Αρχική / Blog / Tips για μελαχρινές! Πως θα κάνεις το τέλειο μακιγιάζ

Tips για μελαχρινές! Πως θα κάνεις το τέλειο μακιγιάζ

Πίσω στο blog
19/07/2018
Το τέλειο μακιγιάζ για μελάχρινα μαλλιά blog post

Προτιμήστε φυσικά και ζεστά χρώματα. Το βασικότερο είναι να ταιριάξετε το make-up με το χρώμα του δέρματος. Αν ο τόνος του make-up είναι πολύ ανοιχτός και φωτεινός, τότε θα δείχνετε χλωμοί και κουρασμένοι, αν είναι πολύ σκούρος, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό!


Για τα ζυγωματικά σας προτιμήστε ροζ ή φουξ αποχρώσεις που θα σας δίνουν μια πιο φρέσκια και υγιή όψη. Αποφύγετε τα ροδάκινη χρώματα γιατί αφήνουν ένα πιο χλωμό αποτέλεσμα.

 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια του μακιγιάζ είναι οι σκιές στα μάτια. Μπορεί να είναι με έντονους ή φυσικούς τόνους. Οι γήινες και οι χακί αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στον τύπο των μαλλιών σας. Το μπλε έχει επίσης πολύ έντονο αποτέλεσμα, καθώς είναι το συμπληρωματικό χρώμα του καφέ και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια. Τα ιδανικά χρώματα είναι το μωβ, το μπλε, το γκρι, το πράσινο, το χρυσό και το χάλκινο τονίζουν τα καστανά μάτια που δίνουν λάμψη και ένα γοητευτικό βλέμμα.

 

 

Τα φρύδια στο μακιγιάζ καθορίζουν όλο το μακιγιάζ. Τα φρύδια είναι αυτά που αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας, και από μόνα τους έχουν την δική τους προσωπικότητα. Βρίσκουμε το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό μας. Δίνουμε σχήμα, γεμίζουμε με μολύβι και μετα εφαρμόζουμε μια σκιά απο πάνω για πιο φυσικό αποτέλεσμα!

 

 

Τα τσαχπίνικα κόκκινα χείλη είναι ιδανικά για τις μελαχρινές γυναίκες. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν αποχωρίζονται εύκολα το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν. Και καλά κάνουν γιατί το κόκκινο κραγιόν είναι must! Προτιμήστε εσείς οι μελαχρινές τα πιο φλογερά και έντονα χρώματα για να δώσετε φωτεινότητα και λάμψη. Για glamour εμφανίσεις!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.