Εκπαιδευτικό Σετ Αισθητικής & Μακιγιάζ

70512

Product information

22,60 €
26,60 €
-15%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Το Εκπαιδευτικό Σετ Αισθητικής & Μακιγιάζ είναι ένα ολοκληρωμένο σετ βασικών εργαλείων και αξεσουάρ, ειδικά διαμορφωμένο για σπουδαστές αισθητικής και μακιγιάζ. Περιλαμβάνει επιλεγμένα είδη για την πρακτική εξάσκηση σε εφαρμογές περιποίησης προσώπου, προετοιμασίας της επιδερμίδας και μακιγιάζ.

    Το σετ συνδυάζει απαραίτητα αξεσουάρ αισθητικής, όπως μπολ, σπάτουλα, πινέλο μάσκας, κορδέλα και σφουγγαράκια ντεμακιγιάζ, με εργαλεία μακιγιάζ για την εφαρμογή foundation, πούδρας και άλλων προϊόντων. Το σετ 14 πινέλων μακιγιάζ Christian Artesio συμπληρώνει τον εξοπλισμό για την εκμάθηση και εξάσκηση διαφορετικών τεχνικών makeup.

    Μια πρακτική επιλογή για μαθήματα, σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση, προσφέροντας συγκεντρωμένα βασικά εργαλεία που χρειάζεται ένας σπουδαστής κατά την εκπαίδευσή του.

    Το Σετ Περιλαμβάνει

    • Μπολ Αισθητικής Σιλικόνη Λευκό – Κωδ. 52310
    • Μπολ με Σπάτουλα για Μάσκα Προσώπου Λευκό – Κωδ. 52286
    • Πινέλο Μάσκας Προσώπου – Κωδ. 51731
    • Κορδέλα Αισθητικής με Σκρατς Λευκή – Κωδ. 52337
    • Σφουγγαράκια Ντεμακιγιάζ 8cm Σετ 2τμχ – Κωδ. 51742
    • Σφουγγαράκια Make Up Λάτεξ Τριγωνάκι 8τμχ – Κωδ. 51737
    • Σφουγγαράκια Μακιγιάζ για Πούδρα 5τμχ – Κωδ. 52447
    • Christian Artesio Πινέλα Μακιγιάζ Σετ 14τμχ – Κωδ. 51735

    Κατάλληλο για: Σπουδαστές αισθητικής και μακιγιάζ, εκπαιδευτικές σχολές, σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ