Αρχική / Blog / Αυτά είναι τα πιο καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα για τα νύχια σας!

Αυτά είναι τα πιο καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα για τα νύχια σας!

Πίσω στο blog
28/04/2020
Καλοκαιρινά σχέδια νυχιών για καλοκαίρι 2020 blog post

Το καλοκαίρι πλησιάζει, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ήδη αρχίσει να μπαίνετε σε ανάλογο mood. Το ίδιο και τα νύχια σας. Δεδομένου ότι το ραντεβού με την αισθητικό σας θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί πια, θα πρέπει να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις στα καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στα νύχια σας. Παρακολουθώντας όλεςτις manicure επιλογές των πιο επίδοξων fashionistas και beauty gurus στα social media, μόλις βρήκαμε τις πιο hot summer αποχρώσεις και σχέδια που
αξίζει να δοκιμάσετε από σήμερα κιόλας. Εάν έχετε κάποιον από τους παρακάτω τόνους στη συλλογή με τα βερνίκια σας χρησιμοποιήστε τον. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε για nail shopping για να τα αποκτήσετε όλα. Ή απλώς εμπνευστείτε για να βρείτε το επόμενο μανικιούρ σας και να κλείσετε αμέσως το ραντεβού με την αισθητικό σας!
Pastels
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όλες εκείνες οι αποχρώσεις που είναι πιο απαλές χρωματικά και άρα είναι ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ μπορείτε να πάρετε το χρώμα που σας αρέσει και να ψάξετε την πιο παστέλ απόχρωσή του. Προτιμήστε την είτε σε όλα τα νύχια για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα είτε διαλέξτε πολλούς παλ τόνους μαζί και βάλτε από έναν σε κάθε νύχι για ένα multicolour στιλ στα άκρα σας.
Λευκό
Το λευκό χρώμα δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, άρα αυτό σημαίνει πως και φέτος έχετε το ελεύθερο να το επιλέξετε για τα νύχια σας. Προσπαθήστε να βρείτε το τέλειο άσπρο, που θα σας χαρίσει ένα απίστευτα φωτεινό και άρτιο αποτέλεσμα, ενώ ζητήστε από την αισθητικό σας να το περάσει σε πολλές στρώσεις στα νύχια σας για να μην κάνει «νερά».
Neon
Η τάση αυτή είναι ιδανική για τις πιο εκκεντρικές της παρέας, ενώ την είδαμε στα νύχια της εκρηκτικής J. Lo. Και σε αυτήν την περίπτωση, βρείτε το χρώμα που σας αρέσει και αναζητήστε τον neon τόνο του. Επικρατέστερα χρώματα είναι το λαχανί, το φούξια και το πορτοκαλί.
Κοραλλί
Τα coral nails είναι μια τάση που αγαπάμε να βλέπουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού θυμίζει τα κοράλλια της θάλασσας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν συνδυασμό του πορτοκαλί με το ροζ. Σε ποια άλλωστε δεν αρέσουν αυτά τα χρώματα; Τολμήστε το!
Lime
Mojitos, θάλασσα και ήλιος. Αυτά είχαν στο μυαλό τους οι nail designers που επινόησαν αυτό το φοβερό χρώμα, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο λόγος για το lime, το οποίο μπορεί να είναι δυσεύρετο, αλλά αξίζει μια δοκιμή σας και πιστέψτε μας, όλοι θα κοιτάζουν τα νύχια σας και θα θέλουν να τα αντιγράψουν! Απλά το λατρεύουμε!
Nail stickers
Με τα αυτοκόλλητα νυχιών μπορείτε να αποκτήσετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε στα άκρα σας, ενώ στο πάντα ενημερωμένο e-shop του Christian Artesio θα βρείτε μια πληθώρα προτάσεων σε πανέμορφα nail stickers που δε θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε! Πείτε «ναι» στα λουλούδια για floral διάθεση ή στα emojis για να πετύχετε ένα funky στιλ στα άκρα σας που θα σας φτιάξει τη διάθεση!
“Nothing improves your mood like a new manicure!”

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.