Αρχική / Blog / Valentine’s day: Ιδέες για το μανικιούρ σας!

Valentine’s day: Ιδέες για το μανικιούρ σας!

Πίσω στο blog
25/01/2022
Μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου post

Η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου πλησιάζει, και δεν είναι άλλη φυσικά από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μια ξεχωριστή γιορτή, γεμάτη αγάπη, καθαρά αφιερωμένη στους ερωτευμένους. Και δεν εννοούμε μόνο τους ερωτευμένους, που βρίσκονται σε σχέση, αλλά και τους ελεύθερους! Κάθε γυναίκα αυτή τη μέρα θέλει να λάμπει από ομορφιά, για να εντυπωσιάσει, είτε το ταίρι της, είτε το crush της. Αναζητά ιδέες, που θα κάνουν το ντύσιμό της, τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της αλλά και το μανικιούρ της να ξεχωρίζουν και να αποπνέουν ερωτισμό. Εμείς θα σας προτείνουμε κάποια valentine nail art σχέδια , που σίγουρα θα ερωτευτείτε!

Red Passion

Άγιος Βαλεντίνος και όλα στο κόκκινο! Ευλόγως, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει συνδυαστεί με το κόκκινο, το χρώμα του πάθους και του έρωτα. Μη διστάσετε λοιπόν να βάψετε τα νύχια σας στο χρώμα του πάθους. Χρησιμοποιήστε το είτε ως βάση σε όλα τα νύχια, είτε για να δημιουργήσετε τα δικά σας “in love” σχέδια. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία κόκκινων βερνικιών, αυτό της αρεσκείας σας (ημιμόνιμα βερνίκια, απλά βερνίκια, gel).

Aquarium of Love

Δημιουργείστε το δικό σας «ενυδρείο αγάπης» με την τεχνική aquarium. Για την τεχνική aquarium θα χρειαστείτε ένα clear gel και το διακοσμητικό καρδούλα. Τα νύχια σας θα είναι διάφανα και θα έχουν μέσα τους μικρές κόκκινες καρδούλες. Το clear gel θα σας βοηθήσει στο να περικλείσετε τις καρδούλες. Μπορείτε, είτε να κάνετε όλα τα νύχια σας διάφανα με καρδούλες, είτε μερικά από αυτά και να βάψετε τα υπόλοιπα σε μια απόχρωση του κόκκινου.

Glitter & Strass

Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια μέρα τα στρας και τα γκλίτερ, που θα κάνουν το μανικιούρ σας να λάμπει από μακριά! Επιλέξτε τα στο χρώμα, που επιθυμείτε. Εμείς φυσικά σας προτείνουμε το κόκκινο. Μπορείτε να αναμείξετε κόκκινη σκόνη γκλίτερ με ασημί ή χρυσό, ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη σε κόκκινο-μπρονζέ χρώμα, για ένα εντυπωσιακό, αποτέλεσμα καθρέφτη.

Stamping Hearts

Με τη διαδικασία stamping αποτυπώστε σχέδια αγάπης στα νύχια σας. Θα χρειαστείτε ένα κόκκινο βερνίκι για stamping ή όποιο άλλο χρώμα επιθυμείτε,  πλακέτες με σχέδια καρδιάς, μια στάμπα και έτοιμα!

Stick-on Love

Αν είστε fan των σχεδίων, αλλά δυσκολεύεστε στο να τα σχηματίσετε, προτιμήστε τα αυτοκόλλητα νερού. Αποτυπώστε έτοιμα σχέδια με καρδούλες στα νύχια σας με τον πιο εύκολο τρόπο!

Minimal red nail arts

Δημιουργείστε τον τέλειο χρωματικό συνδυασμό! Συνδυάστε το κόκκινο με το λευκό. Σχεδιάστε κόκκινα διακριτικά σχέδια σε λευκή, μαύρη ή διάφανη βάση με τη βοήθεια ενός πινέλου ή ακόμα και με το ειδικό βερνίκι για nail art.

nails

 

nails 2

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.