Αρχική / Blog / Atmos: Ισιωτική πρέσα ατμού

Atmos: Ισιωτική πρέσα ατμού

Πίσω στο blog
15/05/2023
Atmos: Ισιωτική πρέσα ατμού

Η ισιωτική πρέσα μαλλιών είναι ένα εύχρηστο εργαλείο, που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο μπουντουάρ της. Αποτελεί πλέον απαραίτητο εργαλείο για το styling των μαλλιών, καθώς διαθέτει πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να αποκτήσετε μέσα σε λίγα λεπτά το απόλυτο ίσιωμα ή τις ανάλαφρες μπούκλες, που ονειρεύεστε. Οι ισιωτικές μαλλιών τελευταίας τεχνολογίας εκτός από το ίσιωμα, μπορούν να δημιουργήσουν ανάλαφρες μπούκλες και κυματισμούς στα μαλλιά σας. Σκέφτεστε την ταλαιπωρία και τη φθορά, που πιθανόν να υποστούν τα μαλλιά σας από τη θερμότητα; Επενδύστε σε μία πρέσα μαλλιών με ατμό, εφαρμόστε πριν τη χρήση της θερμοπροστατευτικά προϊόντα στα μαλλιά σας και προστατέψτε τα από την επερχόμενη φθορά.

Η ισιωτική πρέσα Αtmos+ είναι το επαναστατικό σύστημα ισιώματος μαλλιών με τη δύναμη του ατμού, που θα προστατεύσει την τρίχα σας από τη φθορά και τη θερμότητα. Είναι σχεδιασμένη, για να προσφέρει τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με αναπάντεχη διάρκεια. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ατμού, παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, που διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της τούφας. Αυτός ο ατμός λειτουργεί παράλληλα με τις θερμαινόμενες πλάκες τιτανίου και ενυδατώνει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ισιώματος, εμποδίζοντας τη φθορά από τη θερμότητα. Χάρη στον ατμό, τα μαλλιά είναι υγιή, απαλά, γεμάτα λάμψη και δε φριζάρουν. Το αποσπώμενο λεπτό χτενάκι εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή των μαλλιών πάνω στις πλάκες, και ως εκ τούτου αποτρέπει το μπέρδεμα και το σπάσιμο της τρίχας. Η θερμοκρασία είναι ρυθμιζόμενη. Τα 5 επίπεδα θερμότητας, που διαθέτει, την καθιστούν κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών. Για κατεστραμμένα μαλλιά επιλέξτε τους 150°C. Για λεπτά-ευαίσθητα μαλλιά επιλέξτε τους 170°C. Για κανονικά μαλλιά επιλέξτε τους 190°C. Για σκληρά- δύσκολα μαλλιά επιλέξτε τους 210°C. Για εξαιρετικά σκληρά-δύσκολα μαλλιά επιλέξτε τους 230°C. Μετά τη χρήση της ισιωτικής πρέσας Αtmos+ τα μαλλιά είναι λεία, μεταξένια, γεμάτα λάμψη και φυσική κίνηση. Το ίσιωμα με την πρέσα ατμού εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερο αποτέλεσμα από το ίσιωμα μιας απλής ισιωτικής.

Παρακάτω θα δούμε βήμα- βήμα πως μπορούμε να προετοιμάσουμε την ισιωτική πρέσα Αtmos+  και πως μπορούμε να ισιώσουμε ή να κάνουμε μπούκλες τα μαλλιά μας.

 Προετοιμασία πρέσας ατμού

 1. Αρχικά, αφαιρέστε το δοχείο νερού μετακινώντας το προς την κατεύθυνση του βέλους.
 2. Έπειτα, αφαιρέστε το πώμα σιλικόνης και τοποθετήστε απιονισμένο νερό χρησιμοποιώντας το σταγονόμετρο.
 3. Κλείστε καλά το πώμα σιλικόνης.
 4. Επανατοποθετήστε προσεκτικά το δοχείο νερού στην υποδοχή του και σύρετε το απαλά προς τα πάνω, μέχρι να ασφαλίσει.
 5. Βάλτε την πρέσα ατμού στην πρίζα και προθερμάνετε την για 90 δευτερόλεπτα.
 6. Επιλέξτε την ιδανική θερμοκρασία για τα μαλλιά σας.

Ίσιωμα

 1. Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας και εφαρμόστε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν, κυρίως στις άκρες τους (silk, κρέμα φορμαρίσματος, 10 in 1 conditioner).
 2. Εάν τα μαλλιά σας είναι νωπά, στεγνώστε τα με πιστολάκι, χωρίς τη χρήση βούρτσας.
 3. Διαχωρίστε τα μαλλιά σας και τούφα τούφα ισιώστε τα από τις ρίζες προς τις άκρες. Η πρέσα ατμού πρέπει να κινείται προς την κατεύθυνση του βέλους. Η έξοδος ατμού πρέπει πάντα να έχει φορά προς τα κάτω.
 4. Κρατήστε τα μαλλιά μέσα στην πρέσα και αφού κλείσετε τη λαβή, ο ατμός θα βγει αυτόματα.
 5. Μετακινήστε την πρέσα αργά από την κορυφή έως τις άκρες των μαλλιών και ο ατμός θα συνεχίσει να κλείνει τα μαλλιά.

Μπούκλες

 1. Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας και εφαρμόστε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν (silk, 10 in 1 conditioner).
 2. Εάν τα μαλλιά σας είναι νωπά, στεγνώστε τα με πιστολάκι, χωρίς τη χρήση βούρτσας.
 3. Διαχωρίστε τα μαλλιά σας και ξεκινώντας από το ύψος των ματιών, τυλίξτε τούφα- τούφα γύρω από την πρέσα ατμού.
 4. Στρίψτε την πρέσα απαλά καθώς την μετακινείτε κατά μήκος των μαλλιών σας.
 5. Αφήστε τις μπούκλες να κρυώσουν.
 6. Πάρτε μια χτένα με φαρδιά δόντια, για να χαλαρώσετε τις μπούκλες και να τις κάνετε πιο ανάλαφρες.

 

Η ισιωτική πρέσα Atmos+ είναι η λύση, για να επιτύχετε το απόλυτο ίσιωμα και τις τέλειες μπούκλες, χωρίς να καταστρέφετε τη δομή της τρίχας σας. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ατμού της τα μαλλιά, αντί να φθείρονται από τη θερμότητα,  ενυδατώνονται και προστατεύονται. Είναι το εργαλείο, που αναζητά κάθε γυναίκα για ένα styling γεμάτο λάμψη και ζωντάνια!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας