμογή
  • Λούστε τα μαλλιά σας μετά από δύο μέρες.
  • Αποφύγετε τα προϊόντα, που περιέχουν οινόπνευμα, λάδι ή θειικό άλας, καθώς τα συστατικά αυτά στεγνώνουν τα tape extensions και αποδυναμώνουν την κόλλα τους.
  • Μη λούζεστε με καυτό νερό.
  • Μη χρησιμοποιείτε conditioner κοντά στις ταινίες, γιατί αποδυναμώνονται.
  • Λούστε τα μαλλιά σας κρατώντας τα από το σημείο της ένωσης, χωρίς να τα μπερδεύετε.
  • Βουρτσίστε τα μαλλιά σας από τις άκρες προς τις ρίζες απαλά, για να ξεμπερδέψετε τυχόν κόμπους.
  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα, που προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα, αλλά όχι κοντά στις ταινίες.
  • Αποφύγετε την υψηλή θερμοκρασία στο στέγνωμα. Χρησιμοποιήστε τον μέτριο αέρα, ιδίως κοντά στην κόλλα της τρέσας.

Αφαίρεση

Η αφαίρεση των tape extensions είναι μια εξίσου εύκολη διαδικασία. Θα χρειαστείτε ένα ειδικό αφαιρετικό διάλυμα με βασικό συστατικό την αλκοόλη. Το αφαιρετικό διάλυμα, μόλις εφαρμοστεί, θα διασπάσει την κόλλα και θα χαλαρώσει την ταινία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αφαιρετικό Keratin σε μορφή σπρέι ή το αφαιρετικό Solgel She σε μορφή gel. Το αφαιρετικό Keratin, μόλις ψεκαστεί, θα παγώσει- σκληρύνει την κόλλα κι έτσι αυτή θα αποσπαστεί. Το αφαιρετικό Solgel She, μόλις εφαρμοστεί, θα μαλακώσει την κόλλα και θα διαλύσει την ένωση. Και στις δύο περιπτώσεις αφαιρέστε την κόλλα με τη βοήθεια μιας χτένας.

  • Εφαρμόστε το αφαιρετικό στην ένωση της αυτοκόλλητης ταινίας με τα φυσικά μαλλιά. Περιμένετε για περίπου 1 λεπτό.
  • Μόλις χαλαρώσουν οι ταινίες τραβήξτε τες απαλά μακριά από τα μαλλιά. Εάν δυσκολεύεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα λισουάρ.
  • Εάν έχουν μείνει υπολείμματα κόλλας στην τρέσα, απομακρύνετε τα με τη χτένα. Στη συνέχεια, πλύνετε τες καλά με σαμπουάν. Αφήστε τες να στεγνώσουν με τον αέρα.

Επανατοποθέτηση

Οι αυτοκόλλητες τρέσες πρέπει να αφαιρούνται μετά από 4-8 εβδομάδες χρήσης και να τοποθετούνται ξανά, καθώς τα μαλλιά μας μακραίνουν και δημιουργείται μεγαλύτερο κενό μεταξύ του τριχωτού της κεφαλής και της τρέσας. Μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν έως και 3 φορές, ανάλογα την κατάσταση τους. Αφού τις καθαρίσετε από την κόλλα, τις πλύνετε και τις στεγνώσετε, είστε έτοιμοι να τις επανατοποθετήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτοκόλλητες ανταλλακτικές ταινίες.

  • Πάρτε τη μια πλευρά της τρέσας και κολλήστε πάνω της προσεκτικά την αυτοκόλλητη ανταλλακτική ταινία.
  • Αφήστε τη χάρτινη σφράγιση ανέπαφη μέχρι να είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε ξανά τις αυτοκόλλητες τρέσες στα μαλλιά σας.

* Οι αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών της ChristianArtesio αποτελούνται από φυσική τρίχα ποιότητας Remy. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πλυθούν, να στεγνωθούν, να βαφτούν και να ισιωθούν. Έχουν εύκολη εφαρμογή, αφαίρεση, συντήρηση και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.Είναι η εύκολη λύση για εσάς, που θέλετε να δώσετε όγκο και μήκος στα μαλλιά σας! Ανακαλύψτε όλα τα διαθέσιμα χρώματα κάνοντας κλικ εδώ!

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.