Αρχική / Blog / Tips για υγιή νύχια

Tips για υγιή νύχια

Πίσω στο blog
05/03/2018
Tips για υγιή νύχια blog post

Τα χέρια μας είναι το μέρος του σώματος που χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε στιγμή, έτσι θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα. Φροντίστε τα νύχια σας σωστά αναδεικνύοντας την αισθητική και φροντίζοντας την υγεία τους.

  • Αρχικά ξεβάφουμε τα νύχια μας, απομακρύνοντας κάθε πρόσθετο και τα λιμάρουμε ώστε να προεξέχουν ιδανικά τρία με τέσσερα χιλιοστά από την άκρη του δακτύλου.
  • Χρησιμοποιούμε τη λίμα προς μία κατεύθυνση, δίνοντάς τους το επιθυμητό σχήμα, με ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες.
  • Φροντίζουμε τη λείανση της επιφάνειας του νυχιού με τη χρήση ενός buffer. Προσέχουμε και πάλι να κινούμαστε μόνο προς μία κατεύθυνση.
  • Απλώνουμε το ειδικό μαλακτικό λάδι στα πετσάκια και αφού το αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του, σκουπίζουμε τα δάχτυλα μας και με ένα pusher σπρώχνουμε τα πετσάκια προς τα πίσω, χωρίς να τα τραυματίσουμε.
  • Φροντίζουμε και πάλι για την απομάκρυνση από τα δάχτυλα κάθε πρόσθετης ουσίας που χρησιμοποιήσαμε και προχωρούμε στην απολέπιση.
  • Καθαρίζουμε και πάλι τα χέρια μας και το μόνο που μένει πια είναι να δημιουργήσουμε το μοναδικό μας αποτέλεσμα με τη βαφή και τη διακόσμηση των νυχιών.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.